mokoko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 tinu said: q7 nın performansını attığı gol sayısıyla kıyaslayan adamla ne konuşayım ki, q7 takımın üstündeki tüm olumsuzluklara rağmen geçen sezon beşiktaşın en etkili ismiydi, her maç köpek gibi koştu çabaladı mücadele etti , he bencilmi bencil ki biz onu böyle seviyoruz,. mokoko said: quaresma'nın hareketleri çok şık ama takıma etkisi çok az. geçen sezon ligde 21 maçta 3 gol atmış. bu mu en etkili adamınız? hadi istatistikten çok daha fazla iş yapıo deyin. ee abi takım 5. olmuş 30 puan fark yemiş. toplamda 34 maçta 7 gol atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Baggio said: hayvan, benim zaten cevabını verdiğim bir mesaj atmışsın malesef. Takım ikinci yarı toparlandı ve bu sene yapılacak eklemelerle esas Avrupa'da falan bir şeyler olacak diyorum ben de. FB 10 senedir her sene yıldız mıldız alıp başlarına adam getirip "toplama takım" yapıyor da bir halta yaramıyor, esas takım ruhu ve istikrar şimdi geliyor gibi görünüyor. BJK ile FB'nin durumu bir değil yani, Quaresma & Guti'den beklediğinizi alabildiniz mi? Biz Niang, Dia ve Stoch'dan aldık, biraz geç aldık sadece. Anlatmak istediğim transfer piyasasında pozitif anlamda aktif değil kulülerimiz. Futbolcu çöplüğü bu yüzden gelen gençlere falan bi laf etmemek gerek. Bi görelim neymiş ne değilmiş belki yıldız olacak adam gerçekten. Hakkında scout raporları var. Bizim gibi futbolcu bakmıyor adamlar. Tabi bu istikrar meselesi. Kadro kemikleşir eksik yerlere yeni transferleri monte edersin. Misal Beşiktaş 2003'te 85 puanla şampiyon oldu fenere 34 puan fark attı. Uefa'da çeyrek final oynadı. Tek mağlubiyet diyarbakır kupada gençlere çok talihsiz bi şekilde elendi. Avrupa'da ise sadece lazio'ya yenildi. 42 pas yapıyordu takım. İşte o zaman Beşiktaş tepeden tırnağa takımdı. 2. sezon o olaylar yaşanmasaydı istikrar sürebilirdi. Bu böyle sürüyor zaten. Bunu ne ilk yapan takımsınız ne de son. Bakarsın çok iyi olur gruplardan çıkar ya da bakarsın ŞL aykut kocamana fazla gelir geri döner lige. Kulüplerimizin bi gelecek planı yok 5 yıllık kalkınma planı gibi bir olay söz konusu değil. Çok zor aslında türkiye'de kulüp yönetmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abi lisede de üni'de de hep olan ayni tarz insanlar vardi cevrede. kendi takımının macini özetten izler,diger takımlarin maclarina bakmaz bile,anca dalga gecmek icin sonctan haberi olur, sonra futbol konuscam,tartiscam diye gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 almeidanın siamonun tırtlıgını kabul etmemek için kör olmak lzm gutide ferrarinin izinden gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sHyeRiIEK0M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 mokoko said: tinu said: q7 nın performansını attığı gol sayısıyla kıyaslayan adamla ne konuşayım ki, q7 takımın üstündeki tüm olumsuzluklara rağmen geçen sezon beşiktaşın en etkili ismiydi, her maç köpek gibi koştu çabaladı mücadele etti , he bencilmi bencil ki biz onu böyle seviyoruz,. mokoko said: quaresma'nın hareketleri çok şık ama takıma etkisi çok az. geçen sezon ligde 21 maçta 3 gol atmış. bu mu en etkili adamınız? hadi istatistikten çok daha fazla iş yapıo deyin. ee abi takım 5. olmuş 30 puan fark yemiş. toplamda 34 maçta 7 gol atmış. alıntı yaptığın yerin sonrasını okursan geçen sene 5nci olmamazın nedenlerini yazdım, o senin tırt dediğin adamlar önümüzdeki sezon izleyelim gerçekten dediğin gibiyse haklıymışsın ben bir şey bilmiyormuşum diyicem, ama tam tersi durumda bu çok sevdiğim beşiktaş başlığında yine görmek isterim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Red said: almeidanın siamonun tırtlıgını kabul etmemek için kör olmak lzm gutide ferrarinin izinden gidiyor simao milli takım 85 mac 22 gol atletico 113 maç 20 gol benfica 172 maç 76 gol .... abi cidden uzatmanin anlami yok,futbol konscagnz zaman gelin sabaha kadar konusalim, boş beleş kiskanclıktan cemkircekseniz buyrun duvarlar burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 besiktasta yaptiklariyla gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bence simao cok iyi oyuncu almeida iyi kafa vurur q7 calım atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 guizada ispanya gol kralı geçmişlerini buraya yazmanız beni ilgilendirmiyor abi ben beşiktaş performasnına bakarım ona bakarsan gutinin geçmişinizi inkar edebilir miyiz.adam guti.ama beşiktaşta tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ha gutiyi unutmusum pas verebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 aquila said: besiktasta yaptiklariyla gel. daha 15 maça cıkan oyuncuya kötu diyebiliosanz yapcak bişey yok beşiktas 15 mac 5 gol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 faydasiz diyebiliriz 15 mac bisey yapmamissa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 herkese iyi geceler güldük eglendik bu senenin güzel fotosu ile geceyi kapatalım http://4.bp.blogspot.com/_qmKfV7pGchk/TJZxHd4WpHI/AAAAAAAABrY/LZaTW2Jd1lw/s400/guti+2010+fenerbahce.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ya tamam guti almedia kötü de simao'ya demeyin ayıptır. 20 maç oynadı 8 gol attı. sanırım 9 da assist yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 deli iboya cok ayip oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 beşiktaşa sezon ortasında geldi bu futbolcular , ayrıca simao oynadığı maçlarda da gayet güzel oynadı, ben farklı bir adammı izledim sahada bilmiyorum ama takımın q7 ile en iyilerinden biriydi ligin ikinci yarısında, he takım takım olamadığı için sakatlıklar yüzünden başarılı olamadı diyorum defalarca ama nafile, seneye mazeret yok , seneye hep beraber izleyelim bu tırt dediğiniz adamları o zaman da duruyor olacak bu yazdıklarınız burda o zaman da bol bol alıntı yapılır bu yazdıklarımızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ibo yeteneksiz adam.ama 40 yaşında mucadele ediyordu. bu adamlardan q7 harici kıpırdayan yok. alıntı işiyle ugraşıcak olsak neler alıntılanır beşiktaşlı kardeşlerden ferrari kötü topcu dediğimde ağlayanlar ferrarinin anasını bacısı bırakmadı. tayfur kovuldugu zaman burda olucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 besiktas.com.tr Hacked by TEXAS....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bjk.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ferrari kötü futbolcu değilki :) sadece istanbul ona yaramadı, gelecek sezon görücez diyorum şimdiden o tırt bu tırt yok o genc bu yaslı demenin ne anlamı var lig başlasın konusalım hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ferrari hem kötüydü hemde alemciydi hemde maç satıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 "roket adam" said: besiktas.com.tr Hacked by TEXAS....... http://www.bjk.com.tr/tr/ teyet geçmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ferrari çok iyi futbolcu ama bu taktikte oynayamaz. Ağır adam. Dönemiyor geri defans çizgisi ilerde olmaması lazım. Çakılı oynayacak. Geçen sene denizli'nin taktiğinde çok iyiydi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 herşeye bir kılıfınız var haha denizli dönemi 9 defansla oynuyordu takım ondan sırıtmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar