Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Pazar Beşiktaş belki de bu sezonun en iyi futbolcunu oynayıp kazanmak zorunda, bazı gerçek Beşiktaş taraftarı bunu hakediyor. Carvalhal'in teknik direktörlüğü tartışılsa da adam saha dışı olaylardan vs takımı maksimum derecede uzak tuttu.

Antep'i yenip Beşiktaş galibiyeti bekleyeceğiz, hadi biraz da bizi sevin Galatasarayımız diyin.

Gerçi BQ7niz, Fernandes, Hilbert, İsmayil yok. Mustafa Pektemek'in maçı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

kafa atan,bilege basan adamlarin cezasi dusurulur..

bizim adam 2.saridan kırmızı yer 2 mac ceza alır..

sonra besiktasın hakkı hedöhödoe diyince komik gelir insanlara...

ulan cristian yalvardi samsun macnda ben oynamym besiktas macnda diye,hakem yok olm sen oyna takımın ihtiyaci var dedi atmadi.. garip..
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada hem çarşı hem haber1903 hemde birkaç taraftar organizasyonu pankartın bizle hiçbir alakası yok demiş. Hatta Haber1903 Fenerbahçeliler astı onu diyorlar asdfas

Kimse sahiplenmiyor pankartı, o zaman kim astı hacı

hatta şöyle birşey çıkardı ortaya haber1903

http://www.haber1903.com/futbol/yalcin-aksoyu-besiktas-kulubune-kim-uye-yapti-h9700.html
Sosyal ağlarda paylaş

arada kalmasın diye tekrar postlayayım dedim asdf

http://www.haber1903.com/futbol/yalcin-aksoyu-besiktas-kulubune-kim-uye-yapti-h9700.html

Fenerbahçe Tv mikrofonlarına konuşan Yalçın Aksoy isimli Beşiktaş Kongre Üyesinin yalan söylediği ortaya çıktı!

Yalçın Aksoy'un Beşiktaş Kulübüne üye olduğu tarih 2 Şubat 2001.

Yaptığımız araştırma sonucunda çok ilginç bir bilgiye ulaştık. Bahse konu Yalçın Aksoy'u, Beşiktaş Kulübüne üye yapan kişinin şuan Başkan Yıldırım Demirören'in en yakınında bulunan Cengiz Zülfikaroğlu olduğu bilgisine ulaştık.

Yalçın Aksoy'un Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği ile alakalı olduğu kulağımıza gelen bilgiler arasında yer alıyor.

ahaha
pankartı tutanlarda gfb'liymiş ortaya çıktı.

http://www.haber1903.com/futbol/pankarti-acanlar-belli-oldu-h9694.html

Demirören neler planlıyorsun, neler yapıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Yabanci oyuncular profesyonel, adam ay sonunda parasini ister, yerli oyuncular gibi yonetim kusurlarini gormezden gelmesini beklemek hata olur. Gormezden gelenler zaten efsane oluyor takimlarinda.

Ha Quaresma nin yaptigi sabotaja girer, parani vermiyorlarsa konusursun cikmazsin maca. Giripte oyunu sabote etmeye hakkin yok.
Sosyal ağlarda paylaş

şu 6 günde 3 maç olayından sonrasına bakayım dedim de, cidden garezle hazırlanmış art niyetli fikstür demek istiyorum şuna ...

sıradaki maçımız 4 gün sonra sivas deplasmanı, GS'nin sıradaki maçı 6 gün, FB'nin sıradaki maçı 7 gün sonra,

14 şubatta braga maçımız var gerçi, hadi bu dar arayı anladık diyelim ama GS maçı öncesi ağır rezalet var.

gençlerbirliği maçımız ayın 19'unda, 4 gün sonra 23 Şubat'ta Braga maçımız var. Ardından 3 gün sonra 26'sında GS maçı var.

28. haftanın kapanış maçı diye geçiyor GS-BJK, sözde haftanın son maçı. 28. haftanın bitiş günü olan 26'sı Pazar'a denk geliyor.

29. hafta 4 Mart tarihinde başlıyor. Bu arada 7 gün var demek oluyor. İş GS tarafına gelince daha da bir çoşuyor.

GS'nin 27. hafta maçı, haftanın açılış maçı oluyor. 17 Şubat'a koymuşlar. Bizim birkaç gün sonra Avrupa maçımız var fakat Avrupa maçı olmayan GS haftanın açılış maçına verilirken, Pazar maçına Avrupa maçına çıkacak BJK veriliyor. Avrupa maçı olmayan GS ise bir sonraki haftanın kapanış maçına kadar dinleniyor ki bu da 9 günlük dinlenme süresi ediyor.

Beşiktaş aynı dönemde 7 günde 3 maç yapacak. GS ise 9 günde 2 maç yapacak.

Ben bu fikstürlerde art niyet ararım arkadaş, istediğiniz kadar laf söyleyin ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...