wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Dıptıs gıptıs o parti benim bu parti senin şu parti ikimizin bebeyims diye gezemessin tanıdığın yoksa ama haftasonları içmeye falan gidiyoruz arada biz. Bir de neredeyse her hafta maç yapıyorduk halısaha numan insanı ban yiyince yalan oldu maçlar :/ Açın numanın önünü yea maç yapamıyoruz O_o not:biz dediğim kim fikrim yok ama ben gidiyorum düzenli gelebilirsin sende fsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 havalar bi ısınabilirse artık her yer bar olur zaten. dışarda içmek ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 abi çılgın mısın antalya'da dışarda içemiyoruz, Ankara'da daha zor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 çankaya'da ismet inönü bulvarı civarlarında bi yerlerde çalışacağım yer. updıs kıştıs nedir ya hiç işim olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 küheylan said: abi çılgın mısın antalya'da dışarda içemiyoruz, Ankara'da daha zor gibi. ankara insanı kar yağarken bile dışarda içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 küheylan said: abi çılgın mısın antalya'da dışarda içemiyoruz, Ankara'da daha zor gibi. Canım sıkılınca evin yukarısında çok güzel bi park var, gidip 1-2 götürüyorum. Daha bi Allahın kulu birader nabıyorsun sen bakayım burda demedi bana. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 gayet içiliyo, bira ısınmıyo en iyi tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ocakta amfiden kovuldum antalya'da bi akşam, geçen yine gittiydim antalya'ya, bira alırken aman diyim ceza alırsın diye uyardı yine aynı yerdeki market sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Bizde deniz falan yok ya, denizleri yok bari rahatça içebilsinler diyorlardır belki afhjaghsdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Bone said: küheylan said: abi çılgın mısın antalya'da dışarda içemiyoruz, Ankara'da daha zor gibi. ankara insanı kar yağarken bile dışarda içer. bak bu doğru.. özellikle karda birbaşka zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ankarayı beğendim yahu =) dün ama inanılmaz yoruldum,atakuleden kızılaya yürüdüm,oradan dolmuşla armadaya,armadadan yürüyerek tekrar atakuleye döndüm ölüodum artık yorgunluktan her yerim ağrıyor bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ne yaptın müdür sen armada'dan atakule'ye yürünür mü o yokuş, mesafe yazık etmişin kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 evet fena oldu ama olsun bi yeri tanımak için gezip görmek gerekir diye düşünenlerdenim de ilk geldiğim gün 8 saatlik yolculuk üzerine yürümek pek akıllıca olmadı bugün anlıyorum bunu,ee şimdi hafta sonu içilebilecek neresi var bu taraflarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ne taraflardasın ki ? genel olarak cuma c.tesi tunus tunalı iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Akşama toplaşalım 2 tek atalım bence güzel olar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bugün gelememem şahsen de bi ara yapalım onu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bone said: küheylan said: abi çılgın mısın antalya'da dışarda içemiyoruz, Ankara'da daha zor gibi. ankara insanı kar yağarken bile dışarda içer. en son kar çılgın gibi yağdığında olgunlar da içmiştik, kafalar güzel, olgunlarda aşaaa kayan arabalara deynekçilik yapmıştık fln :) ankara ii ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 çankaya hoşdere cad taraflarındayım hafta sonu herşeye açığım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 overall a fln da yakınsın, fena sayılmaz ama gitmeme yeminim var tavsiye etmiyorum o yüzden :) sen bestekar a git, corvusta otur 2-3 bişi iç, bi hatun bul bi alt kata in hopla zıpla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Madcat said: ankarayı beğendim yahu =) dün ama inanılmaz yoruldum,atakuleden kızılaya yürüdüm,oradan dolmuşla armadaya,armadadan yürüyerek tekrar atakuleye döndüm ölüodum artık yorgunluktan her yerim ağrıyor bugün. geçen mesaj atmıştım sana ankaraya geldin mi diye, niye söylemiyorsun yav? gezdirirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 daha dün geldim yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Madcat said: ankarayı beğendim yahu =) dün ama inanılmaz yoruldum,atakuleden kızılaya yürüdüm,oradan dolmuşla armadaya,armadadan yürüyerek tekrar atakuleye döndüm ölüodum artık yorgunluktan her yerim ağrıyor bugün. abi naaptın sen ya okurken yoruldum. hadi atakule-kızılay neysede, armada-atakule ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Madcat said: daha dün geldim yahu =) olsun, 24 harizanda yollamışım facebookta. gelirken PG çay getir diyecektim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ankara'da eğlencelik bi melih gökçek var başka bişicik de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 esas işkence olarak melih gökçek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar