Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

bende adamı bir çok defa izledi, barcelona nın bilmemnenin scoutlarının göremediği bir yanlışlık sezdi sanmıştım.

olur da muhammed sakatlanır veya kendini geliştiremez ve gerçekten patlarsa da çıkıp 'ben demiştim!' diyecek çünkü, biliyorum. o ihtimal her genç oyuncu için var ne de olsa. şansını deniyor adam.
Sosyal ağlarda paylaş

tayfur gelir ya, adamın suratına şike yapacak tip yok.

Hani böyle mahallenin çocuklarından olsun, bende esnafı, gelsin camımı kırsın. Suratına bakar bi tekme sallayıp "gidin ilerde oynayın lan" derim. daha üstünü kızamam asfasd

serdal adalı tam tersi ama, hani yapmışsa birşeyler o yapmıştır asfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Ersan Gülüm Ameliyat Oldu

Avusturya kampında şanssız bir sakatlık geçiren Ersan Gülüm, Acıbadem Fulya Hastanesi’nde ameliyat oldu.
Operasyon sonrasında ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Taşer açıklamalarda bulundu. Ameliyatın başarılı geçtiğini söyleyen Taşer, “Ersan’ın ameliyatı beklediğimiz gibi iyi geçti. Oyuncuya çift rehabilitasyon programı uygulanacak. Ligin ikinci yarısında sahalara dönmesini tahmin ediyoruz” diye konuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

knox said:

yarın ki turnuva maçlarını bir kanal veriyor mu?

dsport mı dsmart mı ne öyle bi kanal var ya onda.

Bugün (20 Temmuz) İspanya'ya gidecek olan siyah-beyazlılarımız, Atletico Madrid ve Granada CF takımlarının yer aldığı turnuvada iki maç yapacak.

İspanya'nın Granada kentinde yapılacak olan turnuvada maçlar 45'er dakika oynanacak. Her maç sonrasında ise penaltı atışları yapılacak.

Turnuvada maçlarının tamamı 21 Temmuz Perşembe günü oynanacak. Karşılaşmalar D-Smart 82. kanaldan (Euro Futbol) yayınlanacak.

Karşılaşmaların Türkiye saati ile programı şöyle:

22.00 Granada CF - Atletico Madrid
23.00 Atletico Madrid - Beşiktaş
24.00 Granada CF - Beşiktaş

Siyah-beyazlılarımız 22 Temmuz'da İstanbul'a dönecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...