reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 http://www.dizikrali.net/wp-content/uploads/akasya-duragi.jpg yapım: erler film yapımcı: türker inanoğlu yönetmen: yaşar seriner senaryo: resul ertaş müzik: bora ebeoğlu – cengiz onursal oyuncular: melek baykal (melahat), zeki alaysa (nuri baba), cezmi baskın (osman), levent ülgen (sinan), onur şan (seyit), berk oktay (murat), suat sungur (mehmet), aslı altaylar (gülbin), binnur şerbetçioğlu (şükran), zeynep dörtkardeşler (tuğçe), gülay baltacı (safiye), evin esen (şaziment), ateş fatih uçan (ali kemal), pelin sönmez (dilek), ali yalçın (okan), ayşegül yazmacı (hülya), cansu gültekin (nurten), makbule akbaş (zeyno), erimşah bora (can), (nuran), balamir emlem (mert), zafer ergin (kemal bey), tevfik yapıcı (karakol komiseri), nalan güçpek (kadın kuaförü), kayhan yıldızoğlu (bürokrat mazhar bey) Allah bu diziyi yapanın yazanın tüm emeği geçen herkesin belasını versin. Ondan önce has turizmin ve tüm personelinin belasını versin. Bir dizi hiç bitmez mi arkadaş? Otobüsün koltuk arkası tv den haberi yok onu geçtim kulaklık yok hoperlörden bangır bangır zorla izlettiler. Düşündükçe tüylerim diken diken oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ya 10 yıllık dizinin başlığını yeni mi açtın ahuahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 arka sokaklar ve unutulmaz denen dizi de bi türlü bitmek bilmedi. daraliyorum gördükce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 akasya duragı abi hani aptal insanla calısınca aptal olur muyum topici varya işte bu diziyi izlersen gerçekten aptal oluyorsun ahhaa vanilin dediği gibi bide unutulmaz var hatta her seferinde hep aynı tepkiyi veriyorum.ulan bu hala devam ediyor mu dşye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 demek ki izleyen var arkadaş diye düşününce bir hoş oluyorum bir de bu dizilerin her bölümü 6 saat falan mı sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 çiçek taksiyi izlerken iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Bez bebek dover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 said: pelin sönmez (dilek) That is all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 akasya durağı öğle yemeğinde,arka sokaklar akşam yemeğinde süper gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 forumtr başlıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Sihirli annem başlamış yeniden. Akasya durağı 24 ilk sezon gibi kalır yanında. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Kojiroh said: said: pelin sönmez (dilek) That is all eved bunun icin izliyoz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 reddiye said: demek ki izleyen var arkadaş diye düşününce bir hoş oluyorum bir de bu dizilerin her bölümü 6 saat falan mı sürüyor yok 3 bölüm ardarda falan veriyorlar sanırım. ya da ben sabah gösteriminde uyuyup, akşam gösteriminde uyanıyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 akasya durağı cennet mahallesinden devraldığı bayrağı taşıyor, mizah anlayışları aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Lan Cennet Mahallesi'nde Beter Ali'li bölümler süper öyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bu dizinin yeni bölümlerini bekleyen en az 5 kişi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Hayatını gözden geçirmelisin o halde. Bir yerlerde fena sçmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ask ve ceza da görünce hala bitmedi mi yea bu dedirtenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 reddiye said: http://www.dizikrali.net/wp-content/uploads/akasya-duragi.jpg aslında şuna 2-3 dakikalık CANNABIS DURAĞI diye skeç yapılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hicbir dizi amacsizlik konusunda bez bebeki gecemez bi ara foxtv logosunun yanina monte edicekler sanmistim dizinin adini, 724 oyniyordu lan nerdeyse Şoker vardi bide, uyumadan okuyanalrin kabuslarina girsin diye geliyor http://www.yenioyun.net/resimler/oyun/bez-bebek-joker.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bu şokere birebir benzeyen bir kız tanıyorum. kirli sakal dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ulan zeki alasya nasıl sıkıntı içindeysen şu dizide oynamayı kabul ettin ya, yuh olsun sana dünya be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar