Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

fatih terimin olayı sırf motivasyondur, ben fatih terimin teknik taktik bilgisiyle başarılı olduğuna kesinlikle inanmıyorum, ama adamın motivasyon gücü cok fazla,

beşiktaşın elınde zaten adam gibi yetenekli fark yaratan 2 tane futbolcu var fernandes ve q7 ve ikiside sorunlu futbolcu , bu adamlara ozel motivasyon ilgi lazım, tayfur hayatta yapamaz bunu, yani adamın karakteri o değil,

ben yerli hocalar içinde motivasyon üzerine fatih terimden daha iyisini görmedim,

bak mesala aykut da pasifti ama aykuta soru sorulduğu zaman aykut cevap verebiliyordu adam pasif ama adam bilgili, konuştuğu zaman bunu görüyorsun anlıyorsun,

ama tayfura soruluyor her soruya aynı cevap
ben futbolcularıma guvenıyorum, onumuzde ıyı bır fırsat var, bu fırsatı degerlendırmek ıstıyoruz... bu kadar bundan baska bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

gs maçına olay futbolcularda bitiyor, eğer tayfur korkak bir takım çıkartmazsa sahaya ki muhtemelen korkak bir takım çıkartıcak, taraftarın gazıyla belkı alırız maçı, ama yemin ediyorum bu gece tayfur u izledim resmen maça gitmesemmi acaba diye düşündüm o kadar yani. az bir heyacan vardı içimde , onuda aldı götürdü herif.
Sosyal ağlarda paylaş

tabi milan da teknik taktik bilgisi olmayan adami td yapti zamaninda das.

2011 yazının herhangi bir gününde allah'ın herhangi bir kulu çıkıp "fatih terim sezon ortasında takıma emre çolak ve semih kaya'yı kazandıracak. dört orta saha özellikli oyuncuyla ilginç bir 4-4-2 oynatacak. trabzonspor'dan sille tokat kovulan engin baytar'ı banko oyuncu yapacak. elmander'den gayrı elinde sık kart görüp sık sakatlanan baros ve ne idüğü belirsiz sercan'la çift forvet oynatacak. devre arasında da, küme düşme hattındaki antalyaspor'dan necati'yi üç kuruş paraya alıp maksimum verim alacak. bütün bunları yapıp, normal sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu kadıköy'de ilân edecek." deseydi, en naziğimiz "bu yaz günü nerede üşüttün lan?" cevabını verirdi.

Sosyal ağlarda paylaş

Aceto said:

...Tarih 21 Ekim 2001… Fatih Terim yönetimindeki Milan, derbiye çıkıyor. Ev sahibi Inter. Curva Sud’daki Milan taraftarı dışında San Siro silme Inter’li dolu. Milan, sezona iyi başlamış, derbi öncesi teklemiş durumda. Fiorentina, Udinese deplasmanı ve Lazio maçlarından 9 puan. Ardından Perugia deplasmanında 3-1 kaybedilen maç. İplerin gerildiği San Siro’daki 1-1 berabere biten Venezia maçı… Milan derbide Inter’i süpürüyor, 4-2 kazanıyor. Galibiyeti tribünle kutlamak için Terim, Curva Sud’ün önüne gidiyor. Gitmiyor da aslında çağrıyorlar. İmparator diye yıkılıyor ortalık. Milan’ın taraftarı grupları da sağlam o yıllarda. Bir yıl önce Floransa'nın taptığı kadar olmasa da "soğuk" Milano'nun yarısı, Terim'e çok sıcak...

Mauro Suma, 11 yıl sonra yazdığı bir makalede teknik adam tribün ilişkilerine dair örnek verirken o derbiyi hatırlatıyor. Suma ertesi gün Milanello’da rastladığı Cesare Maldini’ye “Gördün mü Terim’i? Curva’yı nasıl peşine taktı. Taraftar çok seviyor onu. Ne güzel değil mi?” diyor. Baba Maldini’nin belli ki suratı asılıyor; verdiği cevaptan belli. Cesare “Milan’da böyle işler olmaz. Milana yakışmaz” diyor ve tribünlerin Terim’e olan sevgisinden dolayı rahatsız olduğunu ifade ediyor. Mauro Suma, 11 yıl sonra yazdığı makalede "Ben Cesare ile konuştuktan 15 gün sonra Fatih Terim ile Milan’ın yolları ayrıldı" diye de eklerken çok şey söylüyor zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

o güzelde formadaki tek sorun bana kalırsa fotoğraflardaki kadar mat renk bir forma değil. ışığı yiyince aşırı derece parlıyor asdfdsa geçen seneki gri beşiktaş forması gibi diyelim.

birde hoşuma gitmeyen bir tek şey daha var, öndeki klasik KSK logosu digital baskı, digital yerine oraya da standart dikiş arma atılabilirdi. Onun yerine sırttaki yeni arma dikiş vs.

hoş ya, 1492. formayı almışım :D 1902 tane üretildi bu formadan alacaksanız vakit kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay İnönü Stadı ile ilgili olarak;

''Önümüzdeki günlerde stadın tarihi eser niteliğini koruyacak şekilde, İstanbul'un ilk kültür varlığı niteliğini koruyacak şekilde, denizden biraz daha mümkün olduğu kadar içeriye çekilmiş şekilde, boyutlarını büyütmeksizin ve altına herhangi bir alışveriş merkezi sokmaya kalkmaksızın bir spor kompleksi ama aynı zamanda tarihsel ve sanatsal değeri olan bir spor kompleksi olarak yeniden ihyası konusunda bir ortak projede çalışacağız''
Sosyal ağlarda paylaş

ertugrula stad kaydı sonunda, seve seve yaptıracaz o stadı. ilk geri adımını attı, bundan sonrasında avm gökdelen her bi boku yaparlar sfngdfv.

ben de karsıyım avm vs olmasına ama stadın altındaki tuneller cevredeki plazaların altında yok muydu. cok belli sekilde adam o araziyi birine (belki kendine) peşkeş cekmek amacıyla gidin baska yerde stad yapın diye hönkürüyordu.

bu arada inönüdeki en güzel tezahuratı da haketmis oldu :)
Sosyal ağlarda paylaş

zaten geri adım atılacağı belliydi, fikret orman geldiğinden beri sadece bu iş üzerine yoğunlaşıyor. Başbakan ile Çin'e falan gitti, bayağı lobi yapıyorlar.

Beşiktaş düze çıkacaksa bu stadı eninde sonunda yapmak zorunda. Bunun farkında olunması güzel birşey, Suat Kılıç yeni stad için sonuna kadar destek olacağını söylüyor. Başbakanda desteğiz diyor.

Ertuğrul'un bir önceki açıklaması gerçekten samimiyse biz izni tarihi dokuya zarar veriyor ve beşiktaş arazisinin dışındaki devlet arazilerine taşıyor AVM falan diye onaylamıyoruz diyordu.

Ha tarihi doku veya Dolmabahçe kayıyor geyiklerini vs. söylemek için en adi şerefsiz olmak gerek ayrı konu fakat AVM, otel vs. konusunda haklı olabilirler.

Her neyse, yapılsın adam gibi bir yerde otelimizde, AVM'mizde olmasın :) İnsani şartlarda maç izleyelim yeter
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...