Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

tinu said:

q7 nın performansını attığı gol sayısıyla kıyaslayan adamla ne konuşayım ki, q7 takımın üstündeki tüm olumsuzluklara rağmen geçen sezon beşiktaşın en etkili ismiydi, her maç köpek gibi koştu çabaladı mücadele etti , he bencilmi bencil ki biz onu böyle seviyoruz,.

mokoko said:

quaresma'nın hareketleri çok şık ama takıma etkisi çok az. geçen sezon ligde 21 maçta 3 gol atmış. bu mu en etkili adamınız? hadi istatistikten çok daha fazla iş yapıo deyin. ee abi takım 5. olmuş 30 puan fark yemiş.

toplamda 34 maçta 7 gol atmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

hayvan, benim zaten cevabını verdiğim bir mesaj atmışsın malesef. Takım ikinci yarı toparlandı ve bu sene yapılacak eklemelerle esas Avrupa'da falan bir şeyler olacak diyorum ben de. FB 10 senedir her sene yıldız mıldız alıp başlarına adam getirip "toplama takım" yapıyor da bir halta yaramıyor, esas takım ruhu ve istikrar şimdi geliyor gibi görünüyor. BJK ile FB'nin durumu bir değil yani, Quaresma & Guti'den beklediğinizi alabildiniz mi? Biz Niang, Dia ve Stoch'dan aldık, biraz geç aldık sadece.

Anlatmak istediğim transfer piyasasında pozitif anlamda aktif değil kulülerimiz. Futbolcu çöplüğü bu yüzden gelen gençlere falan bi laf etmemek gerek. Bi görelim neymiş ne değilmiş belki yıldız olacak adam gerçekten. Hakkında scout raporları var. Bizim gibi futbolcu bakmıyor adamlar.

Tabi bu istikrar meselesi. Kadro kemikleşir eksik yerlere yeni transferleri monte edersin. Misal Beşiktaş 2003'te 85 puanla şampiyon oldu fenere 34 puan fark attı. Uefa'da çeyrek final oynadı. Tek mağlubiyet diyarbakır kupada gençlere çok talihsiz bi şekilde elendi. Avrupa'da ise sadece lazio'ya yenildi. 42 pas yapıyordu takım. İşte o zaman Beşiktaş tepeden tırnağa takımdı. 2. sezon o olaylar yaşanmasaydı istikrar sürebilirdi. Bu böyle sürüyor zaten. Bunu ne ilk yapan takımsınız ne de son. Bakarsın çok iyi olur gruplardan çıkar ya da bakarsın ŞL aykut kocamana fazla gelir geri döner lige.
Kulüplerimizin bi gelecek planı yok 5 yıllık kalkınma planı gibi bir olay söz konusu değil. Çok zor aslında türkiye'de kulüp yönetmek.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

tinu said:

q7 nın performansını attığı gol sayısıyla kıyaslayan adamla ne konuşayım ki, q7 takımın üstündeki tüm olumsuzluklara rağmen geçen sezon beşiktaşın en etkili ismiydi, her maç köpek gibi koştu çabaladı mücadele etti , he bencilmi bencil ki biz onu böyle seviyoruz,.

mokoko said:

quaresma'nın hareketleri çok şık ama takıma etkisi çok az. geçen sezon ligde 21 maçta 3 gol atmış. bu mu en etkili adamınız? hadi istatistikten çok daha fazla iş yapıo deyin. ee abi takım 5. olmuş 30 puan fark yemiş.

toplamda 34 maçta 7 gol atmış.

alıntı yaptığın yerin sonrasını okursan geçen sene 5nci olmamazın nedenlerini yazdım, o senin tırt dediğin adamlar önümüzdeki sezon izleyelim gerçekten dediğin gibiyse haklıymışsın ben bir şey bilmiyormuşum diyicem, ama tam tersi durumda bu çok sevdiğim beşiktaş başlığında yine görmek isterim seni.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

almeidanın siamonun tırtlıgını kabul etmemek için kör olmak lzm

gutide ferrarinin izinden gidiyor

simao

milli takım 85 mac 22 gol

atletico 113 maç 20 gol

benfica 172 maç 76 gol

....

abi cidden uzatmanin anlami yok,futbol konscagnz zaman gelin sabaha kadar konusalim, boş beleş kiskanclıktan cemkircekseniz buyrun duvarlar burda
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşa sezon ortasında geldi bu futbolcular , ayrıca simao oynadığı maçlarda da gayet güzel oynadı, ben farklı bir adammı izledim sahada bilmiyorum ama takımın q7 ile en iyilerinden biriydi ligin ikinci yarısında, he takım takım olamadığı için sakatlıklar yüzünden başarılı olamadı diyorum defalarca ama nafile, seneye mazeret yok , seneye hep beraber izleyelim bu tırt dediğiniz adamları o zaman da duruyor olacak bu yazdıklarınız burda o zaman da bol bol alıntı yapılır bu yazdıklarımızdan.
Sosyal ağlarda paylaş

ibo yeteneksiz adam.ama 40 yaşında mucadele ediyordu.

bu adamlardan q7 harici kıpırdayan yok.

alıntı işiyle ugraşıcak olsak neler alıntılanır beşiktaşlı kardeşlerden

ferrari kötü topcu dediğimde ağlayanlar ferrarinin anasını bacısı bırakmadı.

tayfur kovuldugu zaman burda olucam :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...