Canbaz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bu ne abi? Tikiler tanışmak konusunda artık sanal alemdede bir yenilik yaptı yonjayı kurdu! Helal olsun mükemmel bir zeka yapmış... Ama kuran tiple tanışmak isterdim ama nasıl birşeylede tanışacağımı biliyorum. Erkek, abaza, fazla mastürbasyondan sivilce dolu bir surat, gözlük, kısa boy, ve 70lerden kalma devasa yakalı gömlekler giyen bir tip.... Abi Türkiyeye noluo ya?[signature][hline]Canbaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 sana noluyor ? balon dolmadan bütün bölümlere konu mu açıosun :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Türkiyeye üç yüz beş yüz oluyor malesef[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Sitenin kurucusu olan Kerim Baran, Robert kolej sonrası ABD de Northwestern ve Harvard mezunudur. Oracle bünyesinde bir süre çalıştıktan sonra Türkiyede Ata Yatırım' a danışmanlık yaptı. Daha sonra kendi Software şirketini Amerika' da kurdu. Şirketin Türkiye' deki ortağı aynı zamanda reklam ajansının sahibi Orkun Tekin ise İstanbul üniversitesi ekonometri ve Yeditepe MBA' den sonra 98-2002 yılları arasında, Comnet ve Sim Net şirketlerinde satış pazarlama uzmanı, müdürü ve direktörü olarak çalıştı. 2002 yılında ReklamZ' yi, 2004 yılında Masa Tanıtım Reklam Ajansını kurdu ehh pek te dediğin gibi bi adama benzemiyo sanırım.. said: Üye sayısının % 5 : Evli % 18 : İlişki içerisinde % 77 : Bekar % 46 : Kadın % 54 : Erkek % 79 : Türkiye’de yaşamaktadır % 90 : Türk’tür [signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. [Bu mesaj Chiptech tarafından 12 Eylül 2004 04:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 kıskanıp yonjaya bok atmayın bakem[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Canbaz bi sakin ol kardeşim bu ne şiddet bu ne celal :) Daha balonlar patlamada çeşitli forumlarda saldırmışssın etrafa ehe[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 hehe bende uye oldum oraya 1-2 resim flnda koydum ama sitenin tiki oldugu nereden anlasılıyor arabalarıyla resim cektiren elemanların arkadaslarına bir bakın offf ya sanal alemde bile hatunlar arabaya bakıyor işimiz var gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bende sevmedim hiç çöp müsünüz çattırıyosunuz kendinizi kardeşim ?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 hah iyi hatırlattınız bende üye olcaktım lol[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 valla bi arkın zoruyla bi account aldım yonjadan ama şimdiye kadar kullandıysam noolim... ama baya bi aksion war o sitede herkes bişiler yazıo birbirine falan... anlayana....[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 paticik.com - çöpçatan bölümü açıp rakip olalım! *!ara gazı verir* *!forumda sazan avı*[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canbaz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 COLDWİND +5 MUAHUHAUHAUHAUHAUH![signature][hline]Canbaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ya bu yonja'ya bnm fotomu fln koymuşlar.Birde altınada telefon numaramı vermişler şerefsizler.Bi bulursam geberticem.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yonjaya kafam girsin[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ’ ne anlama geliyo?bende mi problem var da bozuk cikiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Laistragon, 12 Eylül 2004 17:40 tarihinde demiş ki: Ya bu yonja'ya bnm fotomu fln koymuşlar.Birde altınada telefon numaramı vermişler şerefsizler.Bi bulursam geberticem. tuh ben yapcaktım benden önce yapmı$lar.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ha bu arada biri bana yardım etse çok sevincem. bu yonja nedir? mantığı insanların birbirleriyle tanışması arkadaş olması değil midir? peki neden tüm kızlar "heeyt! sadece tanıdıklarım request yollasın, başkası yollarsa aaaazını yırtarım uleeeyn!!" modunda takılıyor orda? sitenin mantığı "kız ve erkek bulun arkadaş olun" değil de, "okul arkadaşlarınızla gizli gizli takılın" mıdır? request yolladığım, bırak kızı, neden bir erkek bile accept etmez? yonjanın mantığı "arkadaşlık" olmasına rağmen, bu olay nedir? acaba ben mi yonjanın girişindeki yazıları vs yanlış mı okudum? yoksa aslında orda "sadece okuldan tanıdığınız insanları ekleyin" tarzında bir yazı mı vardır? bir uyuz oldum valla bu yonjaya, bi antipati oluştu bende.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Eylül 2004 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Girdim gördüm hiçbir işe yaramayan site olduğunu anladım. Sadece okuldan bi kaç kişiyi buldum.Zaten bi kaçının numarası vardı =) burası daha çok çiftleştirme mekanı değil. Daha nezih bi ortam oluyor. Ama; İtiraf.com/Arkadas siberalem açıkcası fuhuş yuvası olduklarından şüpheleniyorum. ki itiraf.com dan süper hatunlar bulunuyor =) deneyin derim ben aptal oluyorlar ama iyi kızlar hepsi[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bu işler boş işler...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 @bonec: fuckbuddy bulma imkanın çok fazla.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 salla birşey bulmak istemiyorum da, amacı öyle olan sitenin böyle olması çok tuhafıma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ya yalan dolan bu çöpçatan'lık siteleri. Kendi fotomu koysam gören kaçar zaten :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Chiptech, 12 Eylül 2004 04:49 tarihinde demiş ki: said: Sitenin kurucusu olan Kerim Baran, Robert kolej sonrası ABD de Northwestern ve Harvard mezunudur. Oracle bünyesinde bir süre çalıştıktan sonra Türkiyede Ata Yatırım' a danışmanlık yaptı. Daha sonra kendi Software şirketini Amerika' da kurdu. Şirketin Türkiye' deki ortağı aynı zamanda reklam ajansının sahibi Orkun Tekin ise İstanbul üniversitesi ekonometri ve Yeditepe MBA' den sonra 98-2002 yılları arasında, Comnet ve Sim Net şirketlerinde satış pazarlama uzmanı, müdürü ve direktörü olarak çalıştı. 2002 yılında ReklamZ' yi, 2004 yılında Masa Tanıtım Reklam Ajansını kurdu ehh pek te dediğin gibi bi adama benzemiyo sanırım.. hahahaha robertten harvard a gidecek? hemde inek sivilceli olmayacak ahhahahaha[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ulan ismi garip geldi bana yonja ısınamadım kız bağlamak için girdik baktık selam sabah veren yok.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Laistragon, 12 Eylül 2004 23:07 tarihinde demiş ki: Ya yalan dolan bu çöpçatan'lık siteleri. Kendi fotomu koysam gören kaçar zaten :D :p[signature][hline]Pati Pati Paticiklerrrr Mutlu Mesut Ailelerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar