Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

ne güzel bir gün yaa bugün

Oyuncu Veli Kavlak ve Tanju Kayhan'ın transferleri konusunda SK Rapid Wien ile anlaşma sağlanmış olup; Rapid Wien'e oyuncuların sözleşme fesih bedelleri olarak Veli Kavlak için 750.000.Euro, Tanju Kayhan için ise 1.050.000.Euro ödenecektir.

Oyuncu Burak Kaplan'ın transferi konusunda Bayer 04 Leverkusen ile anlaşma sağlanmış olup; Bayer 04 Leverkusen'e oyuncunun sözleşme fesih bedeli olarak 650.000.Euro ödenecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

bütün gurbetçileri topladık değerlendirebilirsek çok iyi de bana yine devre arasında 2-3 tane gider gibi geliyor.

Veli kavlak iyi oyuncu
Tanju ise bana ekrem dağ olacakmış gibi geliyor.
yasin pehlivanı da alsaydık keşke =)
Burak kaplan çok iyi daha önce milli maçta izledim çok iyi sol ayak ama kadroda yer bulamayacak bence iyi yedek olur.
mustafa da çok iyi oldu
egemen ise nefret!!!

Ayrıca Berbatov'u geçen sene de istemişti beşiktaş gelebiletesi var. Artık Türk takımları fakir değil o barajı aştılar avrupa kulüpleriyle hemen hemen aynı maaşları verebiliyorlar. Sadece imaj sorunumuz var şöyle futbolcular gelip avrupa'da başarılı bir ülke olsak o zaman bir premier lig neden olmayalım!! :p
Sosyal ağlarda paylaş

yapmayın ya , berbatov diyorsunuz arkadaşlar bu adamın nası bir gelme ihtimali olabilir, bu sezon 32 maçta 21 gol atmış bu adam, adam yılda 5 milyon euro alıyor, ayrıca hangi manyak 32 maçta 21 gol atmış forvetini göndermek istesin, klasik fanatik haberi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...