Udinen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 http://www.besiktasjk.com/futbol/futboldetay.php?NID=2769 Güzel olmuş hayırlı olsun.Açıkları biraz daha öne yapsalar dahada güzel olacakmış[Bu mesaj Fegro tarafından 13 Eylül 2004 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 evet açıkları birazcık daha öne almaları iyi olabilirdi.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 hayirli olsun, guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 daha öne alamazlardı öndeki taraftarın görüş mesafesi kaybolurdu. zaten ilk koltuklar zeminde BJK TV nin yeride Eski Açığın altı olucak. 19 Eylül de herkesi bekleriz =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 güzel olmuş, canavar akustik olur burda zannımja[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 nese sıgmıyoruz olayı bı surelıkte olsun kapandı :) sevdım walla ben guzel olmusda cok yakın kose lere ya tukurse adam dırek gelır futbolcuya tel de yok gs macında beklenmedık bıseyler olabılır bence[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 hic tel mel yok derbi macinda nolcak misafir taraftar gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 kafes hala oldugu gibi duruyo HAHAHAHAH[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 çarşı da uzun mesafe tükürebilen admalar var artık beşiktaş sahasında kanattan atak yemez :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 şimdi kapasite kaç bin oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 harbiden güzel olmuş stad.. ellerinize sağlık.. bu arada bende merak ettim stad kaç kişilik oldu şimdi? 30000 mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 arkadasin verdigi link te yaziyor... 32000 bin... stad gercekten cok guzel olmus, hadi hayirlisi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 :hmm:[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bu gün lig tvde izledim adam korner kullanırken dibine kadar gelio tribünün çok yakın maçlarda fln atlamasınlarda adamların üstüne[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yaw bızım seyırcı yapmaz ogle sey tabıı 10 15 puan daha kaybetmezsek . . .[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 beşiktaşlı taraftar yapmaz belki ama oraya girer bi fenerli-gs lı yada trobzonlu, gider ordan bişi atar adamın tekinin kafasına. ne olucak ozaman? tabiki beşiktaş ve taraftarı suçlanıcak.. bence çok riskli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Yeni stadımız hayırlı ve uğurlu olsun.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: -Cleglaw-, 14 Eylül 2004 01:07 tarihinde demiş ki: beşiktaşlı taraftar yapmaz belki ama oraya girer bi fenerli-gs lı yada trobzonlu, gider ordan bişi atar adamın tekinin kafasına. ne olucak ozaman? tabiki beşiktaş ve taraftarı suçlanıcak.. bence çok riskli.. evet haklısın öbür taraftarlar bunu yapacak kadar ezik ve sinsi daarmışım ortalığı karıştırımıışım.Ama demiicem :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Demesende öyle anlarlar mrk etme.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Lama gibi tükürürüm kapalıdan =) Kimse tükürmez ya.. kim tükürücek. Ama ben Eski açıktan korner atan adama tükürenleri biliyorum. Ama misafir taraftarın olduğu bölüm kafes yapılıyordu galiba.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yok ya koseler cok yakın kose gonderlerıne :) bıseyler olur kesın of ya edırneyı kazandık ne gelemıycez maclara ben ona yanıyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 korner nasıl atıcaklar :P hakkaten mimariyi yanlış yapmışlar korner atamıyor adam ne komik olur be rezalet =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar