Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

20 gün sonra a.ligi play-off maçımız var.bugün yine hocamızın arkasındayız diye ne amaçla yapıldığı belli olmayan bir açıklama koymuşlar. kardeşim o zaman söyle koch ile devam ediyoruz diye.beşiktsş'ın 1 gün kaybedecek zamanı yokki.yeni hoca gelecekse hemen işbaşı yapmalı.

bugünkü açıklamadan sonra insan düşünüyor federasyon ile yapılan toplantıda avrupadan men ile ilgili bir bilgimi aldılar diye.ligden düşme ile ilgili..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yönetim kurulu toplantısından yeni bir antrenör kararı çıktı.
Yeni hocanın Portekizli Carvalhal olduğu ve az sonra resmi internet sitesinden konu hakkında açıklama yapılacağı öğrenildi.

Tayfur Havutçu'nun tutukluluk süresi tamamlanana kadar takımı Carvalhal'ın çalıştıracağı, Tayfur Havutçu'nun görevinin başına döndüğünde de Carvalhal'ın yardımcı antrenör olacağı öğrenildi

carvalmıdır nedir bu adamın bunu kabul etmiş olması bana pek inandırıcı gelmedi ama bakalım!
Sosyal ağlarda paylaş

llama yapma inandın mı gerçekten buna.ah demirören ah.açıkla işte adam gibi yeni hocamız budur diye.nedir bu komik idare etme durumları.tayfur havutçu ilk duruşmada 5-6 ay sonra çıksa bile sezon ortasında hapisten çıkmış haliyle takımın başına mı geçecek.portekizli hoca bunu kabul etmez zaten.takım iyi gidiyorsa hele.bence tayfur hoca aklanırsa en erken gelecek sezonun başında yeniden hocamız oda carvalha denen adam başarısız olursa yoksa carvalha ile devam ederiz heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

inprc said:

llama yapma inandın mı gerçekten buna.ah demirören ah.açıkla işte adam gibi yeni hocamız budur diye.nedir bu komik idare etme durumları.tayfur havutçu ilk duruşmada 5-6 ay sonra çıksa bile sezon ortasında hapisten çıkmış haliyle takımın başına mı geçecek.portekizli hoca bunu kabul etmez zaten.takım iyi gidiyorsa hele.bence tayfur hoca aklanırsa en erken gelecek sezonun başında yeniden hocamız oda carvalha denen adam başarısız olursa yoksa carvalha ile devam ederiz heralde.

inanmadım ama iddaname hazırlanması okunması 6ay bulurmuş
haberlerde dolanıyor ya bu adamlar bi sene çıkamazlar
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız haberde doğruluk payı şöyle var, tayfur u tamamen silmiş olsalar bu adamı takımın başına geçirmezlerdi, daha kariyerli bir teknik adam alırlardı, bu adamın hiç bir kariyeri vizyonu yok, yani böyle bir teklifi anca böyle bir adam kabul eder, o yüzden tayfur un serbest kalmasından sonra takımın başına geçme ihtimali yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

inprc said:

inanmadım ama iddaname hazırlanması okunması 6ay bulurmuş
haberlerde dolanıyor ya bu adamlar bi sene çıkamazlar

bu teoriye göre fedarasyonda karar veremez o zaman bu sene!
eger fedarasyon eylul ayına kadar bir karar alırsa, tayfur un durumuda belli olur, beşiktaşı küme düşürmezlerse tayfur eylülden önce serbest kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yönetim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantı sona erdi. Toplantıda Siyah-beyazlı yönetimin, Tayfur Havutçu'nun ekibiyle yola devam etme kararı aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlı yönetim, takımın başına bir süre daha yeni bir teknik adam getirmeyecek. Tayfur Havutçu cezaevinden çıkana kadar Roland Koch ve ekibi, Siyah-beyazlı takımı idare etmeye devam edecek.

Carlos Carvalhal yardımcı antrenör

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun 13 Temmuz'da tutuklu yargılanmak üzere cezaevine sevk edilkmesinin ardından, Siyah-Beyazlı yönetimin nasıl bir tutum servgileyeceği merak konusu olmuştu.
Bugüne kadar genç teknik adamın suçsuzluğuna inanan ve onun arkasında duran yönetim kurulu, bugün yaptığı toplantıda genç teknik adam ile yola devam kararı aldı. Ancak Yönetim Kurulu'nun Tayfur ile birlikte Portekizli çalıştırıcı Carlos Carvalhal'ı da yardımcı antrenör olarak göreve getireceği öğrenildi.

bu olaylardan önce mourinho nun beşiktaşa 2 tane yardımcı antrenör felan önerdiği söyleniyordu öyle bir şey olabilir bu
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

abi bence siz takımıda verin bu jorge mendez e rahatlarsınız.

yok bunu öneren mourinho, gerçi o da niye önermiş ayrı!

ama öyle teknik direktör felan olarak gelmediği belli

adam zaten beşiktaşda antrenörmüş yaw , dediğim gibi bu mourinho nun önerdiği yardımcılarından beşiktaşa alınması düşünülen 2 portekizliden biriymiş,

said:
Yönetim Kurulumuz'un 02.08.2011 tarihinde yaptığı toplantı neticesinde Futbol A Takımımız'ın Teknik Direktörümüz Sayın Tayfur Havutçu ve ekibinin görevine devam etmesi oy birliği ile karar altına almıştır.

Ancak hocamızın fiilen görevine devam etmesinin henüz mümkün olmadığı göz önüne alınarak, Futbol A Takımımız'ın Avusturya kampı sırasında kampa katılan, hocamız ile görüşüp yardımcı hoca olarak görev tanımı belirlenmiş, hocamız tarafından teknik ekip içinde yer alması talep edilmiş, A Takımımız'ın kamp bitiminde İstanbul’a dönüşü kendisinin göreve başlama tarihi olarak saptanmış, bununla birlikte kamuoyu tarafından takip edilen ve bilinen sebeplerle gelişi bir süre ertelenmiş olan Sayın Carlos Carvalhal‘ın Teknik Direktörümüz Sayın Tayfur Havutçu’nun yeniden görevine döneceği tarihe kadar, teknik direktör yetkileriyle göreve başlamasına oybirliği ile karar verilmiştir.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu
Sosyal ağlarda paylaş

alla alla okunmuyormu yazılanlar, yahu adam zaten tayfurun ekibindeymiş anlaşma felan yok, zaten daha önceden tayfur un isteği ile teknik kadroya alınmış adam, ama tayfur yokken koch olacağına takımın başında teknik direktörlük kariyeri koch dan daha iyi olan bir yardımcı yönetsin demişler işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Portekiz'in O Jogo gazetesi günün bomba haberini okuyucularıyla paylaştı. Benfica 28 yaşındaki golcüsü Oscar Cardozo'yu Beşiktaşa verip üstüne bir miktar para ve Hugo Almeida alma niyetinde olduğu yazıldı. Hatta şu an Jorge Mendes tarafından bu transferin İstanbul'da yürütüldüğü söyleniyor.

Paraguay'lı oyuncu Cardozo için yakın zamanda Dinamo Kiev 15 milyon euro teklif ettiği ama Benfica'nın teklifi az bulduğunu yazılmış. Benfica'nın Beşiktaş ile böyle bir takasa girmesin en önemli nedenlerinden birinin iyi bir yerli golcü alarak yabancı kontenjanını açarak eksik noktalarını güçlendirme niyetinde olduğu söyleniyor. Haberda yarın Trabzonsporla İstanbul'da karşılacak olan Benfica'lı oyuncu Cardozo'nın belki de yeni evindeki ilk maçı olabileceği söylenmiş.

Kaynak: savassaridag.blogspot.com

İlgili gazetenin web adresi: http://www.ojogo.pt/

Haber başlığı: Hugo Almeida por Cardozo

no thx
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...