Meov Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ya bir şey sorucam, bizim bir arkadaş var çeviri takımında, ona invitation atmış valve, 2 kişiyi invite edebiliyor ya, o invitationları nereden atıyor bir söyler misiniz? görememi arkadaş. umarım oynayacağım sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 birini bana veriyosa söyliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Meov said: ya bir şey sorucam, bizim bir arkadaş var çeviri takımında, ona invitation atmış valve, 2 kişiyi invite edebiliyor ya, o invitationları nereden atıyor bir söyler misiniz? görememi arkadaş. umarım oynayacağım sonunda. Dün 5 key dağıtıldı daha çevisi sunucusunda olup da betaya girmeyenlere. Ekstra key verilmedi bildiğim kadarıyla. O yüzden veremez. Steam envanterinden kontrol edebilir. Steam profilinde sağda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 tamam bir sorayım ya teşekkürler derviş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 LethE said: birini bana veriyosa söyliyim :D olsa zaten 2 hakkımında forumdan insanlara vericem ben ama yok işte deli oldum ya. bu arkadaşta varsa eğer invitationu bana ve oda arkadaşıma atacak yoksa hemen söylerdim bir arkadaş daha var diye :) dervişin dediğine göre invitation yok büyük ihtimalle adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 envanterde flm yokmuşta bilmiyorum bakacak arkadaş işte zaten kafasını silktik adamın ya :) derviş seni tanıyormuş bu arada bak mutual friend buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Haydi dürt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Necrolyte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 fikrimizi söyleyebiliyor muyuz acdervis? "zafer dire'ın" bence çok hoş olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 evet, dire'nin olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 mardox said: fikrimizi söyleyebiliyor muyuz acdervis? Niye söyleyemeyecekmişsiniz? =D O benim de gözüme battı. Orijinali "Dire Victory". Bakarız, bir alternatif buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 abi bu key alanların ortak noktası ne. Sanmıyorum ben fazla random dağıttıklarını. Steamde çok fazla oyun alanlara falan dağıtıyo olabilirler. Burda key alan arkadaşlar steam'de aktifmi mesela? Yada ortak noktaları ne bu arkadaşların? :D Aslında bunları bilsek belki şansımızı arttırabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 kosper bu mantıkla bayağı para harcayabilirsin söyliyim :D hele bi de birileri steamden alışveriş yapanlara yolluyorlar diye bir spekülasyon yapmışsa binlerce oyuncu para saçıyordur şu anda steam'de.. aslında iyi iş ha, adamlar dotayı bedava satıcak ama satana kadar bayağı kazanacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerlink Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 betaya girdim beyler sizinle paylaşayım dedim o kadar sinirlendim steam acountumu veriyorum dedim valve duydu sesimi darası başınıza acayip mutluyum emailime key geldi sevgili bir arkadaştan ve indiriyorum şu an :D alın buda ss Uploaded with ImageShack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Silerim ben bu konuyu ama. Ayıp değil mi arkadaşım, herkes oruç burada =P Silme değilde, Dota 2 konusuna atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 yıl 2011 oldu hala 1mb ile dl yapamıyorum abv ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Imvoid Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 silin şu konuyu ya adamın dota 2'yi dl edişini gördüm :/ yollayın işte bi invite sevindirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Ya artik.. Arkadaslar biri invitation atmak ister mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 abi nolur bana da gelsin nolur lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Key verene garbage'da maksimum özgürlük sözü veriyorum. /xaenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bu gece beta key dağıtımı olucakmış diye bir söylenti var, kaynakda rus bir çevirmen valve için çalışan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 http://www.derinkulis.com/images/news/yagmur,-yagmur-duasini-iptal-ettirdi--14667.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 şu mübarek günde bir key nasip olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Beta Key için 100 TL veriyorum duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar