applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ersan'a diyorlar ya gs'ye karsi direnveEfsane ol Ersan diye.. nobreye de gitveEfsaneol diyolar iste :D kurtulmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/21b/7cd/09f/0c1/c08/9f8/a2a/341/b8b/b28/47_450xNULL.png ersan direnip (kalıp) efsane oluyorsa, nobre de gitsin efsane olsun demişler. *kaptan bariz bildirdi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ligtv: Nobre ve Bobo ile yollar ayrıldı. Serdal Adalı ve C.Zülfikaroğlu Çarşamba yurt dışına gidiyor. İbrahim Akın-Holosko takası gündemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 nobre gitti mi ??? allaaaaaaaaaaaaaahhh anakinn yeeeeeeeeeeeeees !!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ooh yılın transferi hocam bu, nobre gitti yaw bundan güzelini tabata gittiğinde yaşamıştım.. süper haber bir de arada aurello da çıksa aradan bir de ondan kurtulsak , trabzon alır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Beyler o espri forzada günlerdir yapılıyor, bana ait değil. Belirtmek istedim : ) Nobre gitmiş oynayan teyzeleri koysun biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 haberler çıkar şimdi nobreye TS veya GS talip diye.Bakalım Türk vatandaşı davasına daha hangi takımlar kazıklanacak Nobre tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 nobre 1 yillik alacagini ayrilmadan hicbiryere gitmez yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 nöbrö yıllık 2 milyon avro mu alıyordu? bayağı bayağı rahatlamıştır yıllık ödeme şeysi, nihat da gitti, böbö ve ferrari de gitsin. 2 tane sağlam yabancı alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 1 yıllık ücretini geçtim üstüne para veririz yeterki gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 q7 beşiktaşa gelirse çıplak koşarım diyen bi fenerli vardı taraftar sitelerinde aynı o hesap benimde nobre gitsin çıplak bornova meydandan saat kulesine çıplak koşmazsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Llama said: q7 beşiktaşa gelirse çıplak koşarım diyen bi fenerli vardı taraftar sitelerinde aynı o hesap benimde nobre gitsin çıplak bornova meydandan saat kulesine çıplak koşmazsam... foto isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 izmir buna hazir diil henuz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ana habere bile çıkarım yahu: ) beşiktaş tvyide çağırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 fizban said: nobre 1 yillik alacagini ayrilmadan hicbiryere gitmez yahu. Bu. Brezilyalıların ne mal olduklarını anlamadınızmı hala =P Napolyon halt etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 mersin idmanyurdu alsın işte bütçe ayırmışlar epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Darksun said: fizban said: nobre 1 yillik alacagini ayrilmadan hicbiryere gitmez yahu. Bu. Brezilyalıların ne mal olduklarını anlamadınızmı hala =P Napolyon halt etmiş. 1 yıllık alacağını illa alacaksa kulübede oturtun, yollayın pafa. Zaten oynattın oynatmadın farketmiyo boşa feshedip adama niye ekstradan başka takımda oynama fırsatı veriyosun? Türk zaten kontenjan da tutmuyo. Adam gibi konuşurlar, "bak kardeşim sen 2.5 alacan, 1.5e feshedelim 1 verecek kulüp bulur yine 2.5 alırsın ama hem oynamış olursun" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bu bizim gurbetçiler tinerciye benziyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Kartalbakisi.com, Beşiktaş transfer gündeminin bir numaralı ismi Ersan Gülüm'e ulaştı. Kartalbakisi.com, Beşiktaş'ın Adanaspor ile bonservisi konusunda henüz bir anlaşmaya varamadığı Ersan Gülüm'e transferi hakkındaki son durumu sordu. Kendis...ine verilen talimat nedeni ile transferindeki son durum hakkında açıklama yapamayacağını belirten Gülüm şu ifadeleri kullandı; 'Konu hakkında konuşmam mümkün değil. Bana verilen talimat basına açıklama yapmamam yönünde. Ancak anlaşmaya varılmamasının sorumlusu olarak görülmek de istemem. Bu konuda benim kesinlikle bir tasarrufum yok. Ben zaten Beşiktaş'ı ne kadar sevdiğimi ve siyah beyazlı formayı giymek istediğimi defalarca ifade ettim. Bunu tekrarlamaya gerek bile duymuyorum.' 'PROFİL RESMİMİ TARAFTAR İÇİN DEĞİŞTİRDİM' 'Beşiktaş taraftarı son günlerde bana büyük destek oluyor. İnternet üzerinden takımda kalmam için kampanyalar düzenliyorlar. Bunların hepsini takip ediyorum. Hatta Twitter'daki profil resmimi, kampanyada kullandıkları resmimle değiştirdim. Sanıyorum bu beni anlamaları için yeterli olur. ' 'YORUMLAR BENİ DUYGULANDIRIYOR' 'İnternet siteleri ve sosyal medyada benim için yapılan yorumları yakından takip ediyorum. Beşiktaş taraftarının benim için yazdığı güzel şeyleri okurken duygulandığımı itiraf etmeliyip. Bana destek veren ve sevgi gösteren tüm Beşiktaşlılara teşekkür ederim. Bilsinler ki onların görüşlerine büyük önem veriyorum ve yakından takip ediyorum.' 'TRANSFERİN NOKTALANMASINI BEKLİYORUM' 'Herkes gibi ben de sonucun ne olacağını merak ediyorum. Evde transferin noktalanmasını bekliyorum. Söylediğim gibi son durumla ilgili herhangi bir açıklama yapmam sözkonusu değil' Kartalbakisi.com özel haberidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bir de açıklama yapsa ne olcaktı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ersanin cıkıp konusmasi fiyatini dusurp bizim elimizi güclendrcek diye adana konusturmuyordur.. 10k dolarin hesabini yapıo adam(baskan yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Sen 10k dolar hesabını yapmıyosan bana bi 10k atıver be apple :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 hesap numarani öm at hemen atıyorum :D abi klup icin 10k neki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ersan'ın photoshop skill'i ! http://www.youtube.com/watch?v=lxV2p_iAqvM&feature=player_embedded =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar