Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ekrem iyi ya,çok kaliteli biri gelmeyecekse her türlü kalsın ekrem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ekrem abi kendi etrafında dönmek dışında hiç bişey yapmıyor yeminlen hayatının golunude fenere attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 pektemek ile anlaşılmış 4 milyon oyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Oyuncu Mustafa Pektemek'in transferi konusunda Gençlerbirliği Spor Kulübü ile anlaşma sağlanmış olup; Gençlerbirliği'ne sözleşme fesih bedeli olarak 4.000.000.Euro ödenecektir. http://www.rquaresma.net/portal/wp-content/uploads/2011/03/serdar_adali_besiktas_yonetici_07.07.10.04.54.55.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Tavan miktar 4m sanırım, ersan içinde aynı fiyat konuşuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 çok değilmi yav :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ne çok ne az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 napalım hacı fiyat bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 fena değil. ne az ne çok. iyi adam. iyi takım oyuncusu. stresi kaldırır umarım başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Hayret valla ben geleceğini sanmıyordum, birilerini takas olarak vermememiz iyi olmuş. Fenerde istiyor deniliyordu, dün aziz demişti hatta, şimdi çıkıp biz ilgilenmiyoduk aslında der =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 aziz kim ya http://images.beyazgazete.com/haber/resim/serdal-adali-2013-teki-kongrede-13-baskan-adayi-cikar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 4 m ne ya. olm dünya transfer borsası artık 10m euro üzerine çıkmıyor çok fazla. allah belasını versin şu fenerin emenike 9m dedi, cavcav ve benzerlerinin gözlerinde dolarlar dönmeye başladı yine :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 cenk tosuna 20 milyon istenen ülkedeyiz biz ya bırak dünya futbolunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mustafa Pektemek Beşiktaş'taymış. Ahahah aklımsıra son dakika geçiyorum, söylenmiş bile sdgsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 hayırlı olsun. uzun süre sakatlığı vardı da toparlar heralde genç çocuk. 4M biraz fazla geldi gerçi. Aziz kuduracak heralde. Selçuk'u GS'ye kaptırdıktan sonra kendini kaybetmişti zaten, yok "zaten ilgilenmiyoduk, önerdiler de almadık"lar, yok "emenikeyi gs istiyodu biz aldık"lar falan delirmişti, üstüne bunu da beşiktaşa kaptırınca iyice kudurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 (@Llama bu arada) ya tamam işte, "kaldırın sınırları, yıkın gitsin hepsini. ne böyle tranfer olsun ne de böyle cavcavlar" diye türkü çığırmak istiyorum. bu yabancı sınırlaması yüzünden hep bunlar. gençlerden (birliği değil genç takım :P) çıkartıcaksın artık türk futbolcuları, zibil gibi genç yetenekli topçu var genç takımlarında 3 büyüklerin de cesaret edip çıkartamıyorlar. yabancılarda da sonra bu türklere verdiğin paraları toplayıp basıcaksın, alıcaksın kral adamları, budur yani. pektemek 4m ne ya, hadi popov u alırsın, basarsın 7-8m euro, geleceği var ileride satarsın fln. scouting hiç mi yok arkadaş bu 3-4 büyüklerde, rage'e bağladım bak yine :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 sinan engin diyordu son şampiyonluk programında eğer sağlam transferler yapamazsa fener arena ve inönüden çıkmaz diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Llama said: cenk tosuna 20 milyon istenen ülkedeyiz biz ya bırak dünya futbolunu Tabatanin gelir vergisi borcu var besiktasa. Onu da aliriz bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Aziz her ismi geçen topçu ile başkası alıncaya kadar ilgileniyor nedense, muhtelemen fiyat arttırmak için. Dünkü röpörtajda bütün göz önündeki adamların isimlerini saydı valla =P Hem sırf 3-4 adam alacağız diyip hem 50 tane isim saymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Kaldırılsın yabancı sınırlaması hakikaten, bu fiyatlar ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 calimero said: (@Llama bu arada) ya tamam işte, "kaldırın sınırları, yıkın gitsin hepsini. ne böyle tranfer olsun ne de böyle cavcavlar" diye türkü çığırmak istiyorum. bu yabancı sınırlaması yüzünden hep bunlar. gençlerden (birliği değil genç takım :P) çıkartıcaksın artık türk futbolcuları, zibil gibi genç yetenekli topçu var genç takımlarında 3 büyüklerin de cesaret edip çıkartamıyorlar. yabancılarda da sonra bu türklere verdiğin paraları toplayıp basıcaksın, alıcaksın kral adamları, budur yani. pektemek 4m ne ya, hadi popov u alırsın, basarsın 7-8m euro, geleceği var ileride satarsın fln. scouting hiç mi yok arkadaş bu 3-4 büyüklerde, rage'e bağladım bak yine :? zamanında aziz yıldırım yabancı sınırı kaldırılsın derken herkes nefret kustu adama. neyse ama artık yavaş yavaş anlaşıldı haklı olduğu adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Esh said: Tabatanin gelir vergisi borcu var besiktasa. Onu da aliriz bi sekilde ne bu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Köybaşına 7milyon euro verdik. Eğer Ersanı 1milyon fark için GS'ye falan kaptırırsak o zaman huniyi takarım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ersan başka takıma giderse içim acır, evladım gibi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 mokoko said: calimero said: (@Llama bu arada) ya tamam işte, "kaldırın sınırları, yıkın gitsin hepsini. ne böyle tranfer olsun ne de böyle cavcavlar" diye türkü çığırmak istiyorum. bu yabancı sınırlaması yüzünden hep bunlar. gençlerden (birliği değil genç takım :P) çıkartıcaksın artık türk futbolcuları, zibil gibi genç yetenekli topçu var genç takımlarında 3 büyüklerin de cesaret edip çıkartamıyorlar. yabancılarda da sonra bu türklere verdiğin paraları toplayıp basıcaksın, alıcaksın kral adamları, budur yani. pektemek 4m ne ya, hadi popov u alırsın, basarsın 7-8m euro, geleceği var ileride satarsın fln. scouting hiç mi yok arkadaş bu 3-4 büyüklerde, rage'e bağladım bak yine :? zamanında aziz yıldırım yabancı sınırı kaldırılsın derken herkes nefret kustu adama. neyse ama artık yavaş yavaş anlaşıldı haklı olduğu adamın. yavaş yavaş değil aklı olan bunu savunur baştan beri, büyük takımlar özellikle. anadolu kulüpleri karşı çıkar doğal olarak, adamlar 250k ya alıp 9m a satıyorlar daha ne. sadece yabancı sınırlaması kalkması olmaz tabi, gelirleri daha adaletli dağıtacaksın, farklı sınırlamalar getireceksin ki futbol da büyüklerin tekeline iyice girmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar