kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kişisel tartışmalarınız başka topiclerde devam ettirin lütfen güzelim anketimi mahvetmeyin. rica ediyorum. defolun gidin kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Marty said: paspatur said: arkanda kimi bıraktığına bağlı da, ben askere giderken geride bırakacağım zata güvenemeyeceğimi ve kafayı yememe sebep olacağını düşündüğümden, ayrılıp gittim. abi madem guvenmedigin biriyle beraberdin neden ayrildin da gittin ki? donuste hasret giderirdin ayrilmadan once. bu kadar profesyonelce düşünmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Kermit tutma olum o başlattı bırakın dalıcam bırakın!!! asfdasdf yok şaka maka kalır benim aklım arkada illa o yüzden gitmeden bir nişanı halledip öyle gidicem ki haftasonları ziyarete gelsin bende ev izin falan öyle şeylerden faydalaniim varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 şakalı şık yok lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ha tabi gözünün arkada kalmasına neden olucak bi dişi arkadaşın varlığı yeterince şakalı diyosanız o ayrı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hiç bi zaman olmadı benim anketlerimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 komikli şık kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 synthesizer said: ha tabi gözünün arkada kalmasına neden olucak bi dişi arkadaşın varlığı yeterince şakalı diyosanız o ayrı sdf abi en forever alone seçtim seni az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sizin için dedim olm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 synthesizer said: ha tabi gözünün arkada kalmasına neden olucak bi dişi arkadaşın varlığı yeterince şakalı diyosanız o ayrı sdf =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 olm ben o postu anlamadım ya. onuncuya okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bilgisayarımı özlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 fede said: olm ben o postu anlamadım ya. onuncuya okuyorum bak fatih şimdi komikli şık yok ya benim ankette şinitzerde şey demiş yani hayatınızda bi kızın varlığı eğer komik olarak düşünülürse falan tarzında bişi demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 gitmem olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ama aldatan filan demiş. orasını anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kiz arkadasim erasmusa gitti 2 donem sonada ben gittim ikimizinde gozu arkada kalmadi zaten gozun arkada kalcaksa olmasin ole iliski aldatica adam gozunun icine baka bakada yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 erasmus da skor yok yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bu konuda kalmaz ama kıza bir ton borç bırakıp gideceğim için belki o konuda kalabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 küheylan said: erasmus da skor yok yani? oda bi bakis acisi tabe hayatini nasil gercireceginle alakali beraber oldugun insanla uzun sureli dusunuyosan erkek biolojisinde yaklasik 3.5 saniye suren bi haz icin deymez yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 erasmus yapıpta skor yapmayan ülkeye geri dönmesin mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Aramızda şeref sahipleri de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 of çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 lan ne şerefsizmişim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sevgili iken neyse de evlendikten sonra askere gitmek, daha doğrusu askere gitmeden evlenmeyi göze almak büyük cesaret, hele çocuk sahibi olup gitmek çok çılgınca. yapabilenlerin sabır ve dirayetine hayranım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kaldı, gerçi giderken ayrılmıştık. Ama sadece manita diil herşeyde kalıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar