kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kişisel tartışmalarınız başka topiclerde devam ettirin lütfen güzelim anketimi mahvetmeyin. rica ediyorum. defolun gidin kısacası
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Marty said: paspatur said: arkanda kimi bıraktığına bağlı da, ben askere giderken geride bırakacağım zata güvenemeyeceğimi ve kafayı yememe sebep olacağını düşündüğümden, ayrılıp gittim. abi madem guvenmedigin biriyle beraberdin neden ayrildin da gittin ki? donuste hasret giderirdin ayrilmadan once. bu kadar profesyonelce düşünmemiştim.
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Kermit tutma olum o başlattı bırakın dalıcam bırakın!!! asfdasdf yok şaka maka kalır benim aklım arkada illa o yüzden gitmeden bir nişanı halledip öyle gidicem ki haftasonları ziyarete gelsin bende ev izin falan öyle şeylerden faydalaniim varsa.
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ha tabi gözünün arkada kalmasına neden olucak bi dişi arkadaşın varlığı yeterince şakalı diyosanız o ayrı sdf
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hiç bi zaman olmadı benim anketlerimde
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 synthesizer said: ha tabi gözünün arkada kalmasına neden olucak bi dişi arkadaşın varlığı yeterince şakalı diyosanız o ayrı sdf abi en forever alone seçtim seni az önce.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 synthesizer said: ha tabi gözünün arkada kalmasına neden olucak bi dişi arkadaşın varlığı yeterince şakalı diyosanız o ayrı sdf =(
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 olm ben o postu anlamadım ya. onuncuya okuyorum
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 fede said: olm ben o postu anlamadım ya. onuncuya okuyorum bak fatih şimdi komikli şık yok ya benim ankette şinitzerde şey demiş yani hayatınızda bi kızın varlığı eğer komik olarak düşünülürse falan tarzında bişi demek istemiş
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ama aldatan filan demiş. orasını anlamadım
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kiz arkadasim erasmusa gitti 2 donem sonada ben gittim ikimizinde gozu arkada kalmadi zaten gozun arkada kalcaksa olmasin ole iliski aldatica adam gozunun icine baka bakada yapar
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bu konuda kalmaz ama kıza bir ton borç bırakıp gideceğim için belki o konuda kalabilir
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 küheylan said: erasmus da skor yok yani? oda bi bakis acisi tabe hayatini nasil gercireceginle alakali beraber oldugun insanla uzun sureli dusunuyosan erkek biolojisinde yaklasik 3.5 saniye suren bi haz icin deymez yane
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 erasmus yapıpta skor yapmayan ülkeye geri dönmesin mümkünse
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sevgili iken neyse de evlendikten sonra askere gitmek, daha doğrusu askere gitmeden evlenmeyi göze almak büyük cesaret, hele çocuk sahibi olup gitmek çok çılgınca. yapabilenlerin sabır ve dirayetine hayranım.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kaldı, gerçi giderken ayrılmıştık. Ama sadece manita diil herşeyde kalıo
Öne çıkan mesajlar