Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 yalnız anlaşılamadı falan deniyo da, ipe ipe anlaşılacak kesimal da yoksa sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Yahu Pektemek'i de 2 sezondur Galatasaray istiyordu gidip parayı basıp almışsınız işte, transfer böyle bişey... Galatasaray'ın daha çok ihtiyacı var şuan yerli defans oyuncusuna daha fazla para teklif ediyordur+ elden çıkarılmak istenen bir sürü oyuncu var 2. ligin kalite olarak çok üzerinde olan onları da bi şekilde takasta kullanılırsa gayet iyi transfer olur... Ayrıca hakikaten Okan Koç'un ahı çıkıyor sanırım Beşiktaş'tan, önce Topuz şimdi de Ersan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 pektemeğin nesine gs ya. ersan da gsye gitmez gibi geliyo hala nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bana ersan gs ile anlasmaz gibi geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 valla ben efkar yaptım içiyorum erken başladım içmeye ersan yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 her işte bi hayır vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 said: FaysalYilmaz Ali Kuçik: "10 yıldır Beşiktaş'tayım, ben Beşiktaş'ın çocuğuyum, tek hedefim Beşiktaş'ta oynamak ve Beşiktaş'ın kaptanı olmak" FaysalYilmaz Ali Kuçik: "Gençlerbirliği'ne gitmek istemiyorum" FaysalYilmaz Ali Kuçik: "Bonservisimle birlikte Gençerbirliği'ne gidebileceğimi duyduğumda başından aşağı kaynar sular döküldü" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 1-2 yıl oynar beşiktaş 3-4m harcayıp geri alır boşa üzülmüş.zaten iyi bir oyuncu değildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ersan için üzülmeyin adam titrek sakar herifin teki ben alınmamasına sevindim.Sivok kalacak ibrahim var,atınç var, egemeni aldılar, ersan ı ne yapacağız zaten. Atınç oynasın o çocuk iyi yerlere gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ersan ile bir okan koç aynı şey değil, bu adam bizde oynadı öyle Ersan oldu zaten. Bizimkilerin kiralık kontrattaki batırmaları yüzünden GS hazıra konmaya çalışıyor. Yöneticilerin büyük hatası var, alış opsiyonu koymamışlar ama GS'ninda yaptığı şerefsizlikten başka birşeyde değil. Futbolcuların MAL yerine konmalarına uyuz oluyorum, Topuz'da o kadar yapmayın etmeyin dedi ama klübün bir demirbaşı gibi sattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ersan a 3.5m € bile cok.10 mac oynadi 24 yasinda hadi alalim hesabi verilmez o kadar para. Birde adam beklemez 1-2 sene bjk ye geliyim diye.Adam gider catur cutur oynar topunu hangi takimda olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 niye beklesin ki zaten, adam son senesinde ağır sakatlık geçirse, bir sonraki sezonun yarısını kaçıracak olsa da mevcut koşullarıyla alacak mı beşiktaş? ayrıca 2 senesini bank asya'da geçirecek fln filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Egemen var aslan bea.Ali Eren den sonra ilk piskopatımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ersan transferiyle alakası yok ta şu topuz köylüsü yüzünden futbolculara mal gibi bakılır oldu, bunu bir adam kırsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ersan avrupalı stoper gibi oynuyodu. Egemen en fazla Bülent Korkmaz olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Hürriyette DHA ile farklı bir haber yayınladı ama ben haber1903 ün haberine güveniyorum açıkcası. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17895414.asp?gid=362 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Zaten su pektemek e 4m € verdiler tupcu demistir allah bilir verin diye.Ersan gitti diye de kimse moralini bozmasın sag bek alıcaz bitircez transferi bu sene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Beşiktaşın transfer ihtiyacı olan yerler. 1-) Sağ bek 2-) Sol bek Bunlar allahın emri, ortasaha bence yeterli kanatlar da öyle ama Beşiktaş'ın asıl sıkıntısı yedek klübesi Q7 sakatlanınca yerine giren adam Hilbert ki aralarında 8 gömlek falan kalite farkı var. Guti sakatlanınca yerine 15-17 yaşlarında çocuklar deneniyor. Hala Ekrem diye bi adam oralarda dolanıyor, forvette Almeida bariz yetersiz kaldı yerine daha iyisi alınsa kimse hayır demez. Kısaca var baya eksiği Beşiktaş'ın da,zaten eksiği olmasa 30 puan fark yemezdi Fenerbahçe'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 EricCantona said: Beşiktaşın transfer ihtiyacı olan yerler. 1-) Sağ bek 2-) Sol bek Bunlar allahın emri, ortasaha bence yeterli kanatlar da öyle ama Beşiktaş'ın asıl sıkıntısı yedek klübesi Q7 sakatlanınca yerine giren adam Hilbert ki aralarında 8 gömlek falan kalite farkı var. Guti sakatlanınca yerine 15-17 yaşlarında çocuklar deneniyor. Hala Ekrem diye bi adam oralarda dolanıyor, forvette Almeida bariz yetersiz kaldı yerine daha iyisi alınsa kimse hayır demez. Kısaca var baya eksiği Beşiktaş'ın da,zaten eksiği olmasa 30 puan fark yemezdi Fenerbahçe'den. çok güzel tespitler, çoğunda haklısın ama zaten bunlara yönelik transferler yapıldı, Almeida alışıyor ben güveniyorum o adama, tek eksik sağbek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Alınan adamlar soru işareti, hiçbirini izlemedim Veli geçen sene Galatasaray'ın gündemine gelmişti hakkında olumlu yazılar vardı ama ne kadar katkı sağlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Katkı sağlamazsa senden hesap sormayız cantona rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Birde alınan oyuncular bir alex değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ya yok diğer tarafta kadromuz çok iyi,neremizde eksik var vs diye yazıyordunuz bende tartışmanın en azından o kısmını buraya çekeyim dedim, daha yerli yerinde olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 soru işareti olmaları çok doğal, real değilsen yedeğe hamit gelmiyor malesef. Ama ideal yedekler. Yurtdışı teknik altyapısı almış, türk, genç ve ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar