Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Llama said: applev0dka said: fenerde olsa sorun yokda :D bizde banko 10 mac kırmızı kart cezalisi o :D alexin ayağını kırsa bari bu senede gutiye yaptığını aynısını bekliyorum bu nasıl bir insanlıktır allah aşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 insanlıkla ne alakası var bize yapılanları söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 size yapılanla alex'in bi alakası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 egemen yapcak işte şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 allah korusun kırmasın ayaanı tabii de, iyi marke etsin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 mokoko said: size yapılanla alex'in bi alakası var mı? Sitem olsun diye söylemiştir hehe yoksa egemen in uçan tekme ile gutiyi 1 ay sakatlaması (ödem vs yüzünden) sonrası millet bize çıt kırıldım futbolcularınız var vs gibi muhabbetler yapmıştı. Yoksa kimsenin bir futbolcunun bir tarafının kırılmasını isteyeceğin sanmam. (ha pardon ben giray ve egemen in bir tarafının kırılmasını çok istemiştim özellikle her trabzon maçından sonra bu iki adama sakat ordusu vermemizden dolayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 http://www.burasikapali.com/wp-content/uploads/2011/05/forlan-kartal2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 sdf real yolunda olmaktan iyi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Atakan Kurt Besıktas ve fenerbahce orhan sam ve mustafa pektemek ıcın ılhan cavcav'a 6 mılyon euro teklıf ettı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ne o , ortaklaşa mı alıyoruz? =P 1. devre bizde 2. devre fenerde oynasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ersan'in menajeri bu hafta icinde belli olur hersey demis kendi twitter hesabinda. bkz. kazim avci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Demirören bence Ersan 'ı Gs ye bırakmaz, boşu boşuna kazık yiyeceğiz. Kiralık sözleşmeden anlamayan insanlara ders olsun ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bu adam şimdiye kadar alınmıştı bakmayın serdal la adana başkanının arası açıldı ondan bi anda terse döndü iş ee böyle olunca gs girdi araya şimdi fenerin transfer politıkasını izliyor ersan çıkmış hala bile beşiktaş diyor gerekise bi sene bank asyada oynar geri gelirim diyor ama hala bu adama başka takım forma giydirmek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Has Adanali Terim reyiz dengeleri sarsmistir. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 has adanalı diyorsunuzda serdal başkanın abisi eski başkanlanlarından adananın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Llama said: bu adam şimdiye kadar alınmıştı bakmayın serdal la adana başkanının arası açıldı ondan bi anda terse döndü iş ee böyle olunca gs girdi araya şimdi fenerin transfer politıkasını izliyor ersan çıkmış hala bile beşiktaş diyor gerekise bi sene bank asyada oynar geri gelirim diyor ama hala bu adama başka takım forma giydirmek istiyorabi şimdi gs nin ihtiyacı olmayan pozisyonda oynayan bir oyuncu olsa haklısın ama gs nin ihtiyacı olan bi oyuncu ve genç bir oyuncu bu tip durumlarda olaya duygusal bakmakmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 gerekirse bank asya demek kolay, zor olan yumurta kapıya dayanınca o dediğini yapabilmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 2. aziz diyen kimdi, haklı çıktı. :D Gayet Fenerbahçevari bi transfer politikası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 gayet de gs ye yakışmayan hareketler bunlar. başka defans mı kalmadı arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 aktiftablet said: 2. aziz diyen kimdi, haklı çıktı. :D Gayet Fenerbahçevari bi transfer politikası. ben her yerde diyorum valla burda dedim mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Esh said: gayet de gs ye yakışmayan hareketler bunlar. başka defans mı kalmadı arkadaş. di mi. gs ye yakisan zan gibileri almak, sonra da size eglence cikarmasi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 of bide nobreyi alsanız ne güzel olcak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 nobre genetiği dolayisiyle kendi kalesine gol atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 nobrenin felsefesi farklı şut çekersin nobreye çarpar pas verirsin nobreye takılır nobreden pas beklersin rakip takıma ara pas olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Esh said: nobre genetiği dolayisiyle kendi kalesine gol atar. Alıp kadro dışı bırakırlar. O zamanne yapar Nobre merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar