nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Laptop'um eskidi sayılır. 2ghz dual core işlemci, 3gb ram ve 512mb ekran kartı var sanırım 9600GS olmalı hatta. Buna uygun son yıllarda çıkan, Japonya ile uzaktan bile alakası olmayan RPG, aksiyon, deneysel falan ne bulursanız tavsiye edebilirsiniz. Minecraft'e biraz ara vermek istiyorum, Portal 2'yi de bitirmeye kıyamıyorum zaten kısacık oyun, şöyle saracak oyun lazım çünkü fazla boş vaktim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 borderlands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 SP olsun bir de, multi'den pek haz almıyorum. PSN düzelince CoD oynarım zaten. Borderlands'in de teması pek hoşuma gitmedi, sarmadı beni yani. Teşekkürler ama yine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 düşük pcde oyun oynanmamalı haha kendimden biliyorum ya mount and blade falan al onu oyna.başka türlü sarmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Abi Minecraft oynuyorum, grafik derdim yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 stalker'ın ilk oyunu gayet güzeldi, diğer oyunlarıda fena değildir büyük ihtimalle, bir bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Onları oynadım mesela, Metro 2033 de oynadım o da RPG öğeleri eksik de olsa stalker tadındaydı. Benzer oyunlar olabilir. Europa Universalis'e mi başlasam? Pek anlamam stratejilerden ama öğrenecek bol bol vaktim var nasıl olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Kötü bi laptopla başbaşa kalsam da baldurs gate oynasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 O kadar da kötü dğeil be aşkolsun :( Sabancı laptopun yok mu onun için sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 vaio var bende almadım laptop ı. kötü demedim seninkine de zaten, keşke zorunda kalsam da oynasam çok istiyorum ama üşeniyorumsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Sanitarium Desperados Robin Hood Divine Divinity Gothic Morrowind Commandos Red Alert 1/2 Max Payne 1/2 Diablo 1/2 Syberia 1/2 Monkey Island serisinin remake'leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Ya çok eskiler ya da oynadım zaten. Abi ezmeyin Crysis'in ilk oyununu hepsi full açık çalıştırıyordu bu makina. Siz 90'lara gittiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 aga son 5 yılda 2 tane güzel oun çıktı biri demon's souls digeri heavy rain. onlar da ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Demon's Souls'u alsam mı diyorum ama işin içine japon girmiş. FF gibi bir JRPG işkencesi istemiyorum. Ama videoları falan Withcer gibiydi aslında. Alsam mı ki bulabilirsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 git crysis'in ikinci oyununu oyna lan o zaman. nerden bilicez biz neyi oynadın, neyi oynamadın, ne kadar eski, ne kadar yeni olacak. gir gamespot'a filterla cıkıs tarihlerini, ugrastırma bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Alakası yok japon oyunuyla hiç uzaktan yakından. Al çok güzel ama zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 toggie said: Sanitarium Desperados Robin Hood Divine Divinity Gothic Morrowind Commandos Red Alert 1/2 Max Payne 1/2 Diablo 1/2 Syberia 1/2 Monkey Island serisinin remake'leri ahaha oyunlar güzel de adam pentium 2 350 ve tnt2 ekran kartım var dememişki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ah zamanında vardı tnt2 hey gidi günler :D tamam demon's souls alayım o zaman bir ara istesem de oynayamıyorum msela syberia oynayasım var ama windows 7'dde oynamak için bi yığın işlemyapmak falan gerekiyordui normalde çalıştırmıyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ee sonuc olarak bu oyunları calıstırıyor. benim dusuk sistem tavsiyelerim bunlar abicim. Crysis 1'i full ayarlarda calıstıran sisteme dusuk diyenin sistem anlayısını seveyim ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Eee 2'yi çalıştıramaz ama işte, eskidi yani gayet, yeni oyunlarda medium-low arası anca çalıştırıyorsa düşük sistemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 sw republic commando Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 dragon knight saga, two worlds 2 ve tabiki işsiz güçsüz adamların ev sevdiği oyun... plants vs zombies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Star Wars Republic Commando diyeceğim bende. Witcher oyna bir de. NWN2 oyna sonra. Daha eski ama oynamadıysan Gothic serisine kesin bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Son 2'sini oynadım, republic commando çok eski geldi ama bakacağım muhtemelen. EU3 iniyo şimdi, oyalar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Splintercell son iki oyunu oynananir gayet o laptopta call of duty battlefield 2 badcompany 2 Oblivion serisi (game of the year edition) Fear serisi Neverwinter nights 2 Lara croft guardian of the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar