DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Küstürmeyin adamı arada gelsin konumuza eğlendirsin bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 O değilde hala ben amerikada Türküm diyince Hasan Şaş diyorlar nasıl bir sallamadır abi. İlerleyin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Ulan sanki stadı babanızın hayrına yaptılar. Devlet kendi takımlarından birine stad yaptı işte. Gs yıllarca yapmaya çalıştı yüzüne gözüne bulaştı çekmediği rezillik kalmadı devlette arsa karşılığında stad yaptı, yok başarılara paralel olarak tesisler gelişir falan filan. Nereye gelişiyor tesis. 10 Yıldır seyrantepe ile yatıp kalktınız beceremediniz kıçınızı kaptırdınız TOKİ'ye. Samiyen arazisinde hak iddia edebileceksin sanki. Sahibi tekmiş. Sen İnönü'de oynamak iste GSM'ye başvur, senin de kullanımına açsınlar bütün stadlar devletin sana soracaklar sanki oynatıp oynatmayacaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Tenekeadam said: O değilde hala ben amerikada Türküm diyince Hasan Şaş diyorlar nasıl bir sallamadır abi. İlerleyin artık. Rabbime sordum hasan şaş dedi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 PZero said: gs tesadüfende olsa uefa kupasını aldıktan sonra türk takımları içinde en cok avrupada başarılı olan tek takım beşiktaştır . her yıl bi şekilde avrupadaya gidiyoruz . bugün avrupada yada dünyada nereye gidersen git beşiktaşın adını duyan veya beşiktaş formasıyla gezen onlarca insan var . avrupada en cok bilinen türk takıı beşiktaştır bu istatistiklerlede doğrulanmıştır . bu takımın stadı bile dünyada ünlü dergilere konu olmuş ve avrupanın en güzel stadları içinde gösterilmiştir . biz o yüzden stad yapmasakda mutluyuz Paticik'in en kral trollü abi bu. Açık ara. Beşiktaş benim gözümde Avrupa mazisi olarak, Denizli ve Malatya'nın arasında gelir. Çeyrek final falan yapmıştı sanırım UEFA ya da kupa galiplerinde. Galatasaray'ın övündüğü Avrupa mazisi sadece UEFA veya süper kupa olarak nitelendirmiyoruz biz taraftar olarak. Evveliyatı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 BulletRide said: Beşiktaş benim gözümde Avrupa mazisi olarak, Denizli ve Malatya'nın arasında gelir. Çeyrek final falan yapmıştı sanırım UEFA ya da kupa galiplerinde. buram buram cehalet kokan bir post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 applev0dka said: ASFSASFASFASFSAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Ezik gibi 2.likle avunmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hayır lig, turkiye kupasi falan da gs'de daha fazla. amaci esprisi ne o imajin anlamadim, oyle fail ki... uefa kupasi da buz daginin gorunen kismi avrupada. daha ne basarilarimiz var tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 benim babam senin babani döver moduna giricek olay böyle devam ederse.. sacma yorumlarnzi kendinize saklayin bence.. sen sadece başariya göre tesis olur hedöhöhe yaparsan,kendi paranla bişeyi beceremeyip istanbulun en degerli arazilernden birini TOKİ'ye kaptırırsan dalga gecerler yapcak bisey yok.. bide üstüne üstluk kendi parasiyla stadi yapcak olan sadece orda rant pesinde kosanlar yüzünden buna engel olunan besiktasa bu konuda laf söylersen 2 kat gulerler.. neymiş 2 kere dusunup 1 kere daha dusunup sonra belki yazıcakmışız dimi.. ayrica kimse burda GS'nin UEFA basarisni kucumsemiyor,yapanda eşektir.. Fakat o kadar büyük takımsın da en son ne zaman STAR TV'de mac izledgnzi hatırlıyormusunz.. Ama ülkecek kendimzi dev aynasnda gördgmzden, yürü kocum hadi aslanim ile avrupa 3.su olduk tanri sandık kendimzi 1 dunya 1 avrupa finallerni kacırdık, sanırsın hala dunyada tekiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 o resimde üzüldüğüm şey gs nin karşısına beşiktaş konması oldu bari fener olsaydı. hiç rakibimiz olmayan bir takım koymuşlar.ha beşiktaş ha antep.bi farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 tarkandakiahtapot said: BulletRide said: Beşiktaş benim gözümde Avrupa mazisi olarak, Denizli ve Malatya'nın arasında gelir. Çeyrek final falan yapmıştı sanırım UEFA ya da kupa galiplerinde. buram buram cehalet kokan bir post E öyle? Tur, kupa başarısı koy ortaya ? Chelsea ve Barcelona galibiyetleri dışında dişe dokunur yanı yok. Benim için Beşiktaş Avrupa'da, -Barça galibiyeti -Chelsea galibiyeti -Recep'in Malmö maçında kendi kalesine attığı efsane voledir Cehalet diyorsan söyle aksini ? Ne bu terbiyesizlik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Avrupada en başarılı türk takımı gsdir kabul ediyoruz, son zamanlarda avrupada göremesekte sdf.Neyse sonuçta beşiktaşın büyüklüğü öyle bir büyüklüktür ki o derece ,kupa şu bu avrupa ölçülemez, islam çupi reyiz demişti bunu :p sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hyr galatasarayın stad olayına nasıl geldi olay anlamadım 10 numara stad var.ulaşım çok iyi.ha mecidiyeköyün göbeğinde olmuş ha seyrantepe ne fark eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Beşiktaş eğer ki yapabilirse yeni stadı dolmabahçeye anlarsın farkı red, nasıl fark yok ya ahahaha abi düşünüpte yaz bari:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 dolmabahçeye arena gibi stad yapamaz beşiktaş kendimizi kandırmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Red said: hyr galatasarayın stad olayına nasıl geldi olay anlamadım 10 numara stad var.ulaşım çok iyi.ha mecidiyeköyün göbeğinde olmuş ha seyrantepe ne fark eder red'cim canm benm smdi olay söyle oldu.. ben dedimki bizi beşiktas'dan kovup atıyorum avcılara atıyorum zeytinburnu tarafina 80bin kisilik stad yapcaklarna ben yıkılana kadar inönu'ye giderim, yıkıldıktan sonra da beleş tepeden maclari izlerim 80binlik stadi da aramam dedim.. cunku besiktas maclarna gitmek erkenden carsiya inip eşle dostla eglenmk elde bira dolmabahceden stada yürümektir dedim.. ordan kendini bilmez biri geldi dediki arena'nin sahibi tek bilmemne hayal fln, işte başariyla dogru orantili gelişir fln fişman bieşyler dedi.. alakaya maydanoz durumu var anlıcagn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 şu amerikan şirketi aercon muydu neydi, 45klık stad projesi çizdi yeniden o olursa fena olur olmazsa kalsın inönü 10dklık mesafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Red said: dolmabahçeye arena gibi stad yapamaz beşiktaş kendimizi kandırmayalım işte anlamadgnz nokta su.. beşiktas taraftari dolmabahcede arena gibi stad istemiyor.. besiktas taraftari zaten arena gibi stad istemiyor.. biz sadece semtte kalmak istiyoruz.. suanki stadi biraz büyütüp modern hale getirmek derdimz. gidip sehir dısında arena yapmak iş degil.. allah askına maca 1 saat kala metroya atlayip arenaya gitmek mi var.. yoksa böyle denizn kenarndan binlerce kisiyle yürüyerk stada yürümek mi var bi karsılastr ayni mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 abi mesafe olarak kadıkoy mecidiyeköy beşiktaş tabiki çok iyi.hani merkezde vs ama ben bi taraftar olarak arenaya gitmekten keyif alıyorum.samiyen iyiydi hoştu cehennemdi ama tuvaletine giremiyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Fb staddan baya para götürüyor, Galatasaray geçen sezondan beri yıllık stad gelirinde yakaladı Fenerbahçe'yi. Sırf kişi sayısı değil stadın kalitesine bağlı bilet fiyatı, localar da düşünülünce gelirler x2.5 en az oluyor. Bu makas daha da açılırsa, başkan parası ve fon desteği ile körtopal ilerleyen bir camianın hayatta kalması, en azından rekabete girmesi imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 işte galatasarayin öyle bir cabasi olmadi ali samiyen i yerinde korumak gibi.. oldgu yerde büyütülse modernleştrlse seve seve gitmezmydin.. mactan cıkınca gönlunce gez yürü takıl.. arena'da napıosun mactan sonra ? go go go metroya forda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Red said: hyr galatasarayın stad olayına nasıl geldi olay anlamadım 10 numara stad var.ulaşım çok iyi.ha mecidiyeköyün göbeğinde olmuş ha seyrantepe ne fark eder galatasaray semt takımı değil o yüzden koymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 arenadan bi metro 5 dakka taksim nolcak :) ya o konuda haklısıınız.ama galatasarayın ben samiyen yerine çok iyi bir stad yapabilceğini sanmıyordum açıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Bende onu diyorum işte bullet, m.köyde olsaydı yeni stadınız ki muhteşem bi stad gelirinizi bi 2 yle daha çarpardınız.>Beşiktaşta bunun uğraşında ki 2diil 3-4 katına çıkıcak, Spor bakanı olumlu konuştu sözde erdoğan da yeni projeye olumlu bakmış vs ama ertuğrulcuğum nuh diyo peygamber demiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar