Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

Ersan Gülüm, Facebook'taki duvarına: "Ya Beşiktaş'a imza atarım ya da Bank Asya'da Adanaspor'da oynarım" yazdı.(mış)

Bende bunu gördüm de gerçek mi fake mi bilemiyosun artık.
http://3.bp.blogspot.com/-pJ89vjrqu3Y/TeVK1dWKxtI/AAAAAAAAGq4/Hihzz_275u8/s1600/250928_220702587959906_100000604986921_811547_7316295_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Tipik Bjk politikası.
Bu sene sakatlıklardan stoper sorunu çekti. 6 tane stoper olur kadroda seneye, olası başarısızlıkta bu stoperler üstüne para konarak yeni sorun orta sahaya oyuncu alınır.
INFINITE LOOP

Evet buda doğru ama mesela sol bek düşünmüyorlar ya bu r.wien den gelenler ya da Egemen/ersan oynayabilecek orada. Sağ bek 'e yabancı düşünüyorlar da bu miranda dedikleri adamın asıl yeri yine stopermiş, sağ bek'de de oynuyormuş falan fıstık. Niye harbi bir sağ bek almazlarki, rıdvanda yedeği olur, ekremde tribünde bizle otursun tezahurat yapsın işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Gitsin artık bir zahmet ya, bıktım bunların para mevzularından brezilyalı felanda almasınlar bence. Hele Figer'in menejeri olduğu hiçbir topçu almasınlar.

Figer'den topçu almak, bilmiyorum yeni Messi olsa alınmamalı sanırım

Bobo geldiğinde gerçekten ülkedeki yaşıtlarına, hatta 7-8 yaş daha büyüklerinden bile daha iyi durumda ve daha üst düzey geldi. Lakin üstüne bir nebze olsun koymadığı gibi, o dönemlerdeki gibi de oynamıyor artık, sürekli düşüşte

Hani Türkiye'deki oyunuyla Brezilya Milli Takımı'na seçilen bir adamdan bahsediyoruz, lakin özellikle son dönemlerde yaşananlar falan gerçekten üzücü, belki toplar diye elinde tutacak olsan sana zarar ki önce yaşadıklarımız vardı.

Bu yaştan sonra kendini de geliştiremez. Zaten azıcık istekli adam olsaydı bunca yılda üstüne koyardı.

Tek üzüntüm ve düşüncem bence ülkenin en iyi yabancı scouting işlerinden biri olan Bobo'nun bu hale gelmesinde sorun kendisi mi yoksa kulüp mü? Gelecek vaat eden çok yetenekli bir adam bu hallere geldiyse bir yerde sorun vardır çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

Her ne pahasına olursa olsun..

İki anlamda da kullanılabilir bu söz;

Her ne kayıp yaşanacaksa yaşansın; sözünün, inandığının arkasında durmak.. veya,
Her ne yolla olursa olsun elde etmek, kazanmak..

Birinci anlamın tam ortasında yaşar Beşiktaş..
Ersan candır.. gönülden oynar, savaşır.. topa ayak, krampona kafa sokar..
Beşiktaş taraftarı da, camiası da... sahiplenir, sever ve başının üstüne koyar onu. Hem de en kısa sürede, en yüksek yere.
Ve.. büyük bir sakatlıktan çıkmış ve ne olacağını bilemediği halde.. her ne pahasına olursa olsun, "Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" diyen bu futbolcu için söz verdiği rakamı teklif eder Beşiktaş.
Ama.. burada bahsedilen "paha", "bedel" hiç bir zaman Beşiktaş'ın şerefi, şanlı duruşu olamaz.
Mesele para değildir.
Mesele, Beşiktaş'a değerinden fazlasına futbolcu satılarak kazıklanmaya çalışılmasıdır.
Eğer Ersan bu savaşta bir bedel ödemekten kaçınıyorsa, aklı hemen karışıyorsa, taraftarın sesi değil de yapılan hesaplardaki eurolar güç veriyorsa ona.. bu durumda Beşiktaş'ın da ödeyebileceği tek bedel, vazgeçebileceği tek şey.. "Ersan" olur.

İkinci anlamda yaşayanlar, yaşamayı seçenler ise malumdur.
Kazanmak, elde etmek, sonuç almak için her yol mübahtır onlara.
Bu yolda; her malzemeyi kullanmak.. sonuca ulaşmak için, ayırt etmeden herkesle işbirliği yapmak..
her dalı tutmak..
her dalı kesmek serbesttir.
Yeter ki sonu kazançla bitsin.
En pahalı futbolcular, en çok kupa onlardadır..
Ama efsaneler.. sadece Beşiktaş'tan çıkar.
Zira efsaneyi üreten, yaratan.. Beşiktaş taraftarıdır.
Bunu bilen.. gören.. inanan ve direnenler efsane olur.
Aksi.. profesyonel topçudur.

Biz muz ortamızı açtık..
rakip ayağını soktu ..
efsane gol için tek şans, uçan kafa..
ama sakatlanma riski var.
Yaptığımız ortaya koşup uçan kafayı atamayacağımıza göre.. Ersan'ın vuruşunu bekliyoruz sakince..
Ayakla topun arasına kafayı uzatır da golü atarsa.. o topa vurduğu yere tacını koymayı bilir Beşiktaş taraftarı.
Yok.. bin türlü hesap yapar da çekilirse geri, bir daha orta falan açmaz kendisine kimse.
Taraftar işaretini verir..
Ersan çıkar, başkası girer oyuna...

Levent Karakoc
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...