nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi kocaman hd lcd tvden izliyorum of :( bi de daha net göreyim diye gözlük takmıştım :D ve 4-4-2 hell yeah!
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 mustafa sarpa bak ya, hayatının asistini yaptı herif. adam bu senede esir edicek bizi
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 heheh galatasaraylılar kümede kal fenerbahçe diye bağırıyordu az önce.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 okan derici bile oynuyo lan, musa da gitmemis.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 almanya 5. ligi, gol yedik, fener süper lige çıkınca da biz düşeriz artık :P
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 TÜRKİYEMspor yedi, yeto kaleci içeri girdi topla
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 galatasaray.org said: Semih Kaya ve Gökhan Zan'ın birbiri ile çarpışması sonucu Onay topun sahibi oldu Ufuk Ceylan ile karşı karşıya kaldı vuruşunda top ağlarla buluştu. Abi bu nasıl gol yemek asdsaf
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Kaçırdım ben çarpıştıkları anı ya, Gökhan mı yetemedi yoksa Semih'in tecrübesizliği mi?
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ben sitedeki özet yazılardan okudum ya, geçen sezon lig tv ayağına digiturk'ü iptal ettirdiydik, dsmartta da gstv yok asfd Düşer videoları herhalde.
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Stoper niye alınmadı diyordum ama Semih çok iyi oynuyormuş şu anda.Bir kaç yerde okudum.Nasıl izleyen varmı benim izleme imkanım yok peff.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 valla pozisyon duydukça bakıyorum maça, iyidir heralde eskiden de iyiydi semih
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Cam adam G.Zan yerine bakalım Fatih Hoca verecekmi formayı.Bir ara Inter falan alacaktı yetiştirme parası ödeyip sadece sonra vazgeçtiler.Bi daha da kiralanmaktan duyamadık çocugun adını.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ya o varken Kewell stoper oynamıştı, o korkutuyo beni hani vardır heralde bi sebebi
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 evet vardı öyle bir aşkımız çeşitli zamanlarda Cana ve Kewell stoper oynatmak gibi :) Sol açık 30 kusür yaşında olunca gerçek mevkisi Stoper olan 19-20 yaşındaki adamdan daha iyi oluyormuş stoper pozisyonunda.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Tamam hadi herkes %30 ile anca oynuyordur maç tırt falan kabul fakat türkiyemsporla hazırlık bile olsa 2-1 bitecek bir maç ne kadar yetersiz rezil bir durumda oldugumuzu gösterir ancak. Bu ne abi ya lütfen artık adam akıllı adamlar alınsın hani bam için 'e daha iyisi yok napalım' denilcek durumdan çıkıyoruz en azından diye memnunum fakat hala şampiyonluga oynar denilemicek bir kadromuz var.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 yedek kadro çıktık zaten tamamen ya, korkmayın
Öne çıkan mesajlar