Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Darksun said:

fizban said:

nobre 1 yillik alacagini ayrilmadan hicbiryere gitmez yahu.

Bu.
Brezilyalıların ne mal olduklarını anlamadınızmı hala =P Napolyon halt etmiş.

1 yıllık alacağını illa alacaksa kulübede oturtun, yollayın pafa. Zaten oynattın oynatmadın farketmiyo boşa feshedip adama niye ekstradan başka takımda oynama fırsatı veriyosun? Türk zaten kontenjan da tutmuyo. Adam gibi konuşurlar, "bak kardeşim sen 2.5 alacan, 1.5e feshedelim 1 verecek kulüp bulur yine 2.5 alırsın ama hem oynamış olursun" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Kartalbakisi.com, Beşiktaş transfer gündeminin bir numaralı ismi Ersan Gülüm'e ulaştı.

Kartalbakisi.com, Beşiktaş'ın Adanaspor ile bonservisi konusunda henüz bir anlaşmaya varamadığı Ersan Gülüm'e transferi hakkındaki son durumu sordu.

Kendis...ine verilen talimat nedeni ile transferindeki son durum hakkında açıklama yapamayacağını belirten Gülüm şu ifadeleri kullandı;

'Konu hakkında konuşmam mümkün değil. Bana verilen talimat basına açıklama yapmamam yönünde. Ancak anlaşmaya varılmamasının sorumlusu olarak görülmek de istemem. Bu konuda benim kesinlikle bir tasarrufum yok. Ben zaten Beşiktaş'ı ne kadar sevdiğimi ve siyah beyazlı formayı giymek istediğimi defalarca ifade ettim. Bunu tekrarlamaya gerek bile duymuyorum.'

'PROFİL RESMİMİ TARAFTAR İÇİN DEĞİŞTİRDİM'

'Beşiktaş taraftarı son günlerde bana büyük destek oluyor. İnternet üzerinden takımda kalmam için kampanyalar düzenliyorlar. Bunların hepsini takip ediyorum. Hatta Twitter'daki profil resmimi, kampanyada kullandıkları resmimle değiştirdim. Sanıyorum bu beni anlamaları için yeterli olur. '

'YORUMLAR BENİ DUYGULANDIRIYOR'

'İnternet siteleri ve sosyal medyada benim için yapılan yorumları yakından takip ediyorum. Beşiktaş taraftarının benim için yazdığı güzel şeyleri okurken duygulandığımı itiraf etmeliyip. Bana destek veren ve sevgi gösteren tüm Beşiktaşlılara teşekkür ederim. Bilsinler ki onların görüşlerine büyük önem veriyorum ve yakından takip ediyorum.'

'TRANSFERİN NOKTALANMASINI BEKLİYORUM'

'Herkes gibi ben de sonucun ne olacağını merak ediyorum. Evde transferin noktalanmasını bekliyorum. Söylediğim gibi son durumla ilgili herhangi bir açıklama yapmam sözkonusu değil'

Kartalbakisi.com özel haberidir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...