Deathblade Mesaj tarihi: Mart 21, 2001 Mesaj tarihi: Mart 21, 2001 Kara Büyücüler olarak senin yanındayız, Bilki sana gereken moral kendi içinde saklıdır,önemli olan onu bulmaktır.İyi şanslar savaşçı, Paladine seni korusun,Mishakal kutsasın, Saygılarımla...
Kumadam Mesaj tarihi: Mart 21, 2001 Mesaj tarihi: Mart 21, 2001 Geçmiş olsun; Bu noktada söylenecek fazla bir söz yok, hangi hastane'de yatacaksın bunu öğrenebilirmiyiz, eğer bunu öğrenirsek en azından bir ziyarete gelebiliriz. Sanırım bizi kapıdan kovmazsın :-), Sen hastabakıcılarıda merak etme iki büyücü, bir tamer ve olabildiğince çok şövalye ile geliriz, kolay kolay bize dokunamazlar, Hangi hastane'de yatacağını öğrenmek konusunda ciddiyim, sakın umursamazlık yapma. Şimdiden iyileşme sürecinde moralini salim tut. En kısa sürede aramıza dönmen dileklerimle,
Miroglu Mesaj tarihi: Mart 21, 2001 Mesaj tarihi: Mart 21, 2001 Çok geçmiş olsun yeniden aramıza dönmen dileğiyle
SilverKnight Mesaj tarihi: Mart 21, 2001 Mesaj tarihi: Mart 21, 2001 arkadaşlar lütfen mesajları yazdıktan sonra bir kerecik daha okuyalım post etmeden önce, amacından sapmasın... anlayışınız için teşekkürler... BlackRose [ Bu mesaj BlackRose tarafından on 2001-03-22 00:29 tarihinde editlenmiştir. ]
Seif Mesaj tarihi: Mart 22, 2001 Mesaj tarihi: Mart 22, 2001 sımdıden bende gecmıs olsun dıyorum bır de acaba BladeSinger bizim BladeDancer mi onu merak ediyorum lutfen acıklarmısınız :-? :-?
karakedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2001 Mesaj tarihi: Mart 22, 2001 bladesinger ile iletişime gecebilecek arakdaslar var mı aranızda ? hangi hastaneye yattıgını ögrenebilecek yada ?
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 31, 2001 Mesaj tarihi: Mart 31, 2001 10 gün oldu hastaneye yatalı, haber alanınız var mı bilmiyorum ama eğer varsa buraya yazsın biz de gidebilirsek gidelim yanına... veya haber alamasak da buradan ona destek vermeye devam edelim bizi duyamasa da... az zamanı kaldı dönmek için şafak 20 olması lazım dediğine göre ;-) işallah bize sevindirici haberlerle döner... yanındayız BladeSinger... *Flam Sanct* *In Vas Mani* *An Nox* *Vas Uus Sanct* *Rel Sanct* *Vas An Nox* ve son olarak, *Ort Por Ylem*
KAPTAN Mesaj tarihi: Mart 31, 2001 Mesaj tarihi: Mart 31, 2001 Gerci seninle hic tanısmadık ve belkı hıc karsılasmayacagız da ama acil sifalar olsun en kısa surede tanısmak dilegiyle... KAPTAN
XPrawler Mesaj tarihi: Mart 31, 2001 Mesaj tarihi: Mart 31, 2001 Hoşçakal Dostum... Umarım iyileşirsin... :-D
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Blade iyileşti mi acaba bileniniz var mı?[hline]deep.
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Şuan aramızda olmamasının tek sebebi öss belası, onun da tedavisi yok (-8[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 harbi iyilşeti mi len basını okudum üzüldüm sonunda sewindim ne ilkginç topictir.[hline]POPÇULAR DIŞARI !!
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=599 :) İyileştiği haberini de buldum ok.[hline]deep.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ben de endişelendim bir an neden yukarı çekildi diye.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ehh 2 sene önceki topic bu, yanıltmayalım insanları kendisi öss'de ilk 3'e giremediği takdirde linç edilecektir tarafımdan[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Öeh, Deep bittin sen. Ben görmemişim bu topici zamanında, sazan gibi tarihlere de bakmadığım için kaynar sular döküldü birden. Aman yaf, geçmiş olsun Blade. Hoş, olmuş bile zaten =]
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Eeö şey ben sadece iyi olup olmadığını sormuştum hatırlatma mahiyetinde yani :)[hline]deep.
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 geçmiş olsun laptop yokmu hastanede?
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 chemical ı kanatlı sazan ilan ediyorum ben[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 En kısa zaman iyileşip aramıza katılman dileği ile bizim burdada bi arkadaş senin gibiydi ... Ve yendi hastalığını Şu an Turp gibi Kendine Çok dikkat et dostum moralini yüksek tut arkadaşım öyle yapardı... Senin için dua edicem... 1 Ay sonra görüşmek üzere[hline]Gezinen bir gölgedir hayat, gariban bir aktör Sahnede bir ileri bir geri saatini doldurur Ve sonra Duyulmaz olur sesi, bir masaldır Gürültücü bir salağın anlattığı Ki yoktur hiçbir anlamı. W. Shakespeare - Macbeth
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 gawain; arkadas iyilesmis bu topic 2 sene onceninmis bilgilerine...[hline]YesFeaR[i] Bcoz The fear is in the eye of beholder[i]
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 gawain de aynalı sazan.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Öne çıkan mesajlar