Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ya bu psnde lost pass e tıklayınca system down for maintenance diyor günlerdir. ne iş?
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 yenii acc yaratmaya tıklayınca da down diyor. ama psn networkun yanında yeşil ışık yanıyor sdf
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 öyle bağlanıyor zaten. ben facebook app için diyorum. bi şekilde inala girmiyor.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 tamam çözdüm ya. ama ps üzerinden pass sıfırlayıp çözdüm. komik. pc üzerinden sign up olamıyosun hala.
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yine gg mi ? web üzerinden şifre degiştirilmiyor us psn ile ea acc aynı mail ve aynı şifreydi.hack olayından sonra degiştirilmiş hali hacklenmiş birinin şifresi degişmiş bu sabah.diğernede login olamıyorum webden ps3 ü açıp denicem
mani Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 swtor a üyeliğin varsa eğer swtor hesabı baskın hesap oluyor EA için. onun şifresini kullanman gerekiyor. O yüzden PSN hesabıyla EA hesabı linklenmiş kişilerde ne oluyor bilemiyorum. Onun dışında bugün bakım vardı PSN de.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Red said: yine gg mi ? web üzerinden şifre degiştirilmiyor us psn ile ea acc aynı mail ve aynı şifreydi.hack olayından sonra degiştirilmiş hali hacklenmiş birinin şifresi degişmiş bu sabah.diğernede login olamıyorum webden ps3 ü açıp denicem http://haberoyun.net/?p=435 TAKİP EDİYOR OLSAYDIN SİTEMİ HABERİN OLURDU
Öne çıkan mesajlar