Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakan Peker - Karam

Bone

Öne çıkan mesajlar

bu şarkının çıktığı yıllarda lise 1'deydim.
bir kızı seviyordum.
öğlenleri yemek yediğimiz bi yer vardı, sandviç ve kumpir yapan bir yer.
burada öğlenleri öğrenciler geliyor diye önceden bir sürü sandviç yaparlardı, gelen kişiler kapış kapış alırdı onları. parasını ödeyip yerlerdi. geç kalırsan sırada bekleyip yeni sandviç hazırlaman gerekirdi. oranın sandviçleri hoşuma gidiyordu, ekmeği felan güzel, içine salam kaşar rus salatası gibi şeyler koyuyorlardı.
o kızı birkaç kere bu yerde görmüştüm. sırf gelirse görürüm diye her öğlen oraya gidiyordum. bazen kumpir, bazen sandviç yiyordum.
bu bahsettiğim yerde bi de musicbox vardı. para atmadığın zamanlar rasgele şarkı çalardı.
hah işte o rasgele çalan şarkı da nedense hep hakan peker'in karam şarkısı olurdu.
oturur düşünürdüm "ben bu kıza nasıl yanaşıyım, nasıl samimiyeti arttırıyım" gibi mevzuları.
yemek yerken bir yandan kafada planlar yapıyordum.

o değil de 10 seneden fazla zaman geçmiş lan.

http://www.youtube.com/watch?v=-Pri4dDSG2U

şimdiyse bu şarkı "şşt olm klipteki kız güzelmiş lan"dan başka bişi ifade etmiyor benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

bu şarkının çıktığı yıllarda lise 1'deydim.
bir kızı seviyordum.
öğlenleri yemek yediğimiz bi yer vardı, sandviç ve kumpir yapan bir yer.
burada öğlenleri öğrenciler geliyor diye önceden bir sürü sandviç yaparlardı, gelen kişiler kapış kapış alırdı onları. parasını ödeyip yerlerdi. geç kalırsan sırada bekleyip yeni sandviç hazırlaman gerekirdi. oranın sandviçleri hoşuma gidiyordu, ekmeği felan güzel, içine salam kaşar rus salatası gibi şeyler koyuyorlardı.
o kızı birkaç kere bu yerde görmüştüm. sırf gelirse görürüm diye her öğlen oraya gidiyordum. bazen kumpir, bazen sandviç yiyordum.
bu bahsettiğim yerde bi de musicbox vardı. para atmadığın zamanlar rasgele şarkı çalardı.
hah işte o rasgele çalan şarkı da nedense hep hakan peker'in karam şarkısı olurdu.
oturur düşünürdüm "ben bu kıza nasıl yanaşıyım, nasıl samimiyeti arttırıyım" gibi mevzuları.
yemek yerken bir yandan kafada planlar yapıyordum.

o değil de 10 seneden fazla zaman geçmiş lan.

http://www.youtube.com/watch?v=-Pri4dDSG2U

şimdiyse bu şarkı "şşt olm klipteki kız güzelmiş lan"dan başka bişi ifade etmiyor benim için.

gercekten de hicbi sey ifade etmiyomus
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...