BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bazen seviiinç pasoo kedeeer Beşiktaşlı olmak yeteeeerrr demiröreeen yeteeeeer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 abi ne yönetim var ne bişi bu 1 ay boyunca bu takım uefa maçına çıkacak ligde yarıştan kopsa da playoffta mücadele edecek vs bu yönetimsiz dönemde maaşlar nolacak td'ün bir derdi sıkıntısı varsa kime anlatacak ne desem bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Serdar adalıda hibe etmiş verdiği parayı, yürü be serdar başkan, aday olsada düzlüğe çıkartsa bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Bu durumda borç 175m tl kaldı.Ekonomiyi sağlam tutacak bi başkanla 2-3 sene içinde düzlüğe çıkabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Nerede yazıyor yahu hibe ettiği , hibeyi bırak başkan olsun bir zahmet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 10 trilyon hibe etsen nolur etmesen nolur . adalıda kahramanlık peşinde yedirmezler başkanlığı sana serdar adalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Heh geldi Demirörenin has adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Abi adam ne kadar borç vermişse hibe etmiş işte.Kaldı ki adaylığını muhtemelen şike muhabbetleri olmasaydı açıklardı ,aile baskısı da vardır üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 İlk başkan adayıda belli olmuş Sinan Vardar. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 sinan vardar altyapıda güzel işler yaptı ancak başkan olacak kişi değil bence, yönetimde olmasını isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Levent Erdogan super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Sinan Vardar bana kalırsa da başkan olabilecek adam değil, hani olur olmasına ama o koltuk adamı çabuk yer. Serdar Bilgili'yı nasıl yediler, Sinan Vardar mı dayanacak sırf sağlam ve bana kalırsa gerçek Beşiktaşlılardan diye Serdar Adalı şuan en iyi başkan adaylarından bana kalırsa ama seçime girmez. Şike davası sürdüğü sürece sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 mubariz mansimov olsun başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Şakamısınız siz ya demirören gitti levent erdoğan ı istiyorlar. Gelen gideni aratır olmasın sonra, saçma sapan demeçlerini hatırlamıyorsunuz herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Darksun said: Şakamısınız siz ya demirören gitti levent erdoğan ı istiyorlar. Gelen gideni aratır olmasın sonra, saçma sapan demeçlerini hatırlamıyorsunuz herhalde? levent erdogani isteyenler gs'liler sdsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 adalının başkanlığında, metin tekin, güntekin onay, nevzat demir, hasan arat, gibi adam gibi adam isimlerden oluşan bir yönetimin gelmesini hayal ediyorum mümkünmüdür. milletin ağzına sakız ettği beşiktaşlı duruşunu taşıyan isimler. özellikle metin tekin'in yönetimde olmasını çok istiyorum. Güntekin biraz zor gibi ama böyle futboldan anlayan adamların gelmesi lazım ki bu çukurdan çıkalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 sergen yalçın gelsin başkanlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 sinan engin'in 2. adamı olacağı bir başkan geliyormuş diyorlar bir kaç güne açıklanırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Sergen umarım altyapıya gelir ve kalıcı olur.Çok iyi adamlar çıkartır eminim buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 sinan engin gelemez yok öyle bir şey. gerçi baktılar şike felan kimse ceza almıyor, o zaman sinan sergen felan kim varsa gelsin de demiş olabilirler :) adamlar uzman sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 sinan engin diyince aklıma niyeyse hep seriç geliyor. onu transfer ettiğinde ettiği laflar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 sergen demeyin ya, allah aşkına. yani ciddiyseniz hala nasıl sindirebiliyorsunuz bu adamı hayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 sergen sempatizanıyım şahsen, sindirilecek bir yanı da yok benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 sergen gibi bir adam bu pozisyonda maç 1-1 iken pas atmıyacak ve geri dönecek!!! rezilliktir bu rezillik uzak dursun beşiktaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar