alkansas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Hao said: bo ile daha yüksek dmg ler görebilirsin fakat chosenı offensive-defensive daha efektif kullanabilirsin. Cevap için teşekkür ederim. Peki gear,tactik,morale ve skill seçimim hangi yönde olmalı?
ismetto Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Maydonoz olucam konuya :) Dps Chosen aç ölmekten bık... başka chara geç.. Özeti budur. :))) Chosen Dps şekli şemali süper ona lafım yok. Parti bulamazsın tank olmadan dps i çözemezsin zaten ölmen bir kaç saniye sürecektir ki sanmıyorum WE ler Maralar Choppalar dururken biri Dps Chosene heal atsın. Artık herşeyin defansifi makbul.. Slayerler W.Hunterler Defansif olmuş ey be güzel kardeşim al eline kalkanını ölme.. Arkadaşlarda yazmış partinde arkan sağlam olur vs.. Chosen %100 Tank classıdır Buffları hiç bi charda yoktur. Tank oldummu ölmez yavaş öldürür. Guardlağı adamı öldürtmez.. Benim önerim dps yapmak istiosan aç Mara..
savas33 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Hocam Chosen 'ı bıraktım bir arkadaşın önerisiyle BO açtım şuan 9/11 lvl oldum ve Blacklist Guılde 'e girdim akşam oynarken ismim Trakas
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 olamaz tra ile başlayan tek dandik nick benimki bu oyunda cabuk değiştir o nicki :P
savas33 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Heheh valla hiç aklıma gelmedi hocam yoksa açmazdım :) ama artık çok geç.
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 öyle çok rp yapan biri değilim. ama nedense böyle mmo oyunlarnda girdiğim guildın tek ırk olmasını istiyorum hep :) mesela green-skin guildı veya chaos guildi. bi ara t1 rvr de görmüştüm bi guild. savaşa giriyorlar. black orc u choppa sı vs.. güzel geliyor bana.
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 da fat squigs vardı bi ara nornda.
Hao Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 hala varlar fakat pure race değiller. norn destro pugları :p
Öne çıkan mesajlar