Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BJK Yeni Stad Görüntüleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha öne alamazlardı öndeki taraftarın görüş mesafesi kaybolurdu.
zaten ilk koltuklar zeminde

BJK TV nin yeride Eski Açığın altı olucak.

19 Eylül de herkesi bekleriz =)[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
nese sıgmıyoruz olayı bı surelıkte olsun kapandı :)

sevdım walla ben guzel olmusda cok yakın kose lere ya tukurse adam dırek gelır futbolcuya tel de yok gs macında
beklenmedık bıseyler olabılır bence[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
çarşı da uzun mesafe tükürebilen admalar var artık beşiktaş sahasında kanattan atak yemez :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
yaw bızım seyırcı yapmaz ogle sey
tabıı 10 15 puan daha kaybetmezsek . . .[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Mesaj tarihi:
beşiktaşlı taraftar yapmaz belki ama oraya girer bi fenerli-gs lı yada trobzonlu, gider ordan bişi atar adamın tekinin kafasına. ne olucak ozaman? tabiki beşiktaş ve taraftarı suçlanıcak.. bence çok riskli..
Mesaj tarihi:
said:
-Cleglaw-, 14 Eylül 2004 01:07 tarihinde demiş ki:
beşiktaşlı taraftar yapmaz belki ama oraya girer bi fenerli-gs lı yada trobzonlu, gider ordan bişi atar adamın tekinin kafasına. ne olucak ozaman? tabiki beşiktaş ve taraftarı suçlanıcak.. bence çok riskli..

evet haklısın öbür taraftarlar bunu yapacak kadar ezik ve sinsi daarmışım ortalığı karıştırımıışım.Ama demiicem :-p
Mesaj tarihi:
Lama gibi tükürürüm kapalıdan =)
Kimse tükürmez ya.. kim tükürücek. Ama ben Eski açıktan korner atan adama tükürenleri biliyorum.
Ama misafir taraftarın olduğu bölüm kafes yapılıyordu galiba.[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
yok ya koseler cok yakın kose gonderlerıne :) bıseyler olur kesın
of ya edırneyı kazandık ne gelemıycez maclara ben ona yanıyorum[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

• Yeni Oluştur...