Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

Buddha

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

para vermicem dediğim zamanlar 20 dolar civarına görüyordum paso. şimdi para vericem diyorum ama 30 dolara bile yok. 40 a filan çıktı.

sinir oldum gene. vermicem para filan. piyasa benim niyetime göre mi şekilleniyor arkadaş. anlamadım ben bu işi.
ne şekilde almaya çalışıosun bilmiorum ama. Steam Forumlarında takas şeklinde yapman mümkün ve .çok kolay e-bay de 100 dolara satıldığı zamanlarda (2-3 ay önce) biz 4 tane key aldık hepsi 15 er dolardan şimdi 10 dolara kadar inmiş durumda
Sosyal ağlarda paylaş

Dota 2'yi competitive oynayan bir takım varmı şu anda Türk?

Biraz bakındım ama sadece Türkiye değil dünya genelinde doğru dürüst kaliteli ve aktif bir dota 2 forumu bile bulamadım. Starladder Pro League takımlarına bakıyorum onlarca noname takım var, hiç mi bi Türk takımı katılıp kazanamıyor bu qualifierları felan :(
Sosyal ağlarda paylaş

D@rkwish said:

Dota 2'yi competitive oynayan bir takım varmı şu anda Türk?

Biraz bakındım ama sadece Türkiye değil dünya genelinde doğru dürüst kaliteli ve aktif bir dota 2 forumu bile bulamadım. Starladder Pro League takımlarına bakıyorum onlarca noname takım var, hiç mi bi Türk takımı katılıp kazanamıyor bu qualifierları felan :(

aynı dertten yanıyorum bende bu aralar. hatta oyuna olan şevkim gidiyor sırf bu yüzden.
playdota da var recruitment kısmı ben bir iki denemeye bile girdim ama bu dota community bir acaip. doğru dürüst takım yok hakketen.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bişi şimdi bundan 4 ay önce çıksa net dağıtıcaktım ki burdan da dağıtan oldu zamanında. ama zaman geçtikçe insanın yakın çevresin de key arayan adamda artıyor. daha eş dost akraba arasın da seçim yaparken zorlanıyor insan ki kaldı ki paticik. hatta şimdiden yolladım bile giftleri. öyle bi durum.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk başlarda anlarım da zaman geçtikçe tam tersi key bulan insan sayısı artıyor. mesela ben 2 arkadaşla anlaşmıştım. kime çıksa diğer 2sine atacaktı giftleri. bu 3 lüden biri trade etti bir gift birisinden. şimdi 1 gift boşta mesela.

hani arkadaşlara ve yakın çevresine atması zaten normal milletin ona bir şey demiyorum. Söyleniyoruz işte. Ama eline çok sayıda key geçip de satan tipler varsa burada da ayıp.

tl:dr key verin bana da
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...