El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 http://www.goal.com/tr/news/232/spor-toto-s%C3%BCper-lig/2011/07/08/2565706/bobo-galatasaraya-mesaj-g%C3%B6nderdi-beni-al%C4%B1n drogba'dan bobo'ya bir transfer hikayesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Cana gidiyorsa Yerine biri gelmesi lazim DM. Muntari,Annan tarzi birini almaliyiz yoksa ayhan a kalicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bobo yeter abi gs ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/g-saray-inter-ve-liverpoola-karsiSXHBQ239439SXQ transfer haberleri olmayınca ne sessiz bu başlık ya XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 inter'la hazırlık maçı yapıyorsak tamamdır bu iş muntari bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 barnacle said: http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/g-saray-inter-ve-liverpoola-karsiSXHBQ239439SXQ transfer haberleri olmayınca ne sessiz bu başlık ya XD Yok fenerliler kendi dertlerine düştüler ya bizimle uğraşamıyorlar ondan. Atılan 4.500 postun 2.250'sini fenerliler atmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 o değilde liverpoolu dağımışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 vidyoyu izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 o değilde liverpool fanı olarak maçı liverpool tarafında izleyeceğim ben, gelecek var mı? sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 DarKRideR said: o değilde liverpool fanı olarak maçı liverpool tarafında izleyeceğim ben, gelecek var mı? sdfds aynını düsünüorum desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 oo buradan bir liverpool kafilesi kaldıralım o zaman ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Hazırlık maçı programımız, madem Avrupa'da yokuz mini bi CL grubu olmuş Twente-Inter-Liverpool. Armada hepsini dağıtır 8 Temmuz Cuma 19.00 Berlin Türkiyemspor – Galatasaray (Kufstein Arena) 10 Temmuz Pazar 17.00 SpVgg Unterhaching – Galatasaray (Sportpark Unterhaching) 20 Temmuz Çarşamba 19.00 Galatasaray - FC Twente (Osnatel Arena, Osnabrück) 24 Temmuz Pazar 18.30 Galatasaray – FC Inter (Rewirpower Stadium, Bochum) 28 Temmuz Perşembe 21.00 Galatasaray – Liverpool FC (Ali Sami Yen SK Türk Telekom Arena) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 "galatasarayın borç durumu" said: GALATASARAY’da Ünal Aysal başkanlığında oluşan yeni yönetimin Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk aradı: - 9 Temmuz Cumartesi günü mali genel kurulumuz toplanıyor. Öncesinde hedeflerimizi sizinle paylaşmak istiyoruz. Adnan Öztürk’ün çağrısı üzerine Başkan Yardımcısı Refik Arkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Aka Gündüz Özdemir, Mehmet Cibara ve Adnan Nas’tan (muhasip üye) oluşan ekiple buluştuk. Nas, söze borçlardan girdi: - Vadesi gelmiş borçlarımız 74 milyon dolar. Galatasaray şu anda kısa vadeli borç tutsağı. - Toplam borçlarınız ne kadar? - 328 milyon dolar toplam borcumuz var. - Mali genel kurulda üyelerden talebiniz ne olacak? Adnan Öztürk, Refik Arkan ve Adnan Nas, aynı anda devreye girdi, birbirini tamamlayan mesajlar verdi: - Sayın Adnan Polat döneminde alınmış “borçlanma yetkisi” en son mayıs ayında kullanıldı. Şu andaki yönetimin borçlanma yetkisi yok. Genel kurulda şimdiki yönetim olarak borçlanma yetkisi isteyeceğiz. Yönetime kim gelse bu yetkiyi isteyecekti. - İsteyeceğiniz yetkide belirli bir borç miktarı var mı? Adnan Nas yanıtladı: - Borçlarımızın tamamı kadar, yani 328 milyon dolarlık yetki isteyeceğiz. - Neden tamamı için yetki istiyorsunuz? - Hedefimiz Galatasaray’ı kısa vadeli borç tutsaklığından kurtarmak. Muhtemelen yabancı bir bankadan bu düzeyde borç alıp, tek kurumla muhatap olacağız. Mevcut borçlarımızı onunla kapatacağız. - Bu ne işe yarayacak? Öztürk devreye girdi: - Şu anda borçlarımızın ortalama vadesi 2 yıl. Faiz yükümüz da yüksek. Planımız vadeyi 5-10 yıla yaymak, faizi yükünü de yarıya indirmek. - Şu anda aylık faiz yükünüz ne kadar? Refik Arkan kabaca hesapladı: - 2-3 milyon dolar dolayında. - Ayda bir futbolcu parası faize gidiyor yani? - Maalesef öyle? Adnan Öztürk, şu noktanın altını çizdi: - Şu anda temlik ve teminatlar dolayısıyla kımıldayamaz durumdayız. - Ne anlamda? - Borçlarımızın 3-4 katı teminat var. 1.2 milyar liralık mal varlığı ve gelirlerimiz kullanılamaz halde. Tek kuruma borçlanarak bunların bir bölümünü kullanılır hale getirmemiz mümkün olacak. Refik Arkan bankalara olan borçlara dikkat çekti: - Denizbank, Vakıfbank ve Şekerbank’a olan borçlarımız 153 milyon dolar. Verilen teminat, konulan temlikler 850 milyon doları buluyor. Ardından ekledi: - Şu anda “kriz yönetimi” gibi bir durumdayız. Günü kurtarmakla meşgulüz. Nas, uzman gözüyle baktı: - Kulübü bu yapıdan bir an önce kurtarmamız gerekiyor. Adnan Polat’ın başkanlığı döneminde Prof. Mehmet Helvacı, Galatasaray Sportif’le Galatasaray Futbol A.Ş.’nin birleşme operasyonunu gerçekleştirip, kulübün geleceği açısından önemli bir başarıya imza attı... Şimdiki yönetim 328 milyon doları “nefes almaktan öte” yapıya kavuşturabilirse, Galatasaray mali açıdan ciddi anlamda rahatlayacak... tek bir bankadan 330 milyon dolarlık kredi alabilirse galatasaray helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ünal başkanı tahmin edebiliyorum - başkanım 330 milyon dolarlık bir kredi söylentisi var, ne diyorsunuz ? - aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 BulletRide said: Hazırlık maçı programımız, madem Avrupa'da yokuz mini bi CL grubu olmuş Twente-Inter-Liverpool. Armada hepsini dağıtır 8 Temmuz Cuma 19.00 Berlin Türkiyemspor – Galatasaray (Kufstein Arena) GSTV yayın akışına baktım, bu maçın saati için 20:00 diyor Acaba senin verdiğin saat Avusturya ya da Almanyadaki yerel saat midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Masticore said: inter'la hazırlık maçı yapıyorsak tamamdır bu iş muntari bizde liverpooldan da gerrardı almışız :) heryerde oynarım demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 harrykewell said: BulletRide said: Hazırlık maçı programımız, madem Avrupa'da yokuz mini bi CL grubu olmuş Twente-Inter-Liverpool. Armada hepsini dağıtır 8 Temmuz Cuma 19.00 Berlin Türkiyemspor – Galatasaray (Kufstein Arena) GSTV yayın akışına baktım, bu maçın saati için 20:00 diyor Acaba senin verdiğin saat Avusturya ya da Almanyadaki yerel saat midir ? Avusturya 1 saat geri, olabilir valla resmi siteden aldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Kartal'daki Pamukspor Tesisleri'ni gezen Adnan Öztürk: "Galatasaray'ın artık tenis takımı da olmalı." benim neden yok diyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 http://www3.bobiler.org/upload/all/212/ur_212446138h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hahahfehgadfhdfsahdfahdfh vbnghmngh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Şeftali suyu burnumdan geldi lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 şeftali suyu yakışmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 viski olarak hayal et o bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 halis karataş sanki maşallah nazar değmesin sarbime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 muslerayı yazmıslar kadroya su anda , mali bilgi yok ama transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar