Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

abi gidip 10M minimum satış geyikleri koyarsan saçma,

hani bu tip şirketler oyuncularını senden kat kat daha iyi pazarlayabiliyor. Hani vapur götü satıcılarını örnek vermek en güzeli aslında,

Porto misal, bir futbolcusunu sattı mı Avrupa'da bir külübe min 20M bonservise gönderebiliyor. Bunun 10'u kendi cebine kalıyor. B kârlı bir olay işte,

Beşiktaş, Beşiktaş'ı geçtim hangi Türk kulübü bugüne kadar 15M'e bile adam satabildi ?

4M az geliyor evet ama burada önemli olan nokta şu ki, Mendes ile aramızın iyi tutulup Sidnei vari genç ve işe yarar yabancıları uygun şartlarda ülkeye getirmeye çalışmaktır. Altyapıya önem verip yerlilerle de desteklendi mi de bu önünü alamazsın.

Diğer önemli bir nokta ise bu adamların minimum şu fiyata satma hakkımız var şeklinde birşeye imza atması, daha doğrusu ufak bir bedele atması,
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu dediğine katılmıyorum

jay jay 18
baliç 19'a gitti mesela,zamanının parasıyla hemde.

elinde kaliteli bir oyuncu varsa
sözleşmen sağlamsa

kimse cıkıp türkiyden gelecek adama o kadar para verilmez demez.

sanki her yıl 5-10 mükemmel futbolcu yetiştiriyoruzda satamıyoruz gibi konuşmussun

bide takımın geleceğini "menejerle iyi geçinmeye" yüklemek komik

menejer dediğin adam iş adamı,çok mu umrunda olur beşiktaş?

türk takımları iyi oyuncular yetiştirmeli,adam akıllı transferler yapmalı,menejerle iyi geçinmek ne ya.

edit : porto,ektiğini biçiyor,son 10 yılda yetiştirdiği,ucuza alıp pahalıya sattığı gençlere bir bak istersen,anlarsınç
Sosyal ağlarda paylaş

İşte Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından borsaya yapılan açıklama:

"Profesyonel futbolcularımız Necip Uysal, Atınç Nukan ve Muhammed Demirci'nin ekonomik haklarının belli bir kısmının değerlendirilmesi ile ilgili olarak fon (Quality Football Ireland Lımıted) ile görüşmelere başlanmıştır."
Sosyal ağlarda paylaş

Kahretsin ya resmiymiş. Bu herifler bizde parlayıp satılacak biz bir faydasını göremeyeceğiz, ben böyle mantığa...Mami sivrilirse 5-10 yıl oynar diyordum bende.

Hele ki ne Necip ne mantık ya, adamın nasıl oynadığı belli, isteyen belli. Sanki Fon gidip 20-30 a satıp bize al sana 15 milyon diyecek. Bize düşse düşse 5 milyon düşer onuda türk futbol pazarına bakarsanız ne kadar komik rakkam olduğunu görürsünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Allah kahretsin ya. bu ne saçmalık offf

yani 10 milyona satılsa, zarardayız. nasıl bir mantık kafası bu ya.

kobe'nin parası için mi bu yapılanlar acaba?

kobe gelirse THY ödeyecek parasını deniyor, ondan değil ama kobe'dan daha büyük bir sorun olarak kulübün genel olarak borç batağında olması gösterilebilir. Biraz rahatlatır mantığıyla bakıyorlar galiba,

Hani ben genelde şu işleme karşı da olsam Porto gibi olacaksak neden olmasın diyorum. iyi bir scout ekibi kuruluyor ve iyi ilişkiler kuruluyor.

Mendes'in beş para etmez adamları dünyanın bir ton yerinde pazarladığını görüyoruz. Orta sınıf Türk oyuncuları mı pazarlayamayacak ? Bırakın Necip, Atınç'la falan kapılar açılsın,

Tek korkum benimde ufak bir rakama satıp bize neredeyse hiçbir paranın gelmeyecek olmasıdır. Umarım minimum satış olayını yüksek tutarlar
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş şimdiye kadar hangi oyuncusunu 10 milyon'a satabildi ki ? Bugün Arda'ya kimse 10 milyon vermiyor.

Bence gayet güzel olmuş. Bu işi profesyonelce yapan bir fon sayesinde çocukları iyi kulüplere transfer edersek, biraz az para kazansak dahi takımın adı duyulur. Alt yapımızın önemi kat kat artar.

Bu çocuklar hangi takıma giderlerse, beşiktaş altyapısından gitmiş olacaklar. Bu güzel birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

abi hadi necip'i anlarım da

mami'nin yedeği yok ne demek ya sdfasd

adam 11 olarak maça çıkmadı neredeyse, önemli maçlar diyelim. Adam zaten yedek asdfasd

Hani tamam çok yetenekli, gelecek vaad ediyor falan ama yani pişmeden böyle emin konuşmamakta lazım. Ne adamlar gördük dünya üzerinde böyle 2 sene sonra zirveye oturur denilen ama şuan ülkesinin kıçı kırık takımında oynayan

Erken yani MAMİ'nin yedeği yoktu diye üzülmeye falan, aynı şey Atınç içinde geçerli,

Necip ucuza giderse gerçekten üzülürüm ama, kendini yeterince gösterdi ve duruşuyla olsun, istikrarıyla olsun sürekli gelişme içerisinde.
Sosyal ağlarda paylaş

iyide adamların satıldıklarını nerden cıkardınız ki? satış hakkı beşiktaşın elinde, tek farkı beşiktaş bu oyuncuları satarsa bonservisin %50 si fona gidicek, yani fon bu oyuncuların yıllar içinde avrupaya yüksek ücretlerden trasnfer olabileceğini düşünerek yatırım yapıyor,

yani öyle bi yazıyorsunuz ki adamlar satıldı gitti, satış hakkı beşiktaşda arkadaşlar beşiktaş satmadan kim nereye gidiyor,
Sosyal ağlarda paylaş

ya onun dışında mesela fon diyor ki, bir yerden şu kadar teklif gelirse benim de satma hakkım var. Tak satıyor. Eğer sen bu hakkı adamların eline vermezsen karlı olan sensin evet,

üstüne üstlük Porto'da olduğu gibi fon, normal senin satamayacağın adamları bile bir taraflara kitleyebiliyor. Üstelik normalde sen 5'e satabiliyorsan atıyorum adamlar 10-15'e verebilyior aynı adamı,

referans olayı, bence bir sakıncası yok.

Ama çıkıp bu adamları 5'e 6'ya satarsa fon ve azıcık para düşerse bize işte o zaman kazıklanmış oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

nerde bu acıklamada oyle bı sey yok senın dedıgın olay almeida için yapıldı , bunlarda öyle bir anlaşma olduğu belirtilmedi,

almeida transfer edilirken fon karşıladı ve su kadar teklif gelirse satarım dedi ve transfer edildi,

fakat bunlar zaten beşiktaşın oyuncusu, burda fon bu futbolculara yatırım yapıyor, hisse alıyor , beşiktaş bu futbolcuları sattığında yarısını alarak kar etmeyi düşünüyor, ama fon hadi ben bunlara müşteri buldum satıyorum diyemez, satış hakları beşiktaşda. almeida olayından farklı bu
Sosyal ağlarda paylaş

Toyota'nın reklamları hep böyle.

http://www.fanfootball.co.uk/images/fiorentina-away-kit-07081.jpg
http://www.footballkitnews.com/wp-content/uploads/2011/07/New-Valenciennes-Shirt-2011.jpg
http://www.malasrpskaprodavnica.com/user/include/delije/images/items/cz_nike_komplet3.jpg

Bence logodan daha güzel. Arkadaki ülker olmasa daha da güzel olurmuş forma ama bu sade haliyle bayağı bi güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...