Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ya bu psnde lost pass e tıklayınca system down for maintenance diyor günlerdir. ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 yenii acc yaratmaya tıklayınca da down diyor. ama psn networkun yanında yeşil ışık yanıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ps3 üzerinden oluştur acc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 öyle bağlanıyor zaten. ben facebook app için diyorum. bi şekilde inala girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 tamam çözdüm ya. ama ps üzerinden pass sıfırlayıp çözdüm. komik. pc üzerinden sign up olamıyosun hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yine gg mi ? web üzerinden şifre degiştirilmiyor us psn ile ea acc aynı mail ve aynı şifreydi.hack olayından sonra degiştirilmiş hali hacklenmiş birinin şifresi degişmiş bu sabah.diğernede login olamıyorum webden ps3 ü açıp denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 swtor a üyeliğin varsa eğer swtor hesabı baskın hesap oluyor EA için. onun şifresini kullanman gerekiyor. O yüzden PSN hesabıyla EA hesabı linklenmiş kişilerde ne oluyor bilemiyorum. Onun dışında bugün bakım vardı PSN de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Red said: yine gg mi ? web üzerinden şifre degiştirilmiyor us psn ile ea acc aynı mail ve aynı şifreydi.hack olayından sonra degiştirilmiş hali hacklenmiş birinin şifresi degişmiş bu sabah.diğernede login olamıyorum webden ps3 ü açıp denicem http://haberoyun.net/?p=435 TAKİP EDİYOR OLSAYDIN SİTEMİ HABERİN OLURDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 abi açılış sayfam burasıbenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 adamsın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar