Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bu şarkının çıktığı yıllarda lise 1'deydim. bir kızı seviyordum. öğlenleri yemek yediğimiz bi yer vardı, sandviç ve kumpir yapan bir yer. burada öğlenleri öğrenciler geliyor diye önceden bir sürü sandviç yaparlardı, gelen kişiler kapış kapış alırdı onları. parasını ödeyip yerlerdi. geç kalırsan sırada bekleyip yeni sandviç hazırlaman gerekirdi. oranın sandviçleri hoşuma gidiyordu, ekmeği felan güzel, içine salam kaşar rus salatası gibi şeyler koyuyorlardı. o kızı birkaç kere bu yerde görmüştüm. sırf gelirse görürüm diye her öğlen oraya gidiyordum. bazen kumpir, bazen sandviç yiyordum. bu bahsettiğim yerde bi de musicbox vardı. para atmadığın zamanlar rasgele şarkı çalardı. hah işte o rasgele çalan şarkı da nedense hep hakan peker'in karam şarkısı olurdu. oturur düşünürdüm "ben bu kıza nasıl yanaşıyım, nasıl samimiyeti arttırıyım" gibi mevzuları. yemek yerken bir yandan kafada planlar yapıyordum. o değil de 10 seneden fazla zaman geçmiş lan. http://www.youtube.com/watch?v=-Pri4dDSG2U şimdiyse bu şarkı "şşt olm klipteki kız güzelmiş lan"dan başka bişi ifade etmiyor benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hehe hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kıza yanaşmayı başardın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Oha o nasıl bi stalkerlık ya Edit: Klipte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ya da şöyle bi trip çekebiliriz, maksat trip olsun... http://www.youtube.com/watch?v=DGObMhE3Kgs (ama sanırım bu klip daha sonra çıkmıştı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 -alatariel- said: canın sağolsun. sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Pasta said: hehe hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 konuş seviyorsan git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 said: parasını ödeyip yerlerdi. Haaadi canim? http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/jipig.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yedin mi kızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 vay be nereye takılmışsın. maksat nitpick olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Çok minimalist bir anlatım tarzın var. Hikaye yazdın mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Bone'un anlatımı çok güçlüdür yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 vay anasını lan, "bu da böyle anımdır" der öyle troller diye bekliyordum, laf uzatma cümlesine takılmış kız... gg 8-) http://www.youtube.com/watch?v=j22NkHkQxkw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Pasta said: Çok minimalist bir anlatım tarzın var. Hikaye yazdın mı hiç? ortaokulda kompozisyon sınavlarından hep zayıf alırdım, 40'ün üstüne çıkamadım, hep 1 geldi. o yüzden Pasta, bu kadar dert etme kendine, yoksa hasta olursun. aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Karam ne çirkin şarkıydı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tam bir aşk adamı. duygusal bir şövalye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Bone said: vay anasını lan, "bu da böyle anımdır" der öyle troller diye bekliyordum, laf uzatma cümlesine takılmış kız... gg 8-) http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/tumblr_led86v4jut1qbch4xo1_500.jpg http://www.youtube.com/watch?v=_HzY4ZUKsBY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sipeyskeyk said: tam bir aşk adamı. duygusal bir şövalye. duygusallık ne arar bone'da. beceriksizlik diz boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yüreğine, eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Abi tebrik ederim seni, inanılmaz bir özgüvenin var, herkes gelip yazamaz bunları. Fake hesap alıp başarısızlıklarını yazanlar utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Bone said: bu şarkının çıktığı yıllarda lise 1'deydim. bir kızı seviyordum. öğlenleri yemek yediğimiz bi yer vardı, sandviç ve kumpir yapan bir yer. burada öğlenleri öğrenciler geliyor diye önceden bir sürü sandviç yaparlardı, gelen kişiler kapış kapış alırdı onları. parasını ödeyip yerlerdi. geç kalırsan sırada bekleyip yeni sandviç hazırlaman gerekirdi. oranın sandviçleri hoşuma gidiyordu, ekmeği felan güzel, içine salam kaşar rus salatası gibi şeyler koyuyorlardı. o kızı birkaç kere bu yerde görmüştüm. sırf gelirse görürüm diye her öğlen oraya gidiyordum. bazen kumpir, bazen sandviç yiyordum. bu bahsettiğim yerde bi de musicbox vardı. para atmadığın zamanlar rasgele şarkı çalardı. hah işte o rasgele çalan şarkı da nedense hep hakan peker'in karam şarkısı olurdu. oturur düşünürdüm "ben bu kıza nasıl yanaşıyım, nasıl samimiyeti arttırıyım" gibi mevzuları. yemek yerken bir yandan kafada planlar yapıyordum. o değil de 10 seneden fazla zaman geçmiş lan. http://www.youtube.com/watch?v=-Pri4dDSG2U şimdiyse bu şarkı "şşt olm klipteki kız güzelmiş lan"dan başka bişi ifade etmiyor benim için. gercekten de hicbi sey ifade etmiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar