Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düşük sistem oyun tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laptop'um eskidi sayılır. 2ghz dual core işlemci, 3gb ram ve 512mb ekran kartı var sanırım 9600GS olmalı hatta.

Buna uygun son yıllarda çıkan, Japonya ile uzaktan bile alakası olmayan RPG, aksiyon, deneysel falan ne bulursanız tavsiye edebilirsiniz. Minecraft'e biraz ara vermek istiyorum, Portal 2'yi de bitirmeye kıyamıyorum zaten kısacık oyun, şöyle saracak oyun lazım çünkü fazla boş vaktim var
Mesaj tarihi:
Onları oynadım mesela, Metro 2033 de oynadım o da RPG öğeleri eksik de olsa stalker tadındaydı. Benzer oyunlar olabilir.

Europa Universalis'e mi başlasam? Pek anlamam stratejilerden ama öğrenecek bol bol vaktim var nasıl olsa :D
Mesaj tarihi:
git crysis'in ikinci oyununu oyna lan o zaman. nerden bilicez biz neyi oynadın, neyi oynamadın, ne kadar eski, ne kadar yeni olacak. gir gamespot'a filterla cıkıs tarihlerini, ugrastırma bizi.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Sanitarium
Desperados
Robin Hood
Divine Divinity
Gothic
Morrowind
Commandos
Red Alert 1/2
Max Payne 1/2
Diablo 1/2
Syberia 1/2
Monkey Island serisinin remake'leri

ahaha oyunlar güzel de adam pentium 2 350 ve tnt2 ekran kartım var dememişki :D
Mesaj tarihi:
ah zamanında vardı tnt2 hey gidi günler :D

tamam demon's souls alayım o zaman bir ara

istesem de oynayamıyorum msela syberia oynayasım var ama windows 7'dde oynamak için bi yığın işlemyapmak falan gerekiyordui normalde çalıştırmıyo çünkü
Mesaj tarihi:
ee sonuc olarak bu oyunları calıstırıyor. benim dusuk sistem tavsiyelerim bunlar abicim. Crysis 1'i full ayarlarda calıstıran sisteme dusuk diyenin sistem anlayısını seveyim ayrıca.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Star Wars Republic Commando diyeceğim bende. Witcher oyna bir de. NWN2 oyna sonra. Daha eski ama oynamadıysan Gothic serisine kesin bak.
Mesaj tarihi:
Splintercell son iki oyunu oynananir gayet o laptopta
call of duty
battlefield 2
badcompany 2
Oblivion serisi (game of the year edition)
Fear serisi
Neverwinter nights 2
Lara croft guardian of the light.
  • Yeni Oluştur...