Phyx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 minimum 150k key dagitilmistir ya pazar gunleri 20k online i goruyo cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ladder sistemi falan olsa da o ladderlarda yukarıdakiler key dağıtsa ya, mantıklı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ya burada key bulanlar bana nerelerden bulduğunu pm ile atabilir mi? steam trading e bakıyorum da 50-60 dolar betaya vermem yani. skyrim istiyorlar veya benzeri fiyatta oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ben 10 dolar değerinde bir oyun alıp bi trader ile key karşılığı takas ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 nie pm atıyolar sana. ayıp ayıp... irc sunucularında bile takılmaya başladım da ııh yok key mey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bu pazar Dota2replays kanalında ol ve turnuva streamlerini izle eminim kazanırsın bi key, turnuva süresince onlarca key dağıttılar ve bu elemanların IRC'ye giren çok olmuyodu. Bazen keyi direk yazıolar IRC'de o yüzden redeem code ekranını da açık tut :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bu kanal nerdedir bir link verebilmen mümkünmü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 hangi kanaldır o. bezerye ayıp oluyo:p sende çok almışsın zaten daha önce. bize bırak azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 herkes şansını denesin abi :D kuzenime arıyorum adamla beraber oynuyoruz diğer arkadaşın hesaptan oynuyo ama 1 haftayada o oyuna dönecek bulamazsa patladı çocuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 para vermicem dediğim zamanlar 20 dolar civarına görüyordum paso. şimdi para vericem diyorum ama 30 dolara bile yok. 40 a filan çıktı. sinir oldum gene. vermicem para filan. piyasa benim niyetime göre mi şekilleniyor arkadaş. anlamadım ben bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 IRC'de quakenet serverı dota2replays kanalı, pazar günü turnuva sırasında , stream izleyin ve irc de olun dağıtırlar gene baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 barbu said: para vermicem dediğim zamanlar 20 dolar civarına görüyordum paso. şimdi para vericem diyorum ama 30 dolara bile yok. 40 a filan çıktı. sinir oldum gene. vermicem para filan. piyasa benim niyetime göre mi şekilleniyor arkadaş. anlamadım ben bu işi.ne şekilde almaya çalışıosun bilmiorum ama. Steam Forumlarında takas şeklinde yapman mümkün ve .çok kolay e-bay de 100 dolara satıldığı zamanlarda (2-3 ay önce) biz 4 tane key aldık hepsi 15 er dolardan şimdi 10 dolara kadar inmiş durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 D@rkwish said: IRC'de quakenet serverı dota2replays kanalı, pazar günü turnuva sırasında , stream izleyin ve irc de olun dağıtırlar gene baya. yok öle bişi. kandırdın bizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 3 haftadır dağıtıyolar bu haftada olur diye düşünüyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Dota 2'yi competitive oynayan bir takım varmı şu anda Türk? Biraz bakındım ama sadece Türkiye değil dünya genelinde doğru dürüst kaliteli ve aktif bir dota 2 forumu bile bulamadım. Starladder Pro League takımlarına bakıyorum onlarca noname takım var, hiç mi bi Türk takımı katılıp kazanamıyor bu qualifierları felan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kurun iste burda ts'de birbirinizi yersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 D@rkwish said: Dota 2'yi competitive oynayan bir takım varmı şu anda Türk? Biraz bakındım ama sadece Türkiye değil dünya genelinde doğru dürüst kaliteli ve aktif bir dota 2 forumu bile bulamadım. Starladder Pro League takımlarına bakıyorum onlarca noname takım var, hiç mi bi Türk takımı katılıp kazanamıyor bu qualifierları felan :( aynı dertten yanıyorum bende bu aralar. hatta oyuna olan şevkim gidiyor sırf bu yüzden. playdota da var recruitment kısmı ben bir iki denemeye bile girdim ama bu dota community bir acaip. doğru dürüst takım yok hakketen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bana key verin size takım olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 invokerdan sonra hiçbir hero sarmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 abi playdota daki çekilişten kazandım sonunda oh bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 abi bu kadar insan oynuyor patide. hala mı yok fazladan invite kimsede? sonra milletin işi düşünce pati gücü vs diye çıkar ortaya herkes. direk yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 şöyle bişi şimdi bundan 4 ay önce çıksa net dağıtıcaktım ki burdan da dağıtan oldu zamanında. ama zaman geçtikçe insanın yakın çevresin de key arayan adamda artıyor. daha eş dost akraba arasın da seçim yaparken zorlanıyor insan ki kaldı ki paticik. hatta şimdiden yolladım bile giftleri. öyle bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 kıyamam barbut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 ilk başlarda anlarım da zaman geçtikçe tam tersi key bulan insan sayısı artıyor. mesela ben 2 arkadaşla anlaşmıştım. kime çıksa diğer 2sine atacaktı giftleri. bu 3 lüden biri trade etti bir gift birisinden. şimdi 1 gift boşta mesela. hani arkadaşlara ve yakın çevresine atması zaten normal milletin ona bir şey demiyorum. Söyleniyoruz işte. Ama eline çok sayıda key geçip de satan tipler varsa burada da ayıp. tl:dr key verin bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar