nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi kocaman hd lcd tvden izliyorum of :( bi de daha net göreyim diye gözlük takmıştım :D ve 4-4-2 hell yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 mustafa sarpa bak ya, hayatının asistini yaptı herif. adam bu senede esir edicek bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 heheh galatasaraylılar kümede kal fenerbahçe diye bağırıyordu az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 okan derici bile oynuyo lan, musa da gitmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 gokhan faydasizi yaa ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 almanya 5. ligi, gol yedik, fener süper lige çıkınca da biz düşeriz artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 AHAHAHAHHHAHAHAHHA gole gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 AHAHAHAHHAHHAHAHAHA mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 noldu kim yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 TÜRKİYEMspor yedi, yeto kaleci içeri girdi topla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 galatasaray.org said: Semih Kaya ve Gökhan Zan'ın birbiri ile çarpışması sonucu Onay topun sahibi oldu Ufuk Ceylan ile karşı karşıya kaldı vuruşunda top ağlarla buluştu. Abi bu nasıl gol yemek asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Kaçırdım ben çarpıştıkları anı ya, Gökhan mı yetemedi yoksa Semih'in tecrübesizliği mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 maç hangi kanalda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 gstv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ben sitedeki özet yazılardan okudum ya, geçen sezon lig tv ayağına digiturk'ü iptal ettirdiydik, dsmartta da gstv yok asfd Düşer videoları herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 facebook sayfasinda var mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Stoper niye alınmadı diyordum ama Semih çok iyi oynuyormuş şu anda.Bir kaç yerde okudum.Nasıl izleyen varmı benim izleme imkanım yok peff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 valla pozisyon duydukça bakıyorum maça, iyidir heralde eskiden de iyiydi semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Cam adam G.Zan yerine bakalım Fatih Hoca verecekmi formayı.Bir ara Inter falan alacaktı yetiştirme parası ödeyip sadece sonra vazgeçtiler.Bi daha da kiralanmaktan duyamadık çocugun adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ya o varken Kewell stoper oynamıştı, o korkutuyo beni hani vardır heralde bi sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 evet vardı öyle bir aşkımız çeşitli zamanlarda Cana ve Kewell stoper oynatmak gibi :) Sol açık 30 kusür yaşında olunca gerçek mevkisi Stoper olan 19-20 yaşındaki adamdan daha iyi oluyormuş stoper pozisyonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 iyi oynamıştı ama baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Tamam hadi herkes %30 ile anca oynuyordur maç tırt falan kabul fakat türkiyemsporla hazırlık bile olsa 2-1 bitecek bir maç ne kadar yetersiz rezil bir durumda oldugumuzu gösterir ancak. Bu ne abi ya lütfen artık adam akıllı adamlar alınsın hani bam için 'e daha iyisi yok napalım' denilcek durumdan çıkıyoruz en azından diye memnunum fakat hala şampiyonluga oynar denilemicek bir kadromuz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 yedek kadro çıktık zaten tamamen ya, korkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar