Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Oyuncu Mustafa Pektemek'in transferi konusunda Gençlerbirliği Spor Kulübü ile anlaşma sağlanmış olup; Gençlerbirliği'ne sözleşme fesih bedeli olarak 4.000.000.Euro ödenecektir.

http://www.rquaresma.net/portal/wp-content/uploads/2011/03/serdar_adali_besiktas_yonetici_07.07.10.04.54.55.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun. uzun süre sakatlığı vardı da toparlar heralde genç çocuk. 4M biraz fazla geldi gerçi.

Aziz kuduracak heralde. Selçuk'u GS'ye kaptırdıktan sonra kendini kaybetmişti zaten, yok "zaten ilgilenmiyoduk, önerdiler de almadık"lar, yok "emenikeyi gs istiyodu biz aldık"lar falan delirmişti, üstüne bunu da beşiktaşa kaptırınca iyice kudurur.
Sosyal ağlarda paylaş

(@Llama bu arada)

ya tamam işte, "kaldırın sınırları, yıkın gitsin hepsini. ne böyle tranfer olsun ne de böyle cavcavlar" diye türkü çığırmak istiyorum. bu yabancı sınırlaması yüzünden hep bunlar. gençlerden (birliği değil genç takım :P) çıkartıcaksın artık türk futbolcuları, zibil gibi genç yetenekli topçu var genç takımlarında 3 büyüklerin de cesaret edip çıkartamıyorlar. yabancılarda da sonra bu türklere verdiğin paraları toplayıp basıcaksın, alıcaksın kral adamları, budur yani. pektemek 4m ne ya, hadi popov u alırsın, basarsın 7-8m euro, geleceği var ileride satarsın fln. scouting hiç mi yok arkadaş bu 3-4 büyüklerde, rage'e bağladım bak yine :?
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

(@Llama bu arada)

ya tamam işte, "kaldırın sınırları, yıkın gitsin hepsini. ne böyle tranfer olsun ne de böyle cavcavlar" diye türkü çığırmak istiyorum. bu yabancı sınırlaması yüzünden hep bunlar. gençlerden (birliği değil genç takım :P) çıkartıcaksın artık türk futbolcuları, zibil gibi genç yetenekli topçu var genç takımlarında 3 büyüklerin de cesaret edip çıkartamıyorlar. yabancılarda da sonra bu türklere verdiğin paraları toplayıp basıcaksın, alıcaksın kral adamları, budur yani. pektemek 4m ne ya, hadi popov u alırsın, basarsın 7-8m euro, geleceği var ileride satarsın fln. scouting hiç mi yok arkadaş bu 3-4 büyüklerde, rage'e bağladım bak yine :?

zamanında aziz yıldırım yabancı sınırı kaldırılsın derken herkes nefret kustu adama. neyse ama artık yavaş yavaş anlaşıldı haklı olduğu adamın.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

calimero said:

(@Llama bu arada)

zamanında aziz yıldırım yabancı sınırı kaldırılsın derken herkes nefret kustu adama. neyse ama artık yavaş yavaş anlaşıldı haklı olduğu adamın.

yavaş yavaş değil aklı olan bunu savunur baştan beri, büyük takımlar özellikle. anadolu kulüpleri karşı çıkar doğal olarak, adamlar 250k ya alıp 9m a satıyorlar daha ne. sadece yabancı sınırlaması kalkması olmaz tabi, gelirleri daha adaletli dağıtacaksın, farklı sınırlamalar getireceksin ki futbol da büyüklerin tekeline iyice girmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...