benjani Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 lordum key pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 çocuğumu keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 sonra da ben blackicei keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ikimize atsın böylece kimse kimseyi kesmemiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ben isterim ama tanıdığına verirsin heralde. mantıklı olan o sonuçta :( belki için cız eder de sevindirirsin beni diye ÇOK istediğimi bilesin o keyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bir başka durum da burda BENEBN KEY KESERIM diye dolaşan insanlar dota2 komunitesini bozacak resmen. atma bence onlara. sessiz sakin. oyun oynamaya gelen saygılı insanlara at. tabi benim tavsiyem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Black-ice said: ikimize atsın böylece kimse kimseyi kesmemiş olur zaten ilk biz geldik, first come first serve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Abi çok istiyorum foruma key dağıtmak, hala uğraşıyorum daha fazla key için, kontak halindeyim adamlarla ama cevap yok henüz. Uğraşıyorum daha fazlası için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 allah razı olsun kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 adam daha kendi 3 saat oynamamis, faydasiz betaci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 nette beta keyi olan herkese 2 beta key daha geldiği söyleniyor. e artık düşer belki bize de hadi atın len diğer oynayanlar! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ya tam bizim anket adamların database e girecekken hata olduysa ve işleme alınmadıysa bizim anketler. ondan gelmiyor ise. kesin ondan gelmiyor ya bana. yoksa gelirdi :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 forum olarak başvurup 2-3 key yarışmada dağıtacağız dense olmuyor mu? bir çok community var bu şekilde azda olsa dağıtan onlar nasıl yapıyorlar tanıdıkları filan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ya lath üstünden heriflere foruma verilmek üzere 15-20 key verilsin (ya da kaç ise artık) gibi bir istek ulaştırsak. eski dota tayfası var vs vs. söyleriz bişiler artık. yılların oyun forumu olmamız bi işe yarasın artık. Özel mail ile filan bildirsek sallamazlar mı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bu mailden atan diğer bir kaç bin kişinin arasından sıyrılabilecek miyiz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 valve'in adresini bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 adamlarda elbet türkiye hakkında yada türkçe bilen birileri vardır girerler foruma bakarlar valve bu kesin bu konuda uğraşan birileri vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 key.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 beyler 50 dolara satan bı eleman var baglantı saglayabılırım ama bence pahalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 up adam satmadan ılgı cekeyımde belkı almak ısteyen olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Ben direk pati için contest yapmak istediğimizi söyledim adamlara önceden birkaç kez. Direk adres falan vererek, anlatarak falan. Tekrar deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Yeni insanlara key atmak yerine öncekilere 2 key vermek de güzel işkence yöntemi tebrikler valve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 RaidenXelRu said: beyler 50 dolara satan bı eleman var baglantı saglayabılırım ama bence pahalı... 50 dolara beta key satmak nedir ya, ruh hastalığı tamamen. kafa türk kafası olunca "insanlara nasıl geçirebilirim, nasıl sömürebilirim" e çalışıyor sadece. adam tanıdığınsa iyi sövdüm ama kusura bakmasın artık, kızdırdı beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 key kalmadı değil mi elinde fazla? ciddiyim yapmadığım şey giremediğim contest kalmadı lath ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar