Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
otobusle gelsinler ?

antalya bu aksamki mac icin nasl geliyorsa onlarda gelsnler bla bla.. necati sözlesme imzalamaya gelior ya.

bunlarda antalyaya gecip ordan gelsinler.. mersin maci erteletir baskan buna sesini cıkartmazsa tez zmanda vururlar o adami
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

said:
Bekir Yarangüme, Beşiktaş'tan alacağını tahsil edemeyince, avukatı Başkan Yıldırım Demirören'in makam arabasını haczettirdi.

Altunizade'de polis kontrolü sırasında plakası tesbit edilen araca el konuldu ve satışa çıkartıldı.

http://www.basketfaul.com/makale/13418/yildirim-demirorenin-makam-otosuna-yarangumeden-haciz.html
Titanic gibi batıyorsunuz.

yalan haber
Mesaj tarihi:
Başkanın makam aracı yok iken, makam aracı hacizlendi dersen bal gibi yalan haber olur, kendi aracının hacizlenmesi içinde haczin beşiktaşa diil başkanın kendisine gelmesi gerekir, oysa haberde beşiktaş kulubune haciz gelmiş gibi gösterilmiş oyuzden haber gerçeği yansıtmıyor işte uydurma yalan yani.
Mesaj tarihi:
dünde GS A2'yi yenmişiz 4-1

Kadir Ari (1-0) 49'
Hasan Türk (2-0) 60'
Mehmet Akyüz (3-0) 65'
Ali İhsan Şahin (4-0) 73'
78' .
88' (4-1) Berk İsmail Ünsal

şu mehmet akyüz'ü de harcıyoruz gibime geliyor. Bank Asya'da oynarken çok severdim bu adamı ya da o yüzden mi duygusal yaklaşıyorum asdf
Mesaj tarihi:
zaten beşiktaş akyüz ü neden aldı anlamıyorum.gs ye gelcek dendi hatta kendiside ntvsporda gs ile anlaştım dedi bir gün sonra beşiktaş ile sözleşme imzaladı asfdgj.
Mesaj tarihi:
o bariz bir şekilde ersan olayına misillime olarak alındı gibime geliyor. GS'nin elinden bizde böyle adam alırız LOLO yaptık vs. olayı ki üstüne Ersan'da alınınca GS'nin elinden müzmin yedek oldu herif

zaten olacaktı, böyle olması kötü oldu ama
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

http://www.1903cemiyeti.com/?Syf=18&Hbr=282291&%2F%C4%B0bra-etmek-i%C3%A7in-3-neden-g%C3%B6sterin%2C-ibra-edelim#.Tyq4qPs5WFh.facebook

güzel yazmış bu kadar özetlenemz durum :D
  • Yeni Oluştur...