Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Portekizli golcümüz Hugo Almeida yeni sezon için iddialı sözler söyledi.

Ülkesinde O Jogo Gazetesi'ne röportaj veren yıldız oyuncu, "Bu sezon lige sıfırdan başlayacağım. Geçen sezon devre arasında geldiğim için hem uyum sorunu yaşadım, hem de rakiplerimizle puan farkı çok açılmıştı. Ancak bu yıl şampiyonluğu kimse elimizden alamayacak" ifadelerini kullandı.

Şu ana kadar Beşiktaş'a yeteri kadar katkıda bulunamadığını itiraf eden Almeida, yaşadığı sakatlıkların da verimini düşürdüğünü kaydetti. Kendisini çok formda hissettiğini ve ligin başlamasını sabırsızlıkla beklediğini belirten Portekizli golcü, "Bu yıl başarısızlığın mazereti olamaz. Herkes başarı için daha fazla çalışacak. Açıkcası Beşiktaş'a ilk geldiğimde Türkiye'ye alışmakta bir hayli zorluk çektim. Ailemden uzak kalmak da beni olumsuz etkiledi. Ancak Beşiktaş'ı çok sevdim. Arkadaşlarımın da yardımıyla adaptasyon sorununu atlattım. Beşiktaş'ta her gelen yeni oyuncuya büyük bir sıcaklık gösteriliyor. Bu ortam ister istemez sizi rahatlatıyor. Yabancıların bu kulüpte sıkıntı yaşaması imkansız gibi" dedi.

valla şampiyonluğu koy kenara, kaçırdıklarının yarısını atsın yeter bize asdfads
Sosyal ağlarda paylaş

yaw ne dert ettiniz ki bu kadar? adam türk kontenjanında zaten. gitse de gitmese de farketmez, en kötü koyarsın kenarda durur oynatmazsın. Alacağı parayı almamasıysa olay zaten 1 senelik mi ne sözleşmesi kalmış adamın, sömüreceği kadar sömürmüş, üstüne gitmek için de bi ton tazminat istiyodu, almıştır çoğunu. her türlü bi katkısı olmadı yani gidişinin.
Sosyal ağlarda paylaş

alacaklarına karşı gitti
imza törenindede söyledi hatta
yıldırım demirören bırakmak istememiş 3 kere görüştüm dedi sonra ikna oldu dedi... ben kendim gitmek istedim onlar bırakmak istemedi diye üstüne basa basa 3 kere söyledi. bak bende 2 kere söyledim burda : )
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

yaw ne dert ettiniz ki bu kadar? adam türk kontenjanında zaten. gitse de gitmese de farketmez, en kötü koyarsın kenarda durur oynatmazsın. Alacağı parayı almamasıysa olay zaten 1 senelik mi ne sözleşmesi kalmış adamın, sömüreceği kadar sömürmüş, üstüne gitmek için de bi ton tazminat istiyodu, almıştır çoğunu. her türlü bi katkısı olmadı yani gidişinin.

fm'de bile 800 k avro istiyodu gitmek için (kontratını fln feshetmiyorum, direkt başka takımla anlaşıyo, ama 800 k istiyo üstüne bi de şerefsiz)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...