Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Masquerade said: şu wow smoothlugunda (animasyonlar ve renk paleti kullanımı) bir oyun yapsalar çok güzel olacak. çok net şu. wow'un animasyonlardaki kalitesi başarısının en önemli sırlarından biri. yok bir tane oyun yaklaşan. runes of magic bildiğin wow motoruyla yapılmış gibi valla. eğer o smoothluk isteniyorsa RoM derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hazır konusu varken yazayım hayatımda 1 defa mmo oynadım.uzun zamandırda oynamıyorum.yeni pc ile biraz hevesimi alayım diyorum wowa başlamam tarzımdeğil pek wc oyunlarında sevmezdim :) öyle guild muild olayınıda pek sevmem.kendim solo takılmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Eve Online gel sende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 trial denemiştimde zor abi kasamam ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 o kadar da zor degilmis lan bende hep zor zor dedim de yavas yavas ogreniliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 warhammer online ile ilgili duygu ve düşüncelerinizi alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 eskiden iyiydi aslinda harika bir potansiyeli vardi ama sonra gg oldu oyun patchlerle. oyniyani cokaz su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 runes of magic i indirdim. adamlar türkiye ve ortadoğu ülkelerini banlamışlar avrupa serverlarına giremiyosun tey allahım sabah sabah tepem attı. bilgi için teşekkür bu arada senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Runes of magic Us versiyonunda ban yok onu oynayabilirsin ama sakın tr versiyonunu oynama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Argoel çok saol valla hiç aklıma gelmemişti böyle bişey LotrO dada serverlar US e taşınmış zaten pek bi farklı olmicak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 senko said: eskiden iyiydi aslinda harika bir potansiyeli vardi ama sonra gg oldu oyun patchlerle. oyniyani cokaz su an. şu an oynatıyor kendisini. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 runes of magic adeta bir knight online tadı bıraktı. 20 dakka oynadım kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 anelor lotro oynadın mı bende aranıyorum bi tane mmo.hevesimi alıyım diye fazla oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Ya bırakın şu fason oyunları gelin AO'ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 kınayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Red said: anelor lotro oynadın mı bende aranıyorum bi tane mmo.hevesimi alıyım diye fazla oynamam LotrO yu oynuyorum eğlenceli güzel casual ama store u biraz sıkıntılı hafiften cebinden 5 kuruş daha fazla nasıl alırız mantığı var mountlar falan parayla satılıyo. ama kesinlikle kaliteli geldi bana yani runes of magic ve piyasadaki f2p lerden daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 En iyi f2p DDO bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 DDO nedir? Dungeons and Dragons Online mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ddo'da freeplay için bi level limiti yok muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 aslında conan oynamak istiyorum ben öyle cüceli elfli şeyleri sevemiyorum pek conanın ömrü nası daha gider mi patlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Silphatos said: ddo'da freeplay için bi level limiti yok muydu Doğrudan limitlemiyo da f2p oynamak zorlaşıyo bi leveldan sonra. Bütün questler bedava değil, bazı packler p2p. Belli bi leveldan sonra f2p questlerin sayısı azalmaya başlıyo, level atlamak için aynı questleri tekrar tekrar grindlemen gerekiyo filan. Ama teorik olarak f2p ile level20 ye kadar oynamana engel yok(yapmak çok zor tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 lotro dan çok memnunum biraz daha oyniyim eğer sararsa aylık 10 dolar verme işine girebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Anelor said: DDO nedir? Dungeons and Dragons Online mı? Evet. Level limiti yok, neredeyse hiç limit yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar