Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Ayıp etmiş sayın bakan, onur kırıcı bir söz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 sayın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 sayın mı? canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Bu arkadasların lügatındaki sayın bizim degerlerimizle pek örtüşmüyor.Apdullah Öcalan itine bile sayın diyen zihniyet kendileride çok farklı olmadıkları için ülkeye verilen zarar konusunda sayın demekte bi sakınca yok onlarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Bir insan üslubunu bozuyor diye senin de bozmanı gerektirmez değil mi ? ben böyle düşündüğüm için öyle dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ben sana bakan olamazsın demedim insan olamazsın dedim Recep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 oy verenlerin hepsinin elleri kirilsin insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 insan? hücreler şans eseri bir araya gelmiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Oy çoğunluğu hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Bilinçli olarak öküz olmaya çalışsa bi insan bu kadar olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 abi cidden ben utandım ya. böyle birşey denir mi? adam ne kadar üzülmüştür, kötü hissetmiştir kimbilir. hayvan herif. bi de sayın diyolar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 senin ananı avradınııı cevaba bak tipini ya kardeş küfür serbest faln olsa ya ayıp ulan yazık günah. .. ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 elinde böyle dengesiz bir rakip var , bunlardan farklı davranıp dikkat çekecekleri yerde anca BAKAN BOYLO DOYOR , BASBAKAN KELLE DOYOR diye bögürüp durur muhalefet sonra da akp niye iktidar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bakan haklı. AKP'ye zeval gelmesin allam kib.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ne yazsam diye düşündüm küfürsüz bir şey bulamadım. Sen anladın onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 şimdi anladım bu adamın ve partisindekilerin neden "doktorlar şöyle şerefsiz böyle paragöz, insan değil efenim bunlar" açıklamaları yaptığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Arkadaşlar kusura bakmayın ama bu konuyu kitlemek istiyorum. Nedeni belli.. Ben bile sinirlerime hakim olamayıp... Oy kullanırken umarım bunun gibi hadiseleri göz önünde bulundurursunuz. Yazık cidden çok yazık... Zerre kadar din inancım yok lakin günah be içim titredi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar