Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi tekrar diyorum, veriliyor olsa sence "vereceklermiş!" diye haber çıkar mı? o kadar paraya gidecekse zaten bizim yönetim fondan önce satar adamı asdfdsa, fondan pay almak yerine biz paylarını öderiz sadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 dusuncelihayvan said: kaç paradır acaba ya kapalı alt 90 olur, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 doğru orası öyle,şimdi sattıklarını düşünsene kimi alabilecekler 2 forvet almamız gerekicek birde.cordozo dicem adam 15 m euro sdfdesd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ya o para geldikten sonra mendez mutlaka ayarlar birini daha asdfsad cardozo'yu 2 iskender + tam öğrenci akbiline falan getirtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 formamı yıkadım tertemiz ütülü katlı hazır, maç günü gelecek tertemiz çıkartıcam giyicem üstüme 6 gibi semtde olurum, aynı tanıdık bildik yüzler orda olur o saatte, adlarını bilmesekde selamlaşırız, bir şeyler atıştırırım sonra mabedimize giden ağaçlı yoldan yürürüm yavaş yavaş, kapalının merdivenlerini her zamanki gibi yine koşarak çıkarım, yerime geçer oturur derin bir nefes çeker oh be derim. aslolan hayattır hayat da beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 pizzi inc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 forma falan almayı düşünmüyordum, ta ki siyah formayı görene kadar. kaçarı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bursa maçının biletleri satışa çıkmış,hani nerde bizimkiler yok yok kesin birşeyler dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 knox said: bursa maçının biletleri satışa çıkmış,hani nerde bizimkiler yok yok kesin birşeyler dönüyor adam stress yapms :D sakin ol abi ya bizim yönetim hep gec cikariyor ki biletleri yanlıs anons :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 geçirecekler biletlerden bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 15:00'dan sonra satışa çıkacak diyor haber1903 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 tinu said: formamı yıkadım tertemiz ütülü katlı hazır, maç günü gelecek tertemiz çıkartıcam giyicem üstüme 6 gibi semtde olurum, aynı tanıdık bildik yüzler orda olur o saatte, adlarını bilmesekde selamlaşırız, bir şeyler atıştırırım sonra mabedimize giden ağaçlı yoldan yürürüm yavaş yavaş, kapalının merdivenlerini her zamanki gibi yine koşarak çıkarım, yerime geçer oturur derin bir nefes çeker oh be derim. aslolan hayattır hayat da beşiktaş Deniz, kombine aldın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 off futbol romantikleri çıkmış yine. gidin blog açıp "futbol asla sadece futbol değildir" falan yazında rahatlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 sen ndn gerildinki bu kadar mokoko ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 topic bjk genel bir topic değil aeo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 DA2019 said: tinu said: formamı yıkadım tertemiz ütülü katlı hazır, maç günü gelecek tertemiz çıkartıcam giyicem üstüme 6 gibi semtde olurum, aynı tanıdık bildik yüzler orda olur o saatte, adlarını bilmesekde selamlaşırız, bir şeyler atıştırırım sonra mabedimize giden ağaçlı yoldan yürürüm yavaş yavaş, kapalının merdivenlerini her zamanki gibi yine koşarak çıkarım, yerime geçer oturur derin bir nefes çeker oh be derim. aslolan hayattır hayat da beşiktaş Deniz, kombine aldın mı? ilk çıktığı gibi aldım abi, pahalı felan ama işte dayanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 necip de 10 gün yattara. geçen sene gibi oluyoruz lan ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 2 sene öncenin galatasaray'ı dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bugünki açıklama bekleniyormuş perşembe günkü maç bilet satışı için bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ya nesini bekliyolar ki? borsada hisseler uçtu, bi cacık çıkmayacak yane sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 abi borsada hisseler satıldıkca yükselme olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 hangi bölümden mezunsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 lise terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 senden tahsilliymiş lan yankı sdf edit: hakkaten lan satıldıkça artmıyo mu fiyat, biliyosan söle olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar