Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Birgun said: Beyoğlu Belediyesi inanılması güç ama gerçek bir uygulama başlattı. AKP’li Beyoğlu Belediyesi İstiklal Caddesi çevresindeki sokaklarda kafelerin ve barların çift kişilik koltuklarını kaldırmaya başladı. İki kişinin yanyana oturabildiği rahat koltukların yerine tek kişilik koltuklar veya sandalyeler koyulmasını isteyen belediye, zabıtalarını kafelere yollayarak iki kişilik koltukların yasaklandığını söylüyor. Ellerinde hiçbir yazılı karar olmadan gelen zabıtalar kararın gerekçesini açıklamaktan çekinirken, bir kafenin koltuklarını da diğerlerine göz dağı vermek için sabahın erken saatlerinde kamyonlara yükleyerek Kasımpaşa’daki belediye deposuna atarak kırdı. Bu olayın esanafa çektirdiklerini Mis Sokak ve İmam Adnan Sokak’taki işletmecilerle konuştuk: http://www.birgun.net/actuels_index.php?news_code=1305536094&year=2011&month=05&day=16 Oy oy oy. Ben bile kizmaya baslicam artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ahah bugün okudum ben de bu haberi ama fake sandım. gerçek mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_gcA0ZuKGkI8/TIpBFHljHXI/AAAAAAAAIqI/vb_BhYqK_cQ/s1600/behead.jpg çocugun başi yanmasın şimdi /tyra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 el ele tutuşmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 iyi oldu valla.çift görüp kaldırıyodum ben yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yakında kesişmek de yasak deyip, güneş gözlüğü zorunluluğu da gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yetmez ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 şehven almışlardır bu kararı bi yanlışlık olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 paspatur said: yetmez ama evet daha çok artık "yetmez ama oh evet bebeğim devam et" haline geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 /summon Napolyonn Adam haklı beyler sizde sarılıp koklasmayin uzaktan bakisin /cancel summon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yan yana oturmanın cezası 20 kırbaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Red said: yan yana oturmanın cezası 20 kırbaç partnerler mi atıcakmis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Napolyonn said: Sonuçta insanlar rahatsız oluyor bu tarz hareketlerden, evinizde yapmanıza karışan yok. Siz ister misiniz çocuğunuzla otururken sarmaş dolaş çiftler görmek? İsterseniz isterim diyin bilelim. Süpersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 iyi olmuş, ne zaman beyoğlu'nda yürüyeyim desem burnum kanıyodu http://images.wikia.com/himym/images/3/33/Randy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hava zaten sicak, oyle dipdibe yabis yabis terli terli oturup birbirinizi rahatsiz etmeyin diye boyle bi uygulama yapmislar. size de iyilik yaramiyo ileri demokrasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Pasta said: Napolyonn said: Sonuçta insanlar rahatsız oluyor bu tarz hareketlerden, evinizde yapmanıza karışan yok. Siz ister misiniz çocuğunuzla otururken sarmaş dolaş çiftler görmek? İsterseniz isterim diyin bilelim. Süpersin gerçek mi bu? bu konudan mı alınmış. allahım sana geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Yok yav generic napolyon postu işte hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Okyanus ötesi fetvası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bi an korktum gerçekti de silindi falan diye valla baya korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Hetşat yedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kucak kucağa oturuz daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tebligat yapmıyormuş agalar eğer tebligat yapılırsa yasal süreç başlarmış. ulan hukuksuzluğu hukuk haline getirmek de böyle birşey olsa gerek. komple kapatalım memleketi gidelim anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yanyana oturmak yasaksa kucak kucaga oturmak degil o zaman. http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2011/016/2/b/problem_deviantart__by_metal_locked_forever-d37b5gp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 BU NE LAN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar