hammerzeit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sonunda game over olduk. akademik kariyerime asistan olarak devam eden ben 26 yaşında dünya evine girmiş bulunuyorum. patiden de uzak kalmamın nedeni düğün telaşıydı. hazırsanız müthiş bir duyguymuş bu :]] tek canımı sıkan şey önümde bekleyen askerlik ama ona da bi şekil katlanacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 evlilik: achievement unlocked. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tebrikler,hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tebrikler gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 3 çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Tebrikler, gg no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dasaaa said: 3 çocuk 1'i yolda bile :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 adam hızlı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 öğrencin mi? http://forum.paticik.com/read.php?20,5227254,page=1 hammerzeit said: asistanken 3 kızla beraber olmustum. not korkusu güzel şey arkadaş. hammerzeit said: lisanstaki erkeklerin ağır küfrettiklerini biliyorum ama arkamızdan. :) ulaşamadıkları süt gibi hatunlar yatağında lan! daha ne. :) :) hammerzeit said: süt gibi işte beyle bembeyaz pamık gibi. hayır, biz de öğrenciydik zamanında. yüzümüze bakmayan o kızlar gidip asistanlar karşısında eridikçe çıldırıyodukç bu yüzdendir asistan olmam. meyvelerini de alıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 3. sınıftaki hatuna ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi tahmin yürütürsek büyük ihtimalle hamile kaldı ve gg no re... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 owww busted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 evet müstakbel eşim şu an öğrenci ama bu sene mezun olacak bi aksilik olmazsa. tebrikler için teşekkürler. bir de evlilikten önce yapılan pervertlikleri karıştırmayalım şimdi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hahah owned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hammerzeit said: dasaaa said: 3 çocuk 1'i yolda bile :)-D bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kız hamile çünkü. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dasaaa said: abi tahmin yürütürsek büyük ihtimalle hamile kaldı ve gg no re... bunu yazcaktım emin olamadım yazsammı yazmasam mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Sen de ne leşmişsin arkadaş. http://i.imgur.com/NFcRO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hammerzeit said: kız hamile çünkü. :) beklenen açıklamada geldi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 at yalanı ...iyim inananı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ve hayır. 3 ay önce evlendim ve kız henüz 6 haftalık. ;) sizin içiniz fesat valla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hammerzeit said: 3 ay önce evlendim ve kız henüz 6 haftalık. ;) hammerzeit said: sonunda game over olduk. akademik kariyerime asistan olarak devam eden ben 26 yaşında dünya evine girmiş bulunuyorum. patiden de uzak kalmamın nedeni düğün telaşıydı. hazırsanız müthiş bir duyguymuş bu :]] tek canımı sıkan şey önümde bekleyen askerlik ama ona da bi şekil katlanacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hmmm, normalde tebrikler demek lazım ama sen onun bunun nişanlı kızıyla eğlenen görevini istismar eden bi lavuk olduğun için sana ayrı dilekler hazırladım... Umarım karın seni yıllarca boynuzlar ve ruhun duymaz, çocuğun da zenci doğar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 "Tatar Ramazan" said: Umarım karın seni yıllarca boynuzlar ve ruhun duymaz, çocuğun da zenci doğar lol hhahahadahdahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar