Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 e-sport scaling için engel değil ama. HoN yyapıyor sanırım, LoL yapıyor, e-sport içinde de yerleri var. Çok büyük ama UI gerçekten. Tipi önemli değil benim için o kadar ama 1366x768 oynuyorum, daha çok screen space istiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ya o değilde map editor (turret defense bla bla) gelirse şu oyunla birlikte hemen, işte o zaman ağzımdan salyalar çıkabilir. Ama öyle birşey sölediklerini hiç hatırlamıyorum, umarım ilerde gelir. Hon bu konuda fena ters köşeye yatırdı bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Cuce said: e-sport iddaaları varsa addon'a izin veremezler. hon'da bu olayi guzel yapmislardi addon a izin var ama turnuva modu mu ne vardi onda hic bi addon calismiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 UI değişecektir, feedbackleri değerlendiriyorlar deli gibi. Anti-Mage en beğenilmeyen hero'lardan biriydi. UI'yi genel olarak seviyorum ben, benim için eksileri üst barın kalın olması (ortada ki hero portraitlerinden sonra incelebilir), Aşağıda boş alanların olması ve genel olarak çok alan kaplıyor hissi vermesi. Ama dizaynı ve temizliğini sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Abi Valve'ı seviyorum ben ya: http://www.dota-two.com/dota2-model-redesign Feedback'leri dinleyip hemen değiştiriyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 LathspeLL said: Abi Valve'ı seviyorum ben ya: http://www.dota-two.com/dota2-model-redesign Feedback'leri dinleyip hemen değiştiriyor adamlar. Mirana'nın kaplanı çok zayıf hiç güzel görünmüyor. Beastmaster'ı görünce aklıma Drogo geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Zeus ve Anti-mage'e değişiklik şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 earthshaker ultiyi düzeltmişler iyi olmuş.mirana kaplanı çok zayıf biraz kilo alsa büyüse güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 earthshakerde değişsin oda kötü olmuş bence. Çok kötü hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 sence kotu olmasi pek onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Ne olmuş yani önemli değilse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 degismez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Piki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 bencede cirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 o zaman değişebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ES'ın sırtında lego mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 es berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 e wc3 tauren model iinanılmaz iyi olduğu için zaten zor biraz onun yanında iş yapması. earthshakerın sesi tauren sesimiydi dotada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 http://i.imgur.com/64r4Z.jpg Lion'ıda değiştirmişler, en sevilmeyen tip ondaydı, şimdi daha iyi olmuş. http://www.playdota.com/forums/537046/models-new-engimanew-wd-new-lion-new-lich/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 lion u değiştirdikleri iyi olmuş gerçekten çirkinliğin tabelasıydı herif bide raijin i kolombiyalı uyuşturucu kaçakcısı yapmasalardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 daha oyun cıkmadan valve&icefrog'un farkını gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Aynen, daha oyun çıkmadı, turnuva sonrası feedback'ler ile tonla şey eklediler/değiştirdiler. Mesela yeni başlayanlar için "Skill range indicator" (Tabi ki kapatılabiliyor.): http://i.imgur.com/ZHSmCh.jpg Valve ve IceFrog ÇOK ÇOK iyi. İki gün önce IceFrog'la karşılaştım chat kanalında heh, konuşmaları dinledi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Hon'da banliste alınan adamla tekrar aynı takıma düşüyorsun. Dota 2 de adam gibi yaparlar umarım banlist vs. O skill range bir süre sonra hiç açılamamalı ama. Ne bileyim 50 oyundan sonra açılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Muhtemelen sadece skillin üstüne mouseover olunca çıkıyordur, radius'u hakkında bir fikir versin diye. Sanmıyorum hep açık olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Lol'deki gibidir, skilli atarken Q W E R 'e basıp skill atana kadarki sürede görünüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar