Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

size yapılanla alex'in bi alakası var mı?

Sitem olsun diye söylemiştir hehe yoksa egemen in uçan tekme ile gutiyi 1 ay sakatlaması (ödem vs yüzünden) sonrası millet bize çıt kırıldım futbolcularınız var vs gibi muhabbetler yapmıştı. Yoksa kimsenin bir futbolcunun bir tarafının kırılmasını isteyeceğin sanmam. (ha pardon ben giray ve egemen in bir tarafının kırılmasını çok istemiştim özellikle her trabzon maçından sonra bu iki adama sakat ordusu vermemizden dolayı)
Sosyal ağlarda paylaş

bu adam şimdiye kadar alınmıştı bakmayın serdal la adana başkanının arası açıldı ondan bi anda terse döndü iş
ee böyle olunca gs girdi araya şimdi fenerin transfer politıkasını izliyor
ersan çıkmış hala bile beşiktaş diyor gerekise bi sene bank asyada oynar geri gelirim diyor ama hala bu adama başka takım forma giydirmek istiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

bu adam şimdiye kadar alınmıştı bakmayın serdal la adana başkanının arası açıldı ondan bi anda terse döndü iş
ee böyle olunca gs girdi araya şimdi fenerin transfer politıkasını izliyor
ersan çıkmış hala bile beşiktaş diyor gerekise bi sene bank asyada oynar geri gelirim diyor ama hala bu adama başka takım forma giydirmek istiyor
abi şimdi gs nin ihtiyacı olmayan pozisyonda oynayan bir oyuncu olsa haklısın ama gs nin ihtiyacı olan bi oyuncu ve genç bir oyuncu bu tip durumlarda olaya duygusal bakmakmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...