Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 GÜNAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 o değilde ya erkek çıkarsa takıldığı kişi, o zaman parti biter şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Laorx said: Trias said: Adam bekar istediği gibi takılır. Tabi bunu Türk insanına anlatmak zor. Bir de bu işler için çeteye falan gerek yok. Cebinde 400-500 tl si olan parmak kadar wireless kamerayı alır istediği yere takıp izler. Olayın nerede olacağını bilsin yeter. takıldığı kişiye bağlı tabi biraz evli biriyse olmaz 20 yaşında ünili genç kızsa olmaz ama kendi yaşında bekar bi kadınla kasedi çıksa ne yazar, kime ne yani.20 yaşında ünili genç kız niye olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 too old? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 başbakınlığa aday birinin kendisinden 43 yaş küçük biriyle birlikte olması normal mi? torunu yaşında yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ehaha ben anladım demek istediğini de yaş vermek kötü olmuş. yumuşak karın olarak göze batıyor. kendinden çok daha küçük bir genç kız ile görüntülenmiş olsa tepki çekebilir, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 adam bekarsa, kız da eskort falan değilse ve kendi isteğiyle beraberse kime ne? Berlusconi her ay başka mankenle geziyor torunu yaşında hepsi. Hıncal yapınca oluyo da Bahçeli yapınca niye olmasın? Adam bekar, kadın bekar. Adam da istiyo kadın da. Kimin haddine "yok abi yaş var arada" demek? Siz 50 yaşına 60 yaşına gelince hala 22lik mankenlere victorias secret modellerine bakıp "vay vay vay" demicek misiniz? Ha, bağnaz toplum kaldırmaz o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 allaşkına tr'de olur mu abi? bi açığını yakalarlar ise sonuna kadar kullanıverirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Orası öyle de bunun "açık" olarak görülmesi toplumumuzun iğrençliğinden kaynaklanıyor. Ortada açık bişi yok esasında. Ama bu kadar çirkin toplumsal yapıda bunu anlatamazsın, adamı tüketirler bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Milletçe çok çarpık bir namus anlayışımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 tek bu olsa iyi genelde bi çarpıklık var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Genel çarpıklık şu analitik zekamız ve rasyonel düşünme yeteneğimiz fındıklı french press kahveden pek fazla değil. Anadan babadan ne görürsek o doğru, aksi bişey söyleyen de namussuz zındık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 zamanında güzel kilit vuruyorlar kafalara, şanslı ve bir o kadarda bilinçli olan küçük bir yüzde bu kilidi kırıyor ve sorguluyor. ama sorgulamamalıyız, bizim için sorgulama işini yapabilecek büyüklerimiz varken ne haddimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 pasta yozlaşmak hoş birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Al işte. Ne demek yani yozlaşmak? İnsanların çüküne karışmamakla poponu açıp gezmek arasında bir çizgi tutturamıyor musun hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 yozlaşmanın övünülcek yanı varsa övün canım.taklit etmek hoş birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Değil tabi, 300 yıldır anamızı babamızı taklid edip aynı şeyleri yapıyor olmasak bugün öss de kopya dağıtan şerefsizler istifa etmezken bekar bir adamın seks kasedi çıktı diye zorla istifa ettiriliyor olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 kasette matematik dersi veriyor muymuş? -ıııhhhhh -etti mi dohuzzzzz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 lisedeyken bi arkadaşla dinin gereksizliği hakkında konuşuyoduk. sonra bi fetocu bi eleman duymuştu bizi. sen kimin allahına laf ediyon lan diye bağırmıştı bana. olay büyümesin diye senin allahın değil kendi uydurduğum bi dinin allahı dedim. (daha çok kızdı ben böyle diyince :( ) sonra gidip müdüre şikayet etmişti beni. müdür de 2 saat fırça atmıştı bana inanmıyo musun lan sen falan filan diye :( aklıma geldi yazayım dedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 böyle bir cahillik ancak tahsille mümkün sanırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Ben de din sınavında allahın 99 isminden 3 ünü yazınız sorusuna adımı yazıp baya azar işittiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Özgürlük, özel hayata saygı ve haddini bilmek konusuna yozlaşmak olarak bakmak işte tam olarak bahsettiğim iğrenç ve dar görüşlü toplum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 demokratik mekanizmalar islemediginde %100 guvenli tek koltuk sokucuyu kullanin! the kaset! http://videonuz.ensonhaber.com/thumb/deniz-baykal-in-istifa-konusmasi.jpg 1 nisan sakasi gibi resimdi su kaset cikmadan once, gercek oldu baykali bile koltuktan sokebiliosa, kasetin turkiyede koltuktan sokemiyecegi siyasi yoktur bu kadar net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ya anne babadan öğrenilen şeyler vardır,birde toplumdan ve eğitimle kazanılan.bir insan bir toplumda bir iznelim bırakıp,bununla zıt bir görüntü çıkarsa' etik' olarak ters düşeceği için istifa etmesi normal.evli yada bekar farkmaz,biraz senin toplumda çizdiğin profille alakalı.işin seksle alakası yok,toplumdaki imaj konusu bence.tarkan uyuşturucu yakalattı yada deniz seki hapis yattı , seks kaseti yakalatmış kadar mantar olmadımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar