Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

Buddha

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Deathblade said:

Grafikler yerinde hatta beklediğimden iyi, ama işte önemli olan denildiği gibi gameplay, geçenlerde Gerge'ydi sanırım, bir tane moba oyun bulmuştu gene. Screenshotlarına baktık güzele benziyor, sonra adamın kurması ile çıkması bir olmuştu.

Birde tespit yapayım :
* Bir pati neslide Lol'un gameplay'ine grafiklerine laf atarak madalyalar, şan, şöhret, para kazandı. *

Buydu o: http://forum.paticik.com/read.php?34,5565248

Ne korkunçtu ama ya. Alpha'da baktım, beta'da baktım, aynı tepki. Çıktığında bir daha bakacağım yine de. Tek bir Moba'ya bağlı kalmayı sevmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

bence yeterli grafikler ama lütfen map editor'lu cıksın şu oyun ya... Pls.... özledim castle fight'ı, çeşit çeşit td'leri, ve dandik bir sürü fun map'i...

Böyle birşey olmaz ama inanılmaz süper bir fikir. Gidip Castle Fight'ı, warlock'u yapan adamlarla anlaşsalar, onlarıda Valve ekibine dahil edip hooooop haritaları çıkarsalar direk rakipsiz olurlar aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

off tdleri ben de istiyorum.

green sadece yemeğe az kaldıysa, ve rahatlıkla quit yapabileceğim için girerdim. element, zart zurt bisürü td vardı daralınca giriyoduk.

element td sc2'de var ama sc2 alamayacak kadar fakir olduğumdan oynayamıyorum :/

poke the ogre, run kitty run, pudgewars falan oynamak istiyorum.

bi harita daha vardı adını hatırlayamadım şimdi, bombayı birbirimize kitlemeye çalışıyoduk, her round biri eleniyodu falan.
Sosyal ağlarda paylaş

mardox said:

@stimpak
Uther's party

yok o değil, eminim. maplere bakıcam birazdan.

edit:// emektar pc'de kalmış map arşivi, bulamadım. bi tane daha map vardı, marine olarak falan oynuyoduk koskoca şehirde dolaşıp lvl atlamaya falan çalışıyoduk. takım olmayınca sçış varıd, genelde hep abomination geldiğinde yatıyoduk falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...