Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Yahu Pektemek'i de 2 sezondur Galatasaray istiyordu gidip parayı basıp almışsınız işte, transfer böyle bişey...
Galatasaray'ın daha çok ihtiyacı var şuan yerli defans oyuncusuna daha fazla para teklif ediyordur+ elden çıkarılmak istenen bir sürü oyuncu var 2. ligin kalite olarak çok üzerinde olan onları da bi şekilde takasta kullanılırsa gayet iyi transfer olur...
Ayrıca hakikaten Okan Koç'un ahı çıkıyor sanırım Beşiktaş'tan, önce Topuz şimdi de Ersan...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FaysalYilmaz Ali Kuçik: "10 yıldır Beşiktaş'tayım, ben Beşiktaş'ın çocuğuyum, tek hedefim Beşiktaş'ta oynamak ve Beşiktaş'ın kaptanı olmak"

FaysalYilmaz Ali Kuçik: "Gençlerbirliği'ne gitmek istemiyorum"

FaysalYilmaz Ali Kuçik: "Bonservisimle birlikte Gençerbirliği'ne gidebileceğimi duyduğumda başından aşağı kaynar sular döküldü"
Sosyal ağlarda paylaş

Ersan ile bir okan koç aynı şey değil, bu adam bizde oynadı öyle Ersan oldu zaten. Bizimkilerin kiralık kontrattaki batırmaları yüzünden GS hazıra konmaya çalışıyor. Yöneticilerin büyük hatası var, alış opsiyonu koymamışlar ama GS'ninda yaptığı şerefsizlikten başka birşeyde değil.

Futbolcuların MAL yerine konmalarına uyuz oluyorum, Topuz'da o kadar yapmayın etmeyin dedi ama klübün bir demirbaşı gibi sattılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaşın transfer ihtiyacı olan yerler.
1-) Sağ bek
2-) Sol bek
Bunlar allahın emri, ortasaha bence yeterli kanatlar da öyle ama Beşiktaş'ın asıl sıkıntısı yedek klübesi Q7 sakatlanınca yerine giren adam Hilbert ki aralarında 8 gömlek falan kalite farkı var.
Guti sakatlanınca yerine 15-17 yaşlarında çocuklar deneniyor. Hala Ekrem diye bi adam oralarda dolanıyor, forvette Almeida bariz yetersiz kaldı yerine daha iyisi alınsa kimse hayır demez. Kısaca var baya eksiği Beşiktaş'ın da,zaten eksiği olmasa 30 puan fark yemezdi Fenerbahçe'den.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Beşiktaşın transfer ihtiyacı olan yerler.
1-) Sağ bek
2-) Sol bek
Bunlar allahın emri, ortasaha bence yeterli kanatlar da öyle ama Beşiktaş'ın asıl sıkıntısı yedek klübesi Q7 sakatlanınca yerine giren adam Hilbert ki aralarında 8 gömlek falan kalite farkı var.
Guti sakatlanınca yerine 15-17 yaşlarında çocuklar deneniyor. Hala Ekrem diye bi adam oralarda dolanıyor, forvette Almeida bariz yetersiz kaldı yerine daha iyisi alınsa kimse hayır demez. Kısaca var baya eksiği Beşiktaş'ın da,zaten eksiği olmasa 30 puan fark yemezdi Fenerbahçe'den.

çok güzel tespitler, çoğunda haklısın ama zaten bunlara yönelik transferler yapıldı, Almeida alışıyor ben güveniyorum o adama,

tek eksik sağbek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...