Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Yalnız ilk 11 oynıcak adamlarda var aralarında. Onun dışında dedigim gibi kadroya liste üzerinde bakınca bile kafadan şampiyon olamayız dıyebiliyorum şuan için. He bir muslera gelir bir savunma gelir barosta karı gibi yatmaz yine çakar 25 gol ondan sonra açık ara şampiyon oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 adam sakatlanıyor ya neden karı gibi yatmazsa diyorsun :( İlk 11'de oynayacak belki Gökhan var ki Ujfalusi oynar, sağ bekte Sabri devam eder yani. Çağlar var bi de belki 11'de oynayacak. Sonradan girenler de zaten hep yedek oyuncu. As oyuncu oynamadı yani edik: Orta saha almazsak belki Yekta oynar 11'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ceyhun iyi gibi belki bi e o oynar. Kaleciyi görmedim kim bilmiyorum aykut ufuk falansa onlarda ilk 11 olmasa bile bol bol forma alıyorlar (kaleci almazsak direk biri ilk 11 olcak) onun dışında yok zaten 8 tane olmaz hazırlık maçında ilk 11 :D) ama bence cidden ceyhun oynar oralarda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ceyhun Selçuk'un yedeği olur bence ya :s kümede kaal fenerbahçeee sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi izledim de maçı.. ayhana uyuz oldm kapattım. hala ayhan ya hala ayhannnnnn :@:@:@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ya Terim bu yaşta nasıl her gün yok ayak tenisi maçı yok basın mensuplarıyla maç. Korkuyorum ölcek kalcak sonra yine tırt, testissiz bi adam geçecek takımın başına diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Abi bakayım dedim, mithat burayı ele geçirmiş. Dur bi cevap vermeyi deniyorum; Mithat said: Tamam hadi herkes %30 ile anca oynuyordur maç tırt falan kabul fakat türkiyemsporla hazırlık bile olsa 2-1 bitecek bir maç ne kadar yetersiz rezil bir durumda oldugumuzu gösterir ancak. Bu ne abi ya lütfen artık adam akıllı adamlar alınsın hani bam için 'e daha iyisi yok napalım' denilcek durumdan çıkıyoruz en azından diye memnunum fakat hala şampiyonluga oynar denilemicek bir kadromuz var. Şimdi sezonun ilk maçı ya 90 dakika oynanan, bir kere kondisyon düşük hepsinde. Ayrıca oynayan adamların yaş ortalaması 20 falan. Türkiyemspor la yapılan hazırlık maçıyla şampiyonluğa oynayamayız demek Gasol uzun değil demek gibi birşey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Gasol adam degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Avrupa'da kimse almaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Abi galatasarayın u14 takımı türkiyemspora 5 atmalı gibi düşünen bir ben miyim? Onun dışında zaten bin kere belirttim kagıt üstünde kagıt üstünde diye fakat anlaşılamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 niye bes atsin abi, bu sicakta bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Çocuklar o kadar koşucak durduk yere? Ayıp ya terlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Galatasaray'ın u14 takımını (bilmiyorum var mı asd) paticik karmasıyla yenmemiz mümkün, u17'yle de kafa kafaya oynarlar. Ayrıca, yeni taktik vs. bir sürü şey deneniyor şu an, takımdaki tüm oyuncular izleniyor, birbirlerini falan tanıyorlar. Karşındaki adam yenmeye kasarken sen deney yapıyorsun üzerlerinde. Hazırlık maçının mantığı bu zaten, yoksa 5 atmak için çıksa 10 atar Galatasaray np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Galatasaray 17 gelse bizim halı saha takımı yer onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 u17'yi harcarız, a2 takım yine biraz avans verirsek zorlar çocuklar. as takımla zevkli maç döndürürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 As takımla iyi maç olur da bi kaleci vermemiz gerekebilir onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Beni kaleye alın onlara kaleci vereceğinize, stilim Aykut'la Ufuk arasında zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 taze taze http://s7.directupload.net/images/110709/wmpuogc5.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 adeta taffarel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 zapata da tutardı onu sf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kurtarmaya devam ediyor, durduramiyoruz. http://s1.directupload.net/images/110709/mfj52rxk.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Adam zaten bu turnuvanın sonunu bekliyor, 3-5 talihsiz gol yese de transferde araya giren olmasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 aga bu adamı alıcaz ya baska care yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bu kadar niye uzun sürdü, bitiremediler işi turnuvadan önce, patlamasın yine klasik... . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 http://twitter.com/#!/ruhderki http://www.ruhderki.com/ Taraftar mesaj attıkça (internet sitesi tıklandıkça da olabilir) formalar gözükmeye başlayacakmış sanırım. Bir kısmı ortaya çıkmış: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/261719_189346774457359_146595108732526_456421_1194921_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar