aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bence milli takim olaylarindan biraz cikarim yapmistir terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 mehmet ağar ile haluk başganı transfer edelim abi bence. kişiler kurumları bağlamıyor nasılsa. yardıra yardıra 34/34 çekeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ahaha döt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bir resmi site kaldı muslera'yı getirmeyen. hadi len açıklayın http://www.transfermarkt.de/en/galatasaray-istanbul/startseite/verein_141.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Fatih hoca transfer için öncelikli olarak orta sahaya 2 isim istediğini açıklamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Yarın akşam yönetimin davetine gidiyorum kulüpte, belki başkanla konşma şansım olur. Bi daha transfer bitmeden açıklamamaya dikkat edin diyeceğim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bence nası koydu ama alex de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 alex bank asyada koysun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 alex sololar bank asyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 çok aggro çeker kasaplardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ulan muslera gelmisti ya, ben onu ruyamda mi gordum acaba, alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Transferler beklesin abi, diğer 2 büyük çorlarsa gerek yok fazla transfere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Muslera gelsin de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 nileppezdel said: çok aggro çeker kasaplardan ikinci maçtan bir sol bacak hediye ederler kendisine. kartalspor tribununde bayrak asıp sallar eşi çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Yalnız ne musleraymış be harbiden adam gelirse transfer gerekmicek bile o derece can alıcı bir transfer yapamaz bir daha galatasaray bu sene :D Hala fabian barthezi istiyorum kaleye onu unutmadım bu takımda fabian barthezi görücem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Belli ki transferleri copa amerika midir nedir ondan sonra patlaticaklar. Forlan da Atletico Madrid`in transfer tekliflerini kabul etmesine falan uyuz olmus o yuzden turnuva sonrasi transfer tekliflerini yeniden degerlendirecekmis mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 forlan'dan hayır gelmez bu saat'ten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Gelmez tabi adam milli takimda da dunyalari kaciriyor izliyorum da. Sporx`te Stutgartin rumen bir oyuncusunu istiyor FT demisler , forvet arkasi forvet vs oynayabiliyormus mircea midir nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Abi bu saatten sonra rumen gelmesin.Gına geldi.Belki çok iyi transfer çıkacak ama baydı artık.Yok mu koca dünyada başka memleket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 katılıyorum. madem bu kadar kaliteli romen var nerde romen milli takımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ünal Aysal: Yeni kampa yetişecek isimler var ama şu anda başka yerde oynuyorlar, tahmin ediyorum gittikleri yerde katılacaklar. Muslera, başka? Real Madrid will face Galatasaray in the 33rd edition of the Santiago Bernabeu Trophy on Wednesday 24 August. Jose Mourinho's side will defend the title they won last year against Peñarol Montevideo. Galatasaray will be the first Turkish side to participate in the competition. They finished eighth in the Turkish league last season and recently strengthened their squad with the signings of Ujfalusi, Muslera and Elmander. Real Madrid and Galatasaray have faced each other three times. Their first match was in the 2000 European Super Cup, which the Turks won thanks to a goal in extra time. They came face to face again a few months later in the Champions League quarterfinals; Galatasaray won the first leg in Istanbul 3-2, but the Whites sealed their pass to the next round with a 3-0 win at the Bernabeu in the return match. http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330062588132/noticia/Noticia/Galatasaray_to_face_Real_Madrid_in_the_Santiago_Bernabeu_Trophy.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 resme dikkat çekmek istiyorum. kim o yakışıklı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ertugrul aslan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Real kaldırdı siteden Muslerayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Belediye feshetmiş ibrahim'le iskender'in sözleşmesini ne pişmanlardır şimdi sezon biter bitmez satmadıklarına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar