Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 http://www.haber1903.com/futbol/demiroreni-ibra-etmeyecegim-h9950.html said: Portekizlilerin olayı canımızı sıkıyor. Almeida, sakat olmamasına rağmen oynamıyor. Yönetim Kurulu’nun da buna karşılık vermemesi taraftarları çok rahatsız etti.” dedi. said: Hiçbir zaman Beşiktaş’ı ibra etmemeyi düşünmedim ama bu sefer ibra etmeyeceğim. Çünkü Beşiktaş Kulübü ne idari ne de mali yönde iyi yönetiliyor. Sadece 1 sene önce Beşiktaş Anonim Şirketi’nin borcu 170 Milyon TL iken bu sene 400 Milyon TL görünüyorsa ben bunu nasıl ibra ederim? Beşiktaş’a ihanet etmiş olurum.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ipe ipe ibra edecekler abi napacakar etmeyip? Seçime gidemezler aday yok piyasa da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 aday çok, 5 cepheden adaylık dedikoduları dönüyor fakat işler çok karışık, şuan kimse çıkıp biz adayız demek istemiyor bu dönemde, demirören'in iyice batmasını bekliyorlar orası apaçık ortada, üstüne üstlük tff seçimleri gelecek vs. derken ortalığın daha da karışmasını bekliyrolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 İbra edilmeyeceğini sanmıyorum, mali kongreler öncesi hep böyle çıkışlar oluyor sonra ibra etmemek şerefsizliktir moduna giriyor hepsi. Geçen seferde ibra etmediler diye rakibi oy kaybına uğradı. Bana bu baş belası bu sefer bırakacak gibi geliyor çünkü açıklama yapmadığına göre TFF başkanlığına gözünü dikmiş. Birazda orayı sömüreyim modunda. Diğer takımlardaki arkadaşlar kusura bakmasın ama bizim kurtulmamız için futbolu feda etmemiz şart =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Darksun said: Diğer takımlardaki arkadaşlar kusura bakmasın ama bizim kurtulmamız için futbolu feda etmemiz şart =p Ustteki mesaj quote lanmaz ama, cok tuttum bu cumleyi, dayanamadim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 takım yine mahsur kalmış yahu : ) sözde bugün tatil yaparlardı bunlar yapamıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 http://gundem.milliyet.com.tr/metrobuslere-verilen-zarari-holiganlar-odeyecek/gundem/gundemdetay/10.02.2012/1500493/default.htm çok iyi olmuş tek tek bulmaları. bunu yapanlar hep kalabalık olmasından ve ceza almayacağına emin olduğundan yapıyolar. artık korkmaya başlarlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Ben faturayı klube keserler diye bekliyodum iyi bari sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 bu tespit ettiğin 96 kişiye 1-2 yıl maça gidememe cezası versinler. beşiktaşın her maçında gidip karakola imza versinler maça gitmiyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 o zaten standart ceza, belirli bir süre ceza gelecek bunların hepsine ama ekstra para cezası olması harika birşey, umarım ödeyemezlerde evlerine vs. de haciz gelir beter olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Llama said: takım yine mahsur kalmış yahu : ) sözde bugün tatil yaparlardı bunlar yapamıcaklar hehehe gariplerim dinlenecek dakka bulamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Beşiktaş'ımızda sezon öncesinde TKİ Tavşanlı Linyitspor'dan transfer edilen Mehmet Akyüz Azerbaycan'a gidiyor. Ekibimizde fazla forma şansı bulamayan genç oyuncu Azerbaycan'ın Antalya'da şu an kamp yapan Hazar Lenkeran takımına kiralanırken bu transfer Azerbaycan ekibinin resmi internet sitesinde duyuruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mehmet akyüz "anlaşamadık, beşiktaşta kalıyorum" diye roportaj verdi kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 haber turkun haberi http://im.haberturk.com/2012/02/11/714793_4fe7c1301e2156ad1d11aa7133c4179d.jpg?1328951385 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 gs'i bilmem ama biz bir 10 sene zor doğrulturuz belimizi tabii tüpçü giderse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Bu borç olayının Türkiye'de ne kadar abartıldığını, milletin hiç bir şey bilmeden salladığını şöyle açıklayayım; Chelsea Net Borç 730M pound Manchester United Net Borç 590M pound Arsenal Net Borç 139M pound Aston Villa Net Borç 110M pound. Bunlar 2011/2012 sezonunun başının değerleri. Kaynak: http://www.guardian.co.uk/news/datablog/2011/may/19/football-club-accounts-debt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Ingiliz futbolunun batik oldugunu bas bas bagiriyorlar zaten. bizim bu kadar borcumuzun olmasi gayet sacma mesela. Kendimizi chelsea manu yla falan kiyaslamayalim yani (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Ben Aston Villa'yı düşünüyordum kıyaslama için, average bir takım İngiltere'de. Ama borcu 110M pound. Avrupa geliri yok mesela nerdeyse. GS-BJK gibi takımların Şampiyonlar Ligi, TV geliri gibi olayları olduğu için yüksek miktarda, borç abartılıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 borç yiğidin kamçısıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Esh said: Ingiliz futbolunun batik oldugunu bas bas bagiriyorlar zaten. bizim bu kadar borcumuzun olmasi gayet sacma mesela. Kendimizi chelsea manu yla falan kiyaslamayalim yani (: +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 borc tamam da, bütçesi önemli o takımların. 2010/2011 gelir ve giderlerini koy bi onların, bi de bizim üç büyüklerinkini koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 üşenmedim, baktım. http://image.guardian.co.uk/sys-files/Guardian/documents/2011/05/18/sportscribddoc.pdf takım --- net gelir/gider (m pound) manu --- -79 arsenal --- +56 chelsea --- -78 tottenham --- -7 en güzel örnek wolwerhampton. 60 m bütçeleri var, 7m kar etmeyi başarmışlar. borçları 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 wolves = gençlerbirliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Llama said: haber turkun haberi http://im.haberturk.com/2012/02/11/714793_4fe7c1301e2156ad1d11aa7133c4179d.jpg?1328951385jöleli bırakmadı mı ht'yi yahu? tam jöleli kafası bu habere bak dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 malesef doğru bir yere nokta basılmışta, gs için yine de tünelin ucunda ışık var beşiktaş'ta o da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar