Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Sen olmasan bu forum ne yapar bilemiyorum cantona. Gene günü kurtardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bence zaten onlar rotasyon oyuncusu direk 11 oyuncusu olarak mustafa ve egemen alindi.. sag bek eksgimzi yabanci ile kapatcagmz söyleniyor.. orta sahadaki 4 lü suan TR kalitesinin üstünde bence.. necip cosuyor gercekten son 1.5 yildir.. quaresma simao ve fernandes ayri bir dunya zaten :D e ernst fln var mehmet var guti var.. 1 tane bek 10 numara olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 böyle bosingwa gibi bi adam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 maicon iyi vurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 yıldiz brezilyali diyorlar ama.. suan yetemeyiz o adama gibi geliyor bonservisini almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 maicon hiç gerçekçi gelmiyor, 29 yaşında bana göre dünyanın en iyi sağbeki, aklı başında her insana göre ilk 3 e girer. Gelmesi için bir neden göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Beşiktaş'lı Maicon. 15-16 yaşlarında Beşiktaş atkısı,forması bileklikleriyle fotoğrafı var, ille Beşiktaş'a gidicem diye bastırıyor yönetime... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 EricCantona said: Neyse Beşiktaş bölümüne bombayı bıraktım kaçtım onlar sabaha kadar sağ bek sol bek yazar bizde kafa rahat Galatasaray konuşuruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 GANDIRILDIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ilahi cantona esprilerinle gecemi şenlendirdin. Gene günü kurtardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 spor bölümünde yeni bir efsane doğuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Yenerk85 said: EricCantona said: Neyse Beşiktaş bölümüne bombayı bıraktım kaçtım onlar sabaha kadar sağ bek sol bek yazar bizde kafa rahat Galatasaray konuşuruz :D Ebe Sobe ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 yapılan transferler tam bir kapalı kutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Hepsi iyi futbolcular ama bir alex değiller tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 kollektif oyun yapısına uygun futbolcular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Eh. Oyle hayatta baska formayi giymem gibi bir olayi yok. 2009'da yapılan bir Roportaj. http://anadoludanfutbol.blogspot.com/2009/12/ersun-yanaln-kesfettigi-avustralyal.html 5 yıl sonra kendini nerede hayal ediyorsun? Çok net birşey söyleyemeceğim ama tabii ki her futbolu gibi Süper Lig'de oynamayı çok istiyorum orada iyi bir performans göstererk büyük takımlarda oynamak her futbolcu gibi benimde ideallerim arasında. Türkiye'de tuttuğun bir takım var mı? Yok aslında babam koyu bir Beşiktaş taraftarıdır ama ben onun kadar olmasam da Beşiktaş'ı takip ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ahanda tam resmi koyacaktım benden once davrandın.Adamın tipine bak zaten tukursen yarabbi sukur diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 öeehh zannedersin Adana'yı Serdar adalı kurtarmış düşman işgalinden. Ne yorucu bi yazı okuyamadım =) Adalı lobi çalışmalarına da başlamış. Alalım şu ersan'ı yaa sevenleri ayırmasınlar - alo ersan ben simao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ovefootballto Love Football Adanaspor Asbaşkanı Hamza Akgül : Beşiktaş kulübüyle görüşürken Galatasaray'ı listeye bile almak istemiyorduk.Hemşerimiz Hasan Şaş ikna etti lovefootballto Love Football Adanaspor Asbaşkanı Hamza Akgül : Beşiktaş bu transfer için 3 haftadır uğraşıyor.Galatasaray ise sadece 3 saatte bizle anlaştı.(Saat 21.20) lovefootballto Love Football Bu akşam Hasan Şaş'la Ersan'ın bir görüşmesi olmuş.Görüşmenin özeti Egemen'in alınması Ersan'ı gerçekten düşündürmüş. lovefootballto Love Football Ersan'la yapılan görüşmelerde ve elde edilecek detaylı sağlık raporunda da sorun çıkmazsa Ersan Galatasaray'da diyebiliriz. lovefootballto Love Football Tekrarlıyorum.Saat 8'de yapılan görüşmede Adanaspor kulübü başkanı ile Ali Dürüst Ersan'ın bonservisi konusunda anlaşmış. lovefootballto Love Football 1 hafta içinde yapılacak olan Kazım Avcı - Ali Dürüst - Fatih Terim - Ersan Gülüm zirvesinden sonra da resmi açıklama yapılır. lovefootballto Love Football Galatasaray'ın pazarlık bile yapmadığı 5.5M Euro'luk isteğini kabul ettiğini bazı Adanaspor'lu yöneticiler yerel muhabirlere doğrulamış. lovefootballto Love Football Kazım Avcı ve Adanaspor başkanı da bugün görüşme olacağını Sporx'e belirtmiş.http://tinyurl.com/3hxt4r6 lovefootballto Love Football Dün bu zamanlar Ersan'la Gs ilgilenmiyor.Sallamaya devam diyen BJK taraftarları Gs'nin 5saat önce Adanaspor'la yaptığı görüşmeyi okudularmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Adanaspor başkanının yaptığı şerefsizlikten başka bir şey değil. Her pisliğin altından zaten caretta hasan çıkıyor. adanalı değil mi =) Serdar adalı ikna edememiş hasan şaş nasıl ikna etmiş acaba? Tamamen açgözlülük, çok iyi hatırlıyorum ersan parlamaya başlayınca adanaspor başkanı beşiktaş'a istediği fiyata bırakıcaz demişti bi tv programında. Aslında hata bizde çok pohpohladık adamı Adanaspor da 6 milyon euro istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 adamın televizyonda 4 milyon euro için söz verdik, sezon sonu 4 milyon euro verirlerse bizde ersan ı vericez demişti, kendi kulaklarımla duymuştum, zaten beşiktaşın 5.5 e cıkmamasının sebebi bu , adamın sözünden dönmesi, beşiktaş oyuncak değil, özetle herşey ersan da biter , ersan ben gs teşekkür ederim ama beşiktaş da oynamak istiyorum dediği an olay biter, gs aradan çekilir o kadar yüzsüz olacaklarını düşünmüyorum , adanasporda 4 milyon a paşa paşa bırakır ersan ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 forza Forza'dan Alıntı. Belki futbolcu olarak daha tipsizini, belki de daha yaşlısını koyacağız ama hiç olmazsa yüreği birazcık Beşiktaş için çarpacak adamı koyacağız. Bana kızın, fakat aylardır kendisi ve kardeşi bas bas bağırırken, biz Beşiktaşlıyız diye, bugün Ersan Bey ve Maailesi sessizliğe gömülmüş vaziyette. Madem o kadar Beşiktaşlısınız, madem o kadar seviyorsunuz, ne çabuk unuttunuz? Ersanı Ersan yapan ne Adanaspor ne Fatih Terim ne de başka birşeydir. Ersan'ı Ersan yapan, Beşiktaş markasıdır. Misal Ersan Adanaspor'dan Gençlerbirliğine gitse bu kadar parlarmıydı. Ersan 24 yaşında Atınç 18, ama Atınç şimdiden parladı, yeteneği olan her türlü parlar fakat Ersan gibi adamları da bir isim parlatır. Biz taraftar olarak arabesk çok seven, ve olur olmaz kızıp, olur olmaz üzüleniz, bizim gönlümüzü almak istiyorsanız, az biraz demagoji yeterli. Ersan 13 maç oynadı Beşiktaş'ta. Beşiktaş'ın bir iddiası vardı, çok zorlu maçlara da çıkmadı. Ah o çizgiden çıkardığı top yüzünden, ve o topun Porto deplasmanında çıkması yüzünden bugün gidiyor. Ersan'ı bulduysak, Kemal'i buluruz. Egemen'i oynatırız, ne biliyim 3 sene sonra belki de esamesi okunmazken Ersan'ın, herkes Atınç'ı, Sezer'i konuşacaktır. Ersan hayatının manevi yönden en büyük tatminini, üstelik topa değmeden kazancaktı. Zamanında Sergenlerin,İlhanların,Pascalların ve geçmişteki en Baba Hakkıların anılması gibi efsanevi anılacaktı. Beşiktaş aşkıyla gitmedi ve kazandı. Görülüyor ki Ersan Bey gidecek, belki Tvlere çıkıp Aslandım,kaplandım diyecek. Zaten bir günde ailecek gsli olacaklar. Bilinmez? Ama şunu unutmaz Beşiktaş taraftarı, duvarlara boşuna yazılmadı Çarşı Affetmez sloganı. Hayatımdaki en büyük hata Beşiktaştan ayrılmak diyen futbolcular kervanına adını yazdıracaksın Ersan, para çok ama bu taraftar gibisini bulamazsın Ersan. Çocuk aklımla bir Küçük Ali vardı, beni Beşiktaş'dan gönderirseniz futbolu bırakırım demişti. Gönderdiler Beşiktaş'dan Aliyi, köyüne gidip çiftçilik yaptı. Sen Ali olamazsın Ersan, Arda olursun, Ayhan olursun, Bülent Korkmaz,Arif Erdem,Abdullah Avcı olursun ama Ali olamazsın Ersan. Çünkü Ali olmak biraz da kaba et ister be Ersan. Var git yolun açık olsun. Beşiktaş ruhunu ödünç almıştın, çıkarken bırak git Ersan, sana bir kaç numara büyük geldi demek. Not:Ersan şu saatten sonra Beşiktaş'a gelse bile fikim değişmez, en önemli anda çıkıp ufak bir açıklama dahi yapamıyorsa, fırsatçının, sermayenin adamıdır, halkın değil. Bunun gibilere üzülmeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bu iş buralara geldiyse ersan gelir bence terim merim 2 kelimeyle kandırır onu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Fotomac ama dogru veya yanlıs koyim dedim fotomac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar