Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Arkasokak said:

toki arenanın arkasında kemerburgaza kadar sürüyle tepe var. bir tepeyi de kartaltepe yaparlar kondururlar toki arena vol. 2'yi olur biter. dolmabahçe sadece beşiktaşlılara bırakılamayacak kadar değerlidir malesef. rantiye rap rap.

emziği alınmış bebeğin yorumu olmuş bu. pardon zaten öyle oldu ama :(

lokasyon olarak belki de dünyanın sayılı stadlarından
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

DarKRideR said:

bir kere yalan olur, eski açık'a elletmiyorlar rantçılar,

şuraya bakarsan
yıkılmaması gereken yerler duruyor

http://stat2.architizer-cdn.com/mediadata/projects/282011/rx410/8cd47039.jpg

o kadar detaylı incelememiştim fotoları asdfsad

yıksınlar yine de, beş para etmez bir bölüm zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi o proje öyle yapılırsa orası yıkılmamış mı sayılacak? Böyle saçma şey mi var? O yapının bütün silüeti bozuluyor. E dikilitaş'ı da binaya sütun olarak monte edelim böylece yıkılmamış olsun. 1870li yıllarda yapılan bi yapı o içi bozulunca bence pek önemi kalmadı. Yıkılmasın ama etrafına da o şekilde proje yapılması saçma olur.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sorun şu, tarih kadar eski diyorlar ama sürekli yıkılıp yeniden yapılmış tarih boyunca, son 20-30 yıldır hiçbirşey yapılmadı diye anıt yaptılar resmen taş yığınını ...

Hani geçtik tarihi eser diyorlar, sen stadı komple koruyamamış modernleştirmişsin oradaki taş yığını durunca mı tarihine sahip çıkmış oluyorsun?

rantçılar eline geçirmek için kasıyorlar işte, inönü'yü vermemek içinde o taş yığınına katlanmak zorundayız bu kadar basit
Sosyal ağlarda paylaş

ABİ OHA YA

hakikaten türkiye'de habercilik rezil bir seviyede

http://www.ntvmsnbc.com/id/25248514/

inönü haberini vermişler.
Architizer Mimarlık Şirketi yazmışlar. İyi de burası mimarlık şirketi değil. Mimarlar portalı gibi bir şey herkes özgürce tasarım yapıp sergiliyor.

About Us kısmına bakmaktan bile aciz adamlar.

http://www.architizer.com/en_us/intern/about-architizer/

ben mi yanlış okuyorum acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

vaktiyle, bahsi geçen arazi askeri eğitim alanı olarak kullanılıyormuş diye okumuştum. humbaracılar diye aklımda kalmış ama googleda yüzeysel aradım, bulamadım. en basitinden dedelerimizin maç seyrettiği "beleş tepe"'sini kaybetmemesi adına inönü şimdiki haliyle kalmalıdır derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Çevredeki yapılaşma ?

Silüet mi bıraktılar? Tabut gibi binayı diktiler taşkışla nın görüntüsü kayboldu. Oteller zaten her yeri sardı.

Bu projeninde böyle yapılmasını desteklemiyorum. Osmanlı mimarisi ve 2. cumhuriyet mimarisinden esintilerle yapılabilir modernize edilebilir.

Ayrıca, İnönü stadının bir an önce yapılması şart. Kapasite umrumda değil. Şık ve estetik bir stad lazım oraya yoksa başımıza yıkılacak.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Arkasokak said:

toki arenanın arkasında kemerburgaza kadar sürüyle tepe var. bir tepeyi de kartaltepe yaparlar kondururlar toki arena vol. 2'yi olur biter. dolmabahçe sadece beşiktaşlılara bırakılamayacak kadar değerlidir malesef. rantiye rap rap.

emziği alınmış bebeğin yorumu olmuş bu. pardon zaten öyle oldu ama :(

lokasyon olarak belki de dünyanın sayılı stadlarından

Çok da absürd yorum değil. Rantçı akpnin amacı dolmabahçeyi almak, rte'ye ikinci bi saray yapıcaklar heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...