tinu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Llama said: adamın biri aylar önce bunu koymuştu forzaya her dediği çıkyıor çubukluğu bekliyorum resmen http://img851.imageshack.us/img851/2072/shirtsr.jpg çubuklu ve kırmızı çok güzel olmuş , bunlar gerçekse bu çubuklu alınırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 http://2.bp.blogspot.com/-D_tDThAgf1Q/TgRsTzexwvI/AAAAAAAAAls/zL4y2iBf2ds/s1600/ilhanpv2.jpg idare ederdi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 tinu said: çubuklu ve kırmızı çok güzel olmuş , bunlar gerçekse bu çubuklu alınırdı kırmızı kaleci forması olarak çıktı hazırlık maçlarında giydiler bugün siyah çıktı çubuklu kesin bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 yalnız bu yukardakı kırmızı forma sanırım cenk in üstündeydi hazırlık maçında , kaleci forması olabilir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 aynen ama normal satışada çıkıcak bu sefer diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 bu çubuklu çıksın direk alırım, müthiş olmuş arkasındaki ülker bile gözüme batmadı bu formada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 çubukluya bir simao bastıram bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 fontlar nasıl olcak acaba ya güzelim forma piç olmasa bağrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ben siyahı beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Tenekeadam said: çubukluya bir simao bastıram bu sezon. çubuklu simao, siyaha quaresma düşünüyordum bende ya da geçen sene siyah formaya guti bastırmıştırım, yine geçen senenin beyaz formasında halen aklım var. Hazır indirime girmişken birde Quaresma mı bastırsam. Bu sene siyaha başka birini bastırırım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 3 formada harika olmuş ama çubuklunun yeri ayrı olur hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 siyahı beğendim güzelmiş. ama çubuklu "meh" olmuş, mevzu çubuklu olunca ince çubuk daha başarılı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 çubuklu müthiş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Siyah olandan alıcam bu sene, geçen seneden beyaz guti forması var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bende çubuklu formayı bekliyorum. Beyaz pek istemiyorum ama üzerindeki kartal motifi süper bu arada sanırım bebe'nin yerine arsenal'den Carlos Vela ile anlaşılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 anzhi 20m € vermis almeidaya haberlerde soyledi simdi gerceklik payi nedir bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ne para aklıyolar belli değil derim ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 akla akla bitmez o para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 dusuncelihayvan said: bu arada sanırım bebe'nin yerine arsenal'den Carlos Vela ile anlaşılmış. vela allah gibi bi adam diil miydi ya? sahi noldu bu oğlana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 yalan oldu, bence bebe sağlam kalsa daha çok iş yapardı fiziğiyle. velanın sanmıyorum süperligde çok işe yarayacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 yahu bırakın oyuncuyu falan,18. de maç var daha biletler satışa çıkarmadılar,düşüyoruz mu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 p.tesı yada salı çıkar :) sensiz geçen günlerin....... son 3 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 kaç paradır acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Revenant said: anzhi 20m € vermis almeidaya haberlerde soyledi simdi gerceklik payi nedir bilemem 20m euro verilse "verilmiş" diye haber çıkmaz, direk "Almeida satıldı" diye haberler duyardık asdfdasfa Esh said: dusuncelihayvan said: bu arada sanırım bebe'nin yerine arsenal'den Carlos Vela ile anlaşılmış. vela allah gibi bi adam diil miydi ya? sahi noldu bu oğlana? vela çok büyük patladı. Üstüne üstlük çok yönlü bir adamda değil. Hani Bebe'nin daha neler yapabileceğini tam kestiremiyoruz ve patlama olasılığı çok yüksekti. Çünkü onunda buna ihtiyacı var. Vela bir anda parlayıp, bir anda sönmüş bir adam ki Arsenal bile iplemiyor adamı Hani Vela'yı almak çok büyük saçmalık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 olm bi dk 20 m veriyorlarsa el mahkum satıyoruz değil mi fon ayağına? lol bildiğin forvetsiz sezona girecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar