KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 DoruK said: KosPer said: Dota'nın klonu olmasını geçtim zaten.hayatında hiç lol oynamadığı ya da 1 kere denerken beceremeyip rage quit çektiği ne kadar da belli hahahah yerim seni. yazdıklarımı iyice oku sonra konuşalım ok? LoL'ü yeterince oynadım ve ne yazıkki LoL becerilmeyip rage quit atılmaya sebep verebilecek yeterlilikte bir oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 stimpak said: off tdleri ben de istiyorum. green sadece yemeğe az kaldıysa, ve rahatlıkla quit yapabileceğim için girerdim. element, zart zurt bisürü td vardı daralınca giriyoduk. element td sc2'de var ama sc2 alamayacak kadar fakir olduğumdan oynayamıyorum :/ poke the ogre, run kitty run, pudgewars falan oynamak istiyorum. bi harita daha vardı adını hatırlayamadım şimdi, bombayı birbirimize kitlemeye çalışıyoduk, her round biri eleniyodu falan. PASS THE BOMB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 abi şu internete sızan görüntülerden sonra hayal kırıklığına uğrayan bir tek ben miyim? trailera bakıp millet "oha süper oyun olcak" diyor da, oyundan bir görüntü var da ben mi kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Valla açıkcası trailer'ı screenshotlarla kıyaslarsam, benim için daha büyük hayal kırıklığı oldu trailer. 1 gün kaldı durun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Mr. Hayalkırıklıklarını LOL'e alalım sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 öfff lol olayının bokunu çıkardınız ok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 trailer bok gibi, bişey de anlaşılmıyo karman çorman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Valve'da çok rezil firma. Pudge hiç olmamış, kanca falan nedir. Oyunda doğa ortamını yeşil yapmış, yeşil doğa mı olur? Life sucks ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 adam para aliyor LoL developerlardan, benden sana kocaman bir LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Beğenmeyip sivrilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 valve yancılığı yapmaya gerek yok, valvea kıyak olsun diye kötüye iyi mi diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 maçlar kaçta bilen var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Sparkcaster said: trailer bok gibi, bişey de anlaşılmıyo karman çorman demek anlaşılmıyo lan anane misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ne agladınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ben begendim, LoL de guzel, HoN da guzel buda guzel olcak hepsini oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 tunca said: dota2>=dota>hon~lol dota2>dota>hon>lol diyorum ben de. hon ve lolde çok karmaşa var. böle textür textür gözler mahvoluyor. lolu hiç sevemedim hiç ısınamadım hiçbirşeyine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 nekadar hassas adamlarsiniz ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 alışma meselesidir abi aslında belki de dotada da 5v5 aksiyonda 30 tane büyü atıyorlar ama anlıyorum nerede ne patladığını 20 yıldır oynadığım için. honu daha çok seviyorum zaten o yüzden ama lol'ü hiç sevemedim. çok uğraştım hep çıktım oynayıp oynayıp. arkadaşlarımın hepsi dotayı bırakıp lole geçti ben bi geçemedim gitti. ama şimdi herkes dota2ye gelecek orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ee tamam iste mesela su an bende hon oynarken kim ne yapiyor, ne oluyor hepsini anliyorum bu oyunla alakali bisi degil ki zaten dota tarzi oyunlar tarzlarindan dolayi hizli gelisen oyunlar yani combat esnasinda o yuzden nekadar cok oynarsan okadar alisiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Alışma meselesinden daha derin konu bence. Ben mesela hala LOL'e katlanıyorum LVL11 oldum ama hala bazen ekranda ne olup bitiyor çözemiyorum. Hala oyuna alışamadım. Ama HON'a girdiğim ilk oyunda çok rahat kill aldım, baya iyi oynadım yani. Şöyle diyeyim, HON'un grafik motoru CS: Source ise LOL'ün ki Condition Zero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 O ondan iyidir bu bundan iyidir , şu kötü olmuş bu güzel olmuş gibi konular tartışılabilir muhakkak , fakat herşeye rağmen en büyük kitleye dota 2 sahip olacaktır , ben de ilk etapta beğenmesemde dota 2'ye geçiş yapacağım ,elveda Hon . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ama grafik açısından bi texture fazlalığı -mı denir ne denir artık bilemedim daha böle detaylı işte- kesinlikle söz konusu ve bu yüzden ısınamıyorum işte oyunlara. ve dota 2 sslerinde bunun hiç olmadığını herşeyin çok temiz gözüktüğünü farkettim o yüzden çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 su gibi grafikler her source oyununda oldugu gibi akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 video boktan, bloodseeker goril gibi geziyo sadce, axe dönmüyo, vs vsvs önceden gördüğümüz artwork olmasa neyin ne olduğu belli değil, tf2 videolarına göre çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Yer yer TF2 videoları kadar iyi olmadığına katılıyorum ama vendor üzerinden anlatma fikrini beğendim. Trailer sona doğru güzelleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar