knox Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 levent erdoğan trollünü kadrosuna almasın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 http://spor.milliyet.com.tr/unlu-oyuncu-besiktas-kulubu-baskanligina-aday-oldu/spor/spordetay/09.03.2012/1513120/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 vay be, cesur adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 abi'ye yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Yönetim kurulu da Feridun Düzağaç ve Ali Ece'den oluşsun. İlla para babaları mı olacak arkadaş geleneksel Beşiktaşlılar olmalı bence artık yönetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Beşiktaş'ta seçimin yaklaşmasıyla birlikte bugün sürpriz bir şekilde "500 milyon dolarla Beşiktaş'a talibim" diyerek ortaya çıkan İnanlar Holding'in sahibi işadamı Serdar İnan'ın aday olamayacağı ortaya çıktı… Akşam Gazetesi'ne verdiği röportajla Beşiktaş'ın önde gelen isimleriyle Fransa'da çalışmalara başladığını ve kısa zaman içinde resmi adaylığını açıklayacağını söyleyen ünlü işadamı Serdar İnan konusunda, sporx.com ilginç bilgilere ulaştı… "Şu anda Türkiye'nin önde gelen işadamlarıyla Paris'te toplantılar yapıyoruz. Beşiktaş'ı bu durumdan kurtarmak için projeler yapıyoruz. Bazı projeler hazırladık ve bunu önümüzdeki günlerde kongre üyelerimizle paylaşacağız. Beşiktaş için 500 milyon dolarlık bir bütçe hazırlıyoruz. Amacımız Barcelona ve Real Madrid ayarında bir takım ortaya çıkartmak. Bunun için bazı dünya yıldızlarını Türkiye'ye getireceğiz. Biz Beşiktaş'ı bir dünya devi haline getireceğiz. Bunun için Fransa'ya geldik" açıklamalarıyla Beşiktaş camiasını heyecanlandıran ünlü işadamı Serdar İnan'ın Beşiktaş kulübüne üye olmadığı bu nedenle başkan adayı olmasının mümkün olmadığı ortaya çıktı. Beşiktaş Kulübü Seçme ve Sicil Kurulu Başkanı Firuz Drahşan konuyla ilgili olarak, sporx.com'a, "Serdar İnan adında kayıtlı bir üyemiz yok" açıklaması yaptı. Kaldı ki başkan adayı olmak için Beşiktaş tüzüğüne göre sadece kulübün üyesi olmak yeterli değil. Çünkü tüzüğün 26. Maddesine göre başkan adayının üyelikte en az 5 yılı doldurmuş olması gerekiyor. SPORX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ahaha master troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ilk etapta 500m $ ı olan bir gruptan bahsediyoruz yalnız. satın da alır o grup istese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 saçma sapan haberler başladı yine. Ayrıca neyi satın alıyor istese?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 basarlar parayı divana, kayyuma cıkartırlar, gidip oradan da alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 quaresma süresiz kadro dışı kalmış. yerinde bir hamle. http://www.sporbucks.com/haber/16891/besiktasta-sok-gelisme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 500m ye ingiltereden 2 takım alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 KARIŞMA UEFA BİZDE BUNDAN SONRA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 o değilde çok pis tello özlemi var bende. sol tarafta o oynasaydı 2 sezondur böyle mi olurdu... veli bile quaresma'dan daha verimli oluyor orada, tello'yu hayal edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Tello kararı zaten BJK'nin son 10 yılda yaptığı en hatalı işlerden biridir. Diğeri de yarım sezon sakatlandı diye direkt gönderilen defansın bel kemiği Ronaldo'ydu ... Pancu'yu da çabuk harcadık biz gerçi, kalsa Türk olur kontenjandan bile yemeden harika bir yedek oyuncusu olurdu ki bu sene Romanya liginde 3-4 maçını izledim, halen babalar gibi oynuyor büyük reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 delgado'nun gönderilmesi de hataydı. şu an guti'de yok piyasada, çok hoş olurdu olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Yalnız şu kadro dışı kararını kim verdiyse helal olsun. Bunu Demirören sonrasında kulübün kendine, özüne dönüş sürecinin ilk hareketi olarak bile kabul edebiliriz. Keşke Quaresma'yı tekrar kazanabilsek, keşke geçen sene istatistiksiz ama takım için oynayan ruhlu adamı geri getirebilirsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 bu taraftar arkanizda gelsin artik quaresma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 kahroluyorum yaa, olacak iş değil said: Atletico Madrid’in teknik direktörü Diego Simeone, Beşiktaş karşısında sahadan 3-1’lik skorla galip ayrılmalarına hâlâ inanamadığını söyledi. Arjantinli çalıştırıcı, “Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. İlk devredeki oyunumuzla istediğimizi aldık. Gösterdiğimiz performans beni çok mutlu etti. Eğer mücadeleden önce biri bana bu maçı 3-1 kazanacaksınız deseydi, hemen imzamı atardım” açıklaması yaptı. İkinci devrede tempoyu düşürdüklerini ve bu sebepten biraz daha etkisiz kaldıklarını vurgulayan Simeone, “Rövanş öncesi işimizin kolay olmadığını söylemeliyim. Türkiye’de atmosfer her zaman zordur. Avantaj bizde ama önümüzde daha oynamamız gereken bir 90 dakika daha var” ifadelerini kullandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 nesi var bunun? 3-1 kotu bir skor degil, ben her maca 3-1 icin imza atarim. 3-4 tane isim var diye guclu rakip mi bekliyordu bunu mu demek istiyor haberde? takim olamamis takimdan korktugunu gosteren bir soylesi olmus o halde ve bariz yeto teknik direktor. rakibini incelememis belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 demek istediği beşiktaş iyi bir takım ve 3-1 kazanacağımızı söyleseler maçtan önce direkt kabul ederdim. rakibinin avrupa maçlarına bakarak incelemiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 valequenta said: nesi var bunun? 3-1 kotu bir skor degil, ben her maca 3-1 icin imza atarim. 3-4 tane isim var diye guclu rakip mi bekliyordu bunu mu demek istiyor haberde? takim olamamis takimdan korktugunu gosteren bir soylesi olmus o halde ve bariz yeto teknik direktor. rakibini incelememis belli ki. rakibi iyi incelemiş, sadece aksayan bir quaresma ve daha önce kapalı defanslarda sol bekte iyi oynuyormuş gibi gözüken bir Veli yüzünden planlar alt üst oldu. Carvalhal bütün yaratıcı oyuncuları sakatken belki de geriye doğru yatacak bir Atletico bekledi ve bu yüzden güvendi de Veli'ye geride falan ama olmadı işte, tam ters takım çıktı. Tek değişiklik ile Atletico'dan daha iyi oynamaya başladık. Takımın gücü 2. yarı ortaya çıkmadı mı? Biz kendi kafamıza sıktık, her zaman olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Arkadaşlar Atletico Madrid takım değil, Beşiktaş kendi kendine yenildi. Rakipten bağımsız ilerleyen bir süreç yani rahat olun İnönü'de 5 tane en az diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 bişeylerin ters gidecegi belliymiş, karakartal.com haberine göre Veli’nin boğazına kapak kaçtı Veli Kavlak Vicente Calderon’a adımını atar atmaz kramponu yırtıldı. Gurbetçi futbolcu, saha kenarındaki içeceklerden birinin kapağını ağzıyla açmaya kalktı. Bu sırada o kapak boğazına kaçtı. Kulüp doktoru müdahale etip, kapağı Veli’nin boğazından çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 querasma niye kadro dışı kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar