Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 applev0dka said: Kazim Avci Lig tv de ve diğer yerlerde çıkan, Ersan'ın Galatasaray'la anlaştığı haberi doğru değildir.. menajer heyecanlanmis. zaten ersanla anlasti diyen yok. ersanla da anlassak transfer resmilesir zaten. adanaspor ile gs, ersan konusunda anlasildi haberi yapildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Ben o tweeti postlamıştım buraya zaten,Galatasaray klüple anlaştı haberlerine karşılık henüz Ersan'la anlaşmadı diye tweetledi. Şuan da bi çok yerde transferin aslında bittiği söyleniyor bakalım 1-2 güne kadar netleşir herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Twitter haber kaynağınsa orada söylenmeyen yok zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Adam Ersan'ın bağlı oldu Fifa menejeri olunca yazdıkları ciddiye alınıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 http://i53.tinypic.com/jsf62o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 montaj kotu, mesajı da kafası güzel biri yazmış asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hayatımda görüdğüm en kötü montaj etoya fener forması giydirmekten daha kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 http://www.forzabesiktasdergisi.com/dergi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 sinan engin diyor ki şimdi ersan için son teklifi yapmışız aradan çekişmişiz arada başka şeyler varmış o yüzden bunları burda aktararam diyor ama ben inanıyorum ersan beşiktaş forması giyicek diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Birazdan adana başkanı çıkacak en garanti o söyler zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 o nereye çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 telegol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yanlız şuan orayı izliyorum kafam karıştı haaa said: Uşak aşçıyı,aşçı soförü,şoför bahçıvanı, sonra hepsi birden uşağı..... olay resmen böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 http://twitter.com/#!/mahmutdemir54 said: @ersangulum22 ersan kalıp kalmayacağını bana söyle yemin ediyorum kafayı yicem ya..intiharı bile düşündüm meal at:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 heueae altındaki yorum daha iyi hemde bjk'liden gelmiş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yuh adam kesicekmiş kendini : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Adam "meal at" diyor abi, otesi mi var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 @nevzatdindar Nevzat Dindar (Buda milliyet muhabiri) @EmreUtkucan o defter kapandı.transfer olayı ı$te boyle bı$ey.dun tamamdı ama bugun vazgecıyosun Ersan transferi için söylüyor gs muhabiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Ersan profil resmini değiştirip çarşı logolu bişi koymuş ama abidik gubidik görünüyor lol. buda orjinali =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Neden resim sadece en üst twitte yer alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 tweet kullanmıorm ama sanrm resmi degstrdgi tweette gecerli.. boboda da öyle bişy vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 http://twitter.com/#!/Bob13bjk bobo tweetr.. burda da farkli resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Bayram Akgül su an telegol de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 DIRINININI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Bjk harici kimseyle görüşmedik dedi abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar