4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 cana gitti lazioya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 muslera ile takas mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 valla forlan-reyes-ujfalusi vericez diyip sadece ujfalusiyi vererek kandırmalarından sonra atleticoya özenen lazio da aynısını denemiş olabilir, "muslerayla takas yapacaz" diyip almıştır elimizden beleşe, beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Lazio 3 ay önce istemiş Canayı, bizimkiler daha sonra muslera ile takaş düşünüyoruz diye uzamış transfer. Bizim, Sunderland'e ödediğimiz ücreti geri ödediler bize cana için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18172062.asp?gid=381 Transfer etti yazmışlar. İnş kolpa değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 http://www.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/muslera-transferi-bittiSXHBQ238974SXQ Burasi da son dakika haberi olarak verdi , oldu sanirim bu sefer.Hadi hayirli olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 inşdoğrudur artık. takımın resmen kanayan yarası kaç senedir mondragondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 burda da son dakika diye geciyor. hayırlı olsun. bunda da fail olmayız insallah. http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=94827 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi epsi geçecek son dakika dha yayınlamış haberi sanırım da resmi açıklama lazım bi sevinmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nepherith Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Fail olursa daha da olmaz zaten muslera işi heralde, copa americada iki tane zor pozisyon çıkarsa 487841221 takımın yetkilisinin dikkatini çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/264038_222132014493584_118325551540898_692505_3104927_n.jpg Bekliyoruz http://fernando-muslera.com/kiskepek/Uruguay+v+Netherlands+2010+FIFA+World+Cup+KqFL8xfnAZFl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 zapatadan fazlası ne göreceğiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ahaha esh bi uza şurdan artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 direk Cana ile birebir takas ise üstüne para eklemeden başarılı bir transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 +2.5 m EUR yazıyordu bi gazetede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 wikipediaya galatasaray olarak yazilmis, hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Senelerden sonra yapılan en iyi kaleci transferi Galatasaray açısından ama şnu merak ediyorum Bjk,Fb,Trabzon'da türk kalecileri bu kadar iyiyken hala Gs neden yabancı peşinde anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bir tane orta sahaya sağlam bir adam bir tane de defansın ortasına transfer yapabilirsek epey güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 LucifeL said: Senelerden sonra yapılan en iyi kaleci transferi Galatasaray açısından ama şnu merak ediyorum Bjk,Fb,Trabzon'da türk kalecileri bu kadar iyiyken hala Gs neden yabancı peşinde anlamadım. Koyabilecek potansiyel Türk kalmadı elinde.Aykut artık aşırı şans buldu hiç değerlendiremedi.Ufuk'ta çok kötü bir sene geçirdi.Transfer edilecek bir tek benim düşüncem Sinan Bolat var.Yoksa ülke içinden çıkarmak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 LucifeL said: Senelerden sonra yapılan en iyi kaleci transferi Galatasaray açısından ama şnu merak ediyorum Bjk,Fb,Trabzon'da türk kalecileri bu kadar iyiyken hala Gs neden yabancı peşinde anlamadım. Yok ki piyasada alınırı olan bir yerli. Onur desek Trabzon il sınırından reddi yeriz Selcuk olayından dolayı. Yeni bir isim alıp da sabredecek durumda degiliz su an. Gerci Gs yabancı kalecilerle başarılı oldu hep. Simovic, Tafi, Mondi vs. Taffarelden önce Mehmetler vs ne kanser etmisti yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Servet yuzunden bi ton gol yiyecek bu adam ve fatura yine Servet'e degil kaleciye kesilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 souldarkorn said: LucifeL said: Senelerden sonra yapılan en iyi kaleci transferi Galatasaray açısından ama şnu merak ediyorum Bjk,Fb,Trabzon'da türk kalecileri bu kadar iyiyken hala Gs neden yabancı peşinde anlamadım. Koyabilecek potansiyel Türk kalmadı elinde.Aykut artık aşırı şans buldu hiç değerlendiremedi.Ufuk'ta çok kötü bir sene geçirdi.Transfer edilecek bir tek benim düşüncem Sinan Bolat var.Yoksa ülke içinden çıkarmak çok zor.Sinan Bolat kötü kaleci abi hiç gelmese daha iyi :) Demek istediğim aslında şudur Fenerbahçe Volkan Demirel'i Kartalspor'dan aldığında kimse tanımıyordu Enke faciası da işine yaradı orası ayrı ama Trabzonun Onur'da gördüğünü Galatasaray'ın daha önce görmesi gerekir diye düşünüyorum çünkü Galatasaray alt yapısı ve scout ekibi mantıklı ve koordineli bir departman Arda ve ona yakın topçular hep bu departmanın eseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Enke de iyiydi rahmetli.Balili yüzünden intihara sürüklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 3-0 lık Istanbul macıydı galiba, adam geldiği gibi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 pini balili enke'yi türkiye'de bitirdi ertesi sene adam almanya'nın en iyi kalecisi seçildi rahmetli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar