RRa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ben ne diyorum siz ne diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bikaç maç mustafa pektemek ile çıktı almeida her zaman tek forvet oynamadı ki. almeida nın konusuldugu kadar yetenekli ve iyi bi oyuncu oldugunu dusunmuyorum. tüm sezon boyunca bi tane gol atmadı işte bu adam yetenekli denilebilecek. gollerinin yüzde 90 ı altı pasın içinden. ve attığı kadarını kaçırdı yine altı pasın içinden. kaleciyle karşı karşıya yüzde 90 kaçırıyor zaten. her maç uzaktan 2-3 şut deniyor en az ama atamadı daha. anelka fenerde en kısır olduğu zamanlarda bile yeteneğini belli ediyordu ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 almeida zaten bitirici forved değilki abi adam tam pıvot forvet misal nihatın nihat olduğu dönemlerde asist kralı olurdu almeida... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ya neyi tartışıyoruz beşiktaşın oynadığı taktik de 30 gol atabilecek 3 tane adam var biri barcelona, biri santos da, diğeri r.madrid de oynuyor. kim topu yarı sahadan alıcakta tek başına gol yapacak. yok böyle bir taktik adama suç bulmanın anlamıda yok. gol kralı burak bu taktikle kaç gol atacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bu taktik dışındada oynıyamıyorsun ki simao ve q7 den yararlanmak için bu taktiği seçiyon sonrada gol gelmiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 kendi sevmiyor biliyorum ama ben sezon başından beri q7 nin c.ronaldo yada burak yılmaz gibi forvet oynamasını istiyorum. bir kere denedi fena olmadı aslında. huyuna suyuna dokundurulup quaresmanında seveceği bir strateji güdülebilirdi ve özellikle holosko dan yararlanamıyoruz çok yazık oluyor o adamın oynamaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 holosko markaja gelemiyor küçük takımda oynarken o kadar katı defanslara denk gelmiyor o sebeplen iyi ama bjkde oynerken adamın içinden geçmeye çalışıyor herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Almeida'ya bu kadar süre tanınacağına psikolojik destek ile birlikte Holosko'ya bu kadar şans tanınsaydı onu geri kazanırdı Beşiktaş, İlk geldiği yarım sezon ve ardındaki tam sezonda adamın ne olduğunu gördük. Tamam ekstra yetenekli bir adam değildi ama istekli olduğunda bitiriciliği ile çok faydalı oluyordu. Onu harcadık, ama kazanabileceğimizi IBB'de kiralık oynadığı dönemde Abdullah Avcı göstermişti. Biz yine kazanamadık, bu sene çöpe dönüştü adam resmen, Almeida, Beşiktaş'a kazıktır. Çünkü Guti'nin hüküm sürdüğü dönemde alınmıştı ve o gün bile onlarca gol atmasını beklemiyordum. Beklememekte gerekiyordu ama nedense Guti-Quaresma ona attırır beklentisi içine girildi, bende girdim ne yalan diyeyim. Üstüne üstlük Simao falan geldi derken hayvani beklenti, beklenti ve patlama Almeida - Pektemek 4 - 4 - 2 sisteminde birbirine iyi alışırsa çok harika işler yaparlar. Fakat 4-4-2 oynayabilmek için özellikle Q7'den kurtulmak gerekiyor. Simao'da ömrü boyunca 4-4-2'nin kanatlarında hiç oynamadı, yanılmıyorsam da sadece bir dönem Benfica'da 4-4-2'nin forvetinde oynamıştı. 30+ yaştan sonra kanada adapte olmasını beklemekte saçmalık, Zor yani Almeida'ya göre düzen yapmak. Werder'de niye çok başarılıydı bu adam? Çünkü var olan düzende görev adamıydı ve oynadığı zamanlarda iyi işler yapıyordu, yap boz parçasını tamamlıyordu. Bizde olmayan ve sürekli değişen sistemde adamdan gol kralı olmasını bekliyoruz. Değil, hiçbir zaman öyle biri olamayacakta. Beşiktaş'ta da efsaneler yaratamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Abi Holosko demeyin ya.. Adam ayağında top tutamıyor, pas veremiyor. Sadece önüne top at koşsun. 90'ların anadolu takımlarında oynayacak bir oyuncu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 seneye bugunlerde tayfur kovulur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Pas veremiyor değil, pas vermiyor :D Arasında dağlar kadar fark var. Hani bu adamın Manisa ve ardından Beşiktaş'taki ilk dönemini hatırlamıyor gibi davranmayalım lütfen, yapabilecek kapasitesi var ama birazda egosundan kaynaklı olarak düşüşte olduğunu kabullenmiyor. Kabulleniyor ya da, yaptığı şey ise kendini ispat etmeye çalışmak. Çok az süre alıyor, çok az şans tanınıyor ve eskiden yapabildiği şeyleri yapmaya çalışarak ben hala varım demeye çalışıyor. Ve tabii ki beceremiyor, yüzüne gözüne bulaştırıyor ve hoop Holosko dipte tekrar, Bir futbolcuyu kazanmak istiyorsanız, sadece düzenli olarak forma vermek yetmiyor. Her şekilde destek olmak ve futbolcuyu da biraz anlamak gerekiyor. Psikolojik olarak destek vermek gerekiyor. Beşiktaş'ta bu kimseye yapılmıyor. Necip dediğiniz adamın düşüşü ve dibi görmesi tamamen hem sakatlık sonrası dönüş sendromu hemde özel hayatındaki inişler ve çıkışlar. Adama kimse destek olmayınca kendi kendine eski performansına erişmesini beklemekte saçmalık ... Carvalhal'in kötü olduğu noktalardan biri de buydu. Tigana'dan beri gerçi bu yönüyle övebileceğimiz bir adamda gelmedi ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Red said: seneye bugunlerde tayfur kovulur sdfs Playofflardan sonra gider diye düşünüyorum ben Tayfur için, imzalanan sözleşme sadece millet sussun diye ha olur mu olur, belki mucizeler yaratır playofflarda bilemem :D Ama Tayfur'a bu kadar tepki gelmişken Fikret Orman kolay kolay direnmez bu konuda, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 http://vimeo.com/39848695 onlarca kötü şey sayabiliriz hakkında fakat, adam gibi adamdı harbi, özleyeceğim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ahah başkan yardımcısıyla konuşmuş, takımın enerjisi çok düşmüştü, bişeyler yapalım demiş. ben para sorununu çözsünler dedim, onlar td'yi değiştirdi, beni yanlış anlamışlar diyo :) devre arasında 4-4-2 oynatabilmek için 2 türk oyuncu istemiş almamışlar. biri büyük klübe gitti, diğeri de gitmek üzere diyo. biri olcan mıydı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Olcan'ı zaten üç büyüklerin tamamı istiyordu, büyük ihtimal odur. TS direk tokatladı Olcan'ı alarak çünkü diğer büyükleri diğerini merak ediyorum ama bende birde adamın ligin ikinci yarısı hakkında söyledikleri doğruysa gerçekten Beşiktaş'ın bu kadar düşmesi normal, bildiğin post apo bir ortam oluşmuş lan kulüp içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 yasin öztekinle anlazmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Yalanlama gelmişde bakalım adamın bonservisi yokmuş biz anca öyle oyuncular alabiliriz bu sene =P İsmail le beraber kardeş kardeş oynarlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 yönetim seneye bizden bir şey beklemeyin önce borçları ödeyecez dediği için tayfuru getirdiler heralde diyicem ama, tayfurda az para almıyor. Madem beşiktaş çocuğu bu dönemde çok daha düşük bir ücretle takımın başında kalmalıydı. Seneye fernandes ve q7 gibi portekizliler satılırsa , üstüne adamda alınmazsa, tayfurla kümede kalma savaşı veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 emin ol bu durumdan daha iyi oluruz... q7 yokken ne güzel puanları topluyorduk ki fernandes yokkende öyle bakma takım bir anda çöktü fernandesede kim ne deydirdi de bu hale geldi bi anda bilemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ya allah askına sahada oynayan adamlara bak , aynı konuyu tartışmayalım gene, veli ernst necip holosko ekrem den kurulu bir ortasaha ile maç kazanman imkansız, q7 ve fernandes kalmalı, üstüne orta sahaya gerçekten orta saha oyuncusu alınmalı, hani pas atabilen gol atabilen, ayağında top tutabilen. gerçi çokda düşünmemek lazım bunları , seneye hiç bir beklentim yok takımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Sistem yoktu bizde bence Tayfur ilede geleceğini sanmıyorum. Bizim oynadığımız maçlarda ne yapmaya çalıştığımız belli değilki, halı saha futbolu oynayıp şahsi yeteneklerle maç kazanmaya uğraşıyoruz. Geçen senede berbattık ama ilk yarı oynanan futbol zevk veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Darksun said: Sistem yoktu bizde bence Tayfur ilede geleceğini sanmıyorum. Bizim oynadığımız maçlarda ne yapmaya çalıştığımız belli değilki, halı saha futbolu oynayıp şahsi yeteneklerle maç kazanmaya uğraşıyoruz. Geçen senede berbattık ama ilk yarı oynanan futbol zevk veriyordu. çünkü sistem kurabileceğin futbolcuların yok, o yüzdende fernandes ve q7 şahsi becerileri ile bir şeyler yaparsa kazanıyoruz , sistemli bir oyun için , oyun kurabilen, pas yapabilen , kafası çalışan adamlar lazım, bizimkiler sadece koşmaktan ibaret, daha önce defalarca yazdım, veli ernst ve necip orta saha oyuncusu , ekrem , holosko da bunlara ekleniyor bazen, şimdi bu adamlarda biraz ernst dışında ki ernst öyle üst düzey oyun kuran top taşıyan bir adam değil, hiç biri ofansif gücü olmayan, ayağında top taşıyıp oyun kurabilen adamlar değil, e böyle bir orta sahan varken bu adamların yaratıcılıkları 0 iken doğal olarak gol atmak için fernandes ve q7 gibi adamların bireysel yeteneklerine kalıyoruz, bakın kazandığımız bütün maçlarda atılan goller ya q7 nin ya fernandes in bireysel yeteneklerinden yada fernandesın ortalarından, başka gol yok, olmasıda imkansız. oyuncu yapısı buna uygun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ARADAKİ FARKI BULUN ?VARAN 1 İşte 2.2.2012 günkü PFDK toplantısında Fernandes'e 1 maç ceza kesilmesine neden olan (Fenerbahçe maçında oynayamadı) Kayserispor – Beşiktaş maçının temsilcisi İbrahim İçer'in konuyla ilgili raporu;"Misafir takım Beşiktaş'ın 4 forma numaralı oyuncusu Manuel Fernandes ihraç sonrası soyunma odasına giderken, karma alandan Beşiktaş soyunma odasının olduğu tarafa geçen koridor başındaki alüminyum kapının alt kapağını sert bir tekme vurarak kırmıştır. Oradaki levhanın delinmesine yırtılmasına neden olmuş, ardından koridorda yürümeye devam ederek soyunma odasına gitmiştir" PFDK KARARI : 1 MAÇ MEN VARAN 2 İşte 5.4.2012 günkü PFDK toplantısında Volkan Demirel'in ceza almasına gerek görülmeyen Trabzonspor – F.Bahçe maçının temsilcisi Raşit Yüksel'in konuyla ilgili raporu:"MS +2 misafir takım kalecisi 1 forma nolu Volkan Demirel müsabaka bitiminde takımına ait soyunma odası koridoruna girdiği esnada sinirlenerek sağ tarafta bulunan ve depo olarak kullanılan bir odanın 2x1 metre ebatındaki aliminyum kapısına sağ eliyle yumruk atmış bunun üzerine belirtilen kapının alt kısım sol tarafı kırılmıştır. Konuyla ilgili stad görevlileriyle müşterek düzenlenen hasar tutanağı UKT raporu ekinde gönderilmiştir"PFDK KARARI : CEZAYA GEREK GÖRÜLMEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 2 fenerasyon arasindaki farki mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 valla rezillik ya , ben fener taraftarı olsam utanırım lan, bu ne be, böyle bir çifte standart varmı! said: Ağustos ayında basına yansıyan konuşmasında Şekip Mosturoğlu bir gazeteciye "Tahkim Kurulu 6-1 bizde. Disiplin Kurulu da 4-3 bizde" ifadesini kullanmıştı. http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Fenerbahce/2011/12/18/kim-bizden-kim-degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar