Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Fenerli olmasına dayanarak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bende adamı bir çok defa izledi, barcelona nın bilmemnenin scoutlarının göremediği bir yanlışlık sezdi sanmıştım. olur da muhammed sakatlanır veya kendini geliştiremez ve gerçekten patlarsa da çıkıp 'ben demiştim!' diyecek çünkü, biliyorum. o ihtimal her genç oyuncu için var ne de olsa. şansını deniyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Adalı istifa etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 tayfur çıkamazsa daum gelir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Yeter artık Daum gelmesin koca camiada adı geçen iki isim M.Denizli ve Daum.Bu ülkede başka T.Direktör görev yapamazmı illa aynı adamlar dönüp dolaşıp geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 adalı ve havutçu için bir üst mahkemeye başvuruyordu bugun bizimkiler, ne oldu o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Video konusuna 2 tane beşiktaş videosu ekliyorum haber vereyim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 o itiraz olayı yalan,kabul etmezler bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Beşiktaş Kulübü yöneticilerinden edindiğimiz bilgiye göre, Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı, Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ve Protokol Sorumlusu Ahmet Ateş'in avukatları üst mahkemeye başvuruyor. haber1903 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bizimkiler bu kadar carlıyosa hakikaten suçsuz olabilirler yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Vedat Okyar ölmüş ya. İyi adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 evet takribi 2 sene önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 adamın beyin laglı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ne biliyim abi takip etmiyordum, şimdi gördüm bi yerde saygıyla anıyoruz falan demişler. şaşkınlığımı dile getirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 yarın ki turnuva maçlarını bir kanal veriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bir sürü teknik adam var o ikisinemi kaldık ya adam gibi futbol izlemek istiyoruz artık rıza,şifo gibi hocalar dururken ne işleri var onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 tam daumluk takım olduk sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 tayfur gelir ya, adamın suratına şike yapacak tip yok. Hani böyle mahallenin çocuklarından olsun, bende esnafı, gelsin camımı kırsın. Suratına bakar bi tekme sallayıp "gidin ilerde oynayın lan" derim. daha üstünü kızamam asfasd serdal adalı tam tersi ama, hani yapmışsa birşeyler o yapmıştır asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 knox said: yarın ki turnuva maçlarını bir kanal veriyor mu? dsport mı dsmart mı ne öyle bi kanal var ya onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ya maçları adthe de verir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Ersan Gülüm Ameliyat Oldu Avusturya kampında şanssız bir sakatlık geçiren Ersan Gülüm, Acıbadem Fulya Hastanesi’nde ameliyat oldu. Operasyon sonrasında ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Taşer açıklamalarda bulundu. Ameliyatın başarılı geçtiğini söyleyen Taşer, “Ersan’ın ameliyatı beklediğimiz gibi iyi geçti. Oyuncuya çift rehabilitasyon programı uygulanacak. Ligin ikinci yarısında sahalara dönmesini tahmin ediyoruz” diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 küheylan said: knox said: yarın ki turnuva maçlarını bir kanal veriyor mu? dsport mı dsmart mı ne öyle bi kanal var ya onda. Bugün (20 Temmuz) İspanya'ya gidecek olan siyah-beyazlılarımız, Atletico Madrid ve Granada CF takımlarının yer aldığı turnuvada iki maç yapacak. İspanya'nın Granada kentinde yapılacak olan turnuvada maçlar 45'er dakika oynanacak. Her maç sonrasında ise penaltı atışları yapılacak. Turnuvada maçlarının tamamı 21 Temmuz Perşembe günü oynanacak. Karşılaşmalar D-Smart 82. kanaldan (Euro Futbol) yayınlanacak. Karşılaşmaların Türkiye saati ile programı şöyle: 22.00 Granada CF - Atletico Madrid 23.00 Atletico Madrid - Beşiktaş 24.00 Granada CF - Beşiktaş Siyah-beyazlılarımız 22 Temmuz'da İstanbul'a dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 atleticonun en iyi oyuncusunu aldık zaten yenersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 olm tek kale maç yapacaklar heralde ne biçim turnuva bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar