suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bu dedeler'in efsanesi filan yok mu yanlış mı biliyorum uydurmamıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 hasan şaş nobre ile görüşmeye gitmiş.yarın açıklancak deniyor :S noluyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Portekizli golcümüz Hugo Almeida yeni sezon için iddialı sözler söyledi. Ülkesinde O Jogo Gazetesi'ne röportaj veren yıldız oyuncu, "Bu sezon lige sıfırdan başlayacağım. Geçen sezon devre arasında geldiğim için hem uyum sorunu yaşadım, hem de rakiplerimizle puan farkı çok açılmıştı. Ancak bu yıl şampiyonluğu kimse elimizden alamayacak" ifadelerini kullandı. Şu ana kadar Beşiktaş'a yeteri kadar katkıda bulunamadığını itiraf eden Almeida, yaşadığı sakatlıkların da verimini düşürdüğünü kaydetti. Kendisini çok formda hissettiğini ve ligin başlamasını sabırsızlıkla beklediğini belirten Portekizli golcü, "Bu yıl başarısızlığın mazereti olamaz. Herkes başarı için daha fazla çalışacak. Açıkcası Beşiktaş'a ilk geldiğimde Türkiye'ye alışmakta bir hayli zorluk çektim. Ailemden uzak kalmak da beni olumsuz etkiledi. Ancak Beşiktaş'ı çok sevdim. Arkadaşlarımın da yardımıyla adaptasyon sorununu atlattım. Beşiktaş'ta her gelen yeni oyuncuya büyük bir sıcaklık gösteriliyor. Bu ortam ister istemez sizi rahatlatıyor. Yabancıların bu kulüpte sıkıntı yaşaması imkansız gibi" dedi. valla şampiyonluğu koy kenara, kaçırdıklarının yarısını atsın yeter bize asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 beyler 14de imzalıyormuş nobre ntvspor canlı verir umarım : )) halaya davet ediyorum bütün beşiktaşlıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 aşlllalahhhhhhhh http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=160127 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 aha nobre gitti hayde pınarbaşı 1ki3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 oh bea rahatladim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 http://www.hizliupload.com/img/43266644458142645908.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Şu nobrenin gitmesine, bu seneki bütün transferlerden daha çok sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 yaw ne dert ettiniz ki bu kadar? adam türk kontenjanında zaten. gitse de gitmese de farketmez, en kötü koyarsın kenarda durur oynatmazsın. Alacağı parayı almamasıysa olay zaten 1 senelik mi ne sözleşmesi kalmış adamın, sömüreceği kadar sömürmüş, üstüne gitmek için de bi ton tazminat istiyodu, almıştır çoğunu. her türlü bi katkısı olmadı yani gidişinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 alacaklarına karşı gitti imza törenindede söyledi hatta yıldırım demirören bırakmak istememiş 3 kere görüştüm dedi sonra ikna oldu dedi... ben kendim gitmek istedim onlar bırakmak istemedi diye üstüne basa basa 3 kere söyledi. bak bende 2 kere söyledim burda : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Beyler Fernandes anlaşılamamış malesef belliydi zorla oynaticak halimiz yok kaynak TIKLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Rewendor said: yaw ne dert ettiniz ki bu kadar? adam türk kontenjanında zaten. gitse de gitmese de farketmez, en kötü koyarsın kenarda durur oynatmazsın. Alacağı parayı almamasıysa olay zaten 1 senelik mi ne sözleşmesi kalmış adamın, sömüreceği kadar sömürmüş, üstüne gitmek için de bi ton tazminat istiyodu, almıştır çoğunu. her türlü bi katkısı olmadı yani gidişinin. fm'de bile 800 k avro istiyodu gitmek için (kontratını fln feshetmiyorum, direkt başka takımla anlaşıyo, ama 800 k istiyo üstüne bi de şerefsiz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 güzel ferrairide giderse tmm iyi olacak ama hilberti fink holoskoyu flan gönderdikten sonra bizi karma dövecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mersin'in forma da hummel yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Hayret nasıl o kadar prayı bıraktıda gitti, haber1903 dün 300.000 alacağına karşı fesh edilecek felan diyordu. Yani bırak seneye alacağı parayı, geçen sene alacaklarından feragat mı etti şimdi. Bu adam paragöz değilmi yoksa mersin altın madeni felanmı buldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 toyota olmuş göğüs reklamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 valencia force oluruz artık sdf role playe uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 keşke alfa romeo olaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bizim futbolcularımız toyota gibi futbolcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 cola turka ile 2 sene daha sözleşme yokmuydu? iptal mi edicekler onu acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 cola turka sırt reklamı yapılacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Yenerk85 said: toyota olmuş göğüs reklamı kesin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 knox said: cola turka ile 2 sene daha sözleşme yokmuydu? iptal mi edicekler onu acaba... bitiyordu bu sezon. Toyota güzel ya. fiorentina power ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 NOBRENİN GİDİŞİ ŞEREFİNE KURBAN KESTİLER, rüyamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar